Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar
Beth18 canım sen transfer sonrası nasıl geçirdin günlerini yattın mı naptın :) ben evde yalnızım eşim çalışıyor yalnız olmakta ne zormus

Günaydın anneler ve anne adayları Yenigün hepimize umut olsun.

Çok uykusuz hissediyorum ya. Gece 11 de uyudum 6.20 de uyandım ama gözlerimi açamıyorum hiç. Sabah 3 ders yatık. Eve geldim 1 de toplantı var. Toplantı içinde uyuyamıyorum. Toplantı sonrası kaynanama geçecez kociş öyle istiyor. Aman uykusuzummmmmmmm uykusuz olunca da mutsuz oluyorum. 7 saat uyudumama yine de uykusuzum....

Canım hepimiz aynı imtihanlardan geçiyoruz Rabbim yardımcın olsun inşallah takviyelerle elbet düzelir .
Bu arada transfer olan benim :))

Kızlar fazla vitamin kanser hücrelerini besliyormuş. Korktum ya eşim için. Çocuk için eşlerden olmayalım

Bide onkoloji uzmanı diyor ki günde 1 portakal ve 2/3 tane mandalinayı kabuğuyla rondodan geçirip için c vitamini için çok önemli özellikle kabuğu

Gunaydin kizlar ay ancak uyanabildim aksam saat 23.30da uyumama ragmen canim hosgeldin. Yaein degil de bugun kan vericez. Ben sana mesaj yazmayi jnuttum. Bakalim insallah guzel cikar sonucum. Esim isten izin alacak birlikte gidicez insallah. Dun dr.um buraya gelmene gerek yok kan ver yeter dedi. Daha 3+5 inci haftada oldugumuz icin kese icin erken tabi insallah varsa haftaya Rabbim izin verirse goruruz.

Günaydın kızlar
Beth18 canım sen transfer sonrası nasıl geçirdin günlerini yattın mı naptın :) ben evde yalnızım eşim çalışıyor yalnız olmakta ne zormus
canim benim cuma transfer olmustu cumarteis pazar esim yanimdaydi. Ben transferin 1.gunu hic disqri cikmadim. Yemek wc disinda da sadece yap bozumu yapmak icin kalktim. Ama hepte yatmadim. Oturdum kalkti evin icinde gezindim. Transferin 2.gunu esimle hastahaneye gittik igne vurulmaya sadece onun icin ciktim disari. Sonra zaten bi tek onun icin bide ilaclarimi almak icin ciktim gun asiri disarida yarim saat bir saat yurudum geldim. Ama evde mesela corba yaptim. Paxar gunu esimle gorumceme yemek yaparken yardim ettim. Puzzle yaptim gezindim. Derken gecti vakit. Merak ettigin bisey varsa sorabilirsin canim

R rvydmrt bende sabahtan aksama kadar yalnizdim. Hatta esim gorevinden dolayi transferin 3.gununden sonra yanimdan ayrildi. Sagolsun gorumcem yanimdaydi. Ama oda aksam saat 9.5-10 gibi geliyordu yanima. Yalnizligi dert etme. Rabbim yanimizda insallah. Birde burasi insani oyaliyor. Kitap aldir esine yeni kitap insan yeni olunca heves ediyor okumakta. Birde bence puzzle aldir insan yapamayinca saatler geciyor unutuyor herseyi

Canım hepimiz aynı imtihanlardan geçiyoruz Rabbim yardımcın olsun inşallah takviyelerle elbet düzelir .
Bu arada transfer olan benim :))
Aminn canim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Hayirli olsun insallah sen de olumlu sonuc alirsin.
Su siralar transferi tutan okadar cok kisi var ki forumda. Dua topiklerinde de bir cok arkadas hamile kaldi. Insallah sen de onlardan birisi olursun :)

Sagol canim.
Tamam ev yapimi zeytinyagi var damlatirim ondan insallah.
Bugun ilac alacaktim ama kararsiz kaldim yine.
L arginin ve l carnitin birlikte sorun olur mu acaba dedim
E vitamini sanki birisi yazmisti ki karacigerlere zarar veriyor yanlis mi hatirliyorum. Dozu ne kadar olsa ki

Yok cnm ben tüp bebek yaptırmıyorum bekliyorum

Günaydın kızlar
Canim ben 1.5 sene once olmustum. Evden pek cikmamistim. Psikolojik olarak icim rahatlasin diye sirf. Oyuzden paso yabanci dizi izliyordum. Game of thrones izlemedigim sezonlari, spartacusu. Sen de dizi izleyebilirsin benim gibi kitap okuyamayanlardansan :)

Kız sen beni hep yanlış etiketliyorsn rüyayı etiketliycektn galiba

Senin duzende yuksek erzincanda dusuk mu cikmisti degerlerin? 6 ay beklemenizi soylemisti kaan hoca degil mi
Evet cnm aynen aralıktan beri bekliyoruz bakalım erzincanda çok düşeük çıkıyordu başhekime çıktık megerse lab çalışan ark çözünmesi gereken sürede soermi çözündürmüyormuş bu yüzdende sayı ve hız çok az çıkıyormu yani özel lab hariç hiç bir hastaneye güvenmemek gerekir üroloji dok öyle dedi erzincanda herkes aynı şikayetle gidiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…