Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben değilimki başka birisi bu

Ay canım inşallah bizimki de böyle birşeydir. Eğitim araştırma da sonuçlarımız hep aynı.. zaten 60, 65 dk sıvılaşıyor bizim minnoşlar. En son test de 85 dk mekanik yazıyordu eşim gripti ona bağlıyorum. Dr sordum sıvılaşma çok sorun değil dedi ama içim rahat değil. Ne çok ayrıntıyla uğraşıyorum allahımmmmm...

@Zeynep6302 dün gece pek yazan olmadı bende dedim bu yıkıcılar erkenden uyumuş galiba günün yorgunluğuyla. :) tabi ben eşimin yokluğunu fırsat bilip gece saat 3’e kadar okudum okudum ve yine okudum. çözüme ulaşmak için hep araştırıyorum, canım sıkılıyor. Sabahda 9 da kalktım havuza gittim falan yeni geldim eve hazır derslerde Yok keyfini sürüyorum. Sizlerin de maraton başladı bu kadar sıkıntıyla uğraşırken öğrencilerle nasıl baş ediyorsunuz verimli olunabiliyor mu çok merak ettim psikoloji çok önemli. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

_kunfeyekun_ ikisini birlikte verebilirsin içinin rahat etmesi açısından araya 15/20 dk süre koy ikisini de 3000 mg kadar verebileceğimizi okumuştum istersen sen 2000 ver. E vitaminini özellikle Dr sordum bize 400lük vermişti oda 260 mg denk geliyor sanırım dedim ki kullandığımız multivitamin de 100 mg var dedi ki 1000 mg geçmediği sürece sorun yapmaz. Ama tabi kontrollerini yaptırmak gerek bünyeden bünyeye değişkenlik gösterebilir.

Anladım canım tamam bakalım D vitaminine de baktırıp bir karar veririz artık hangi ilaçsa.

İşinin ehli labaratuvarlar 20 dk sıvılaştırırmış o yüzden daha düzgün sonuçlar ortaya çıkarmış eşime böyle söylemiş doktor şubatın aonuna sogru trabzonda vercek 20 dk geçerse problemmiş zaten düzgün çıkmazmış tahlil bence özel lab verin bir kere bakaşım ne çıkcak cnm

Saklicennet bugün adetin 28.gunu olmadım hala tahmin ettiğim gibi sanırım gecikecek bu ay ürologu aradım DNA hasar testi yapıp gelelim yanına dicektim ama doktor yokmuş...adetim gecikirse aşılamaya nasıl baslicak doktor hafta sonuna denk geliyor bilemedim

Ben demiştim kaan hoca e vitamini vermedi karacigere sıkıntı olur die ama günlük 200 lük kullanmak sıkıntı olmaz doz açısından arada ast alt degerlerine bakarak için rahat edebilir cnm zarar vermeye başlarsa o degerler artar zaten

Mfsg@ siz ne çok ayrıntı biliyorsunuz ben birtek marfoloji sıfır hasar 6 onu biliyorum :)

Ya ben R rvydmrt ile R ruyagokk u karistirdim kusura bakmayin kizlar
Bu alttaki mesajim sanaydi R ruyagokk

Oynar 2/3 gün ama Eğer ki bebiş yoksa bekletmez merak etme. İnşallah bebiş vardır.
Geç olsun güç olmasın sıkma canını.. eşin ne zaman test verecek onları bir halledin.

Ya kızlar bana özelden bi arkadaş mesaj atmış. DNA hasarı bi günde çıkmaz diye. Daha önce size de sormuştum.içime kurt düştü. Bizimkini direk bi gün sonra mail attılar.

Oynar 2/3 gün ama Eğer ki bebiş yoksa bekletmez merak etme. İnşallah bebiş vardır.
Geç olsun güç olmasın sıkma canını.. eşin ne zaman test verecek onları bir halledin.
Şimdi DNA hasar yapan yeri aradım durumu anlattım sayiniz iyi hızda sorun var dedi bu testi yaparız fakat zaten hasar varsa aşılama yada tüp bebege yönlendiriyoruz dedi bende bişe anlamadım

Aydın'da detay lab. Var orayı aradım testlerimizi orda yaptırıyoruz o anlamadı hangi testi istediğimi bunun adı DNA hasar testi degilmi adamın anlicagi dilde söyledim sanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…