- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Ben değilimki başka birisi buMerhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
- @Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- @Alevce7 28, 3 yildir bekliyor----HAMİLE
- @Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor----HAMİLE
- @Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... cok sukur tup bebek tedavisiyle suanda HAMİLE
- @sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor HAMİLE
- @Selvi25 26, uzun zamandir bebek bekliyor HAMİLE
- @serenita90 27, Ankara, 8 aydır bekliyor
- @sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- @cetiha88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor
- @Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- R ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor
Beth18 30, İstanbul, 2.5 yıldır bekliyor - @Zeynep6302 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
- @Redrise1515 30, 3 yildir bekliyor
- R rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
- @Bestttt 26, 3 yıldır bekliyor 5 dusugu var
- @just_married 31, 5.5 yildir bekliyor 2 tup bebek 4 asilama negatif 1 dogal hamilelik 8 haftalikken kalbi durmus.
- @raortac , 30 X ilinde 12 aydir bekliyor
Saklicennet 26, uzun suredir bekliyor - @Suskun Ceylan 33 17 aydir bekliyor.
- @ayllllliiiin35 30,2 yildir bekliyor.
- L Longway2015 yas 29
moonlovers 30, 3. Tup bebek denemesi olacak.
Ay canım inşallah bizimki de böyle birşeydir. Eğitim araştırma da sonuçlarımız hep aynı.. zaten 60, 65 dk sıvılaşıyor bizim minnoşlar. En son test de 85 dk mekanik yazıyordu eşim gripti ona bağlıyorum. Dr sordum sıvılaşma çok sorun değil dedi ama içim rahat değil. Ne çok ayrıntıyla uğraşıyorum allahımmmmm...Evet cnm aynen aralıktan beri bekliyoruz bakalım erzincanda çok düşeük çıkıyordu başhekime çıktık megerse lab çalışan ark çözünmesi gereken sürede soermi çözündürmüyormuş bu yüzdende sayı ve hız çok az çıkıyormu yani özel lab hariç hiç bir hastaneye güvenmemek gerekir üroloji dok öyle dedi erzincanda herkes aynı şikayetle gidiyormuş
İnşallah canım,sağolama artik oradasin yaptim sonunda
gercekten mi? Allah simdiden yardimcin olsun
Anladım canım tamam bakalım D vitaminine de baktırıp bir karar veririz artık hangi ilaçsa._kunfeyekun_ ikisini birlikte verebilirsin içinin rahat etmesi açısından araya 15/20 dk süre koy ikisini de 3000 mg kadar verebileceğimizi okumuştum istersen sen 2000 ver. E vitaminini özellikle Dr sordum bize 400lük vermişti oda 260 mg denk geliyor sanırım dedim ki kullandığımız multivitamin de 100 mg var dedi ki 1000 mg geçmediği sürece sorun yapmaz. Ama tabi kontrollerini yaptırmak gerek bünyeden bünyeye değişkenlik gösterebilir.
İşinin ehli labaratuvarlar 20 dk sıvılaştırırmış o yüzden daha düzgün sonuçlar ortaya çıkarmış eşime böyle söylemiş doktor şubatın aonuna sogru trabzonda vercek 20 dk geçerse problemmiş zaten düzgün çıkmazmış tahlil bence özel lab verin bir kere bakaşım ne çıkcak cnmAy canım inşallah bizimki de böyle birşeydir. Eğitim araştırma da sonuçlarımız hep aynı.. zaten 60, 65 dk sıvılaşıyor bizim minnoşlar. En son test de 85 dk mekanik yazıyordu eşim gripti ona bağlıyorum. Dr sordum sıvılaşma çok sorun değil dedi ama içim rahat değil. Ne çok ayrıntıyla uğraşıyorum allahımmmmm...
Ben demiştim kaan hoca e vitamini vermedi karacigere sıkıntı olur die ama günlük 200 lük kullanmak sıkıntı olmaz doz açısından arada ast alt degerlerine bakarak için rahat edebilir cnm zarar vermeye başlarsa o degerler artar zatenSagol canim.
Tamam ev yapimi zeytinyagi var damlatirim ondan insallah.
Bugun ilac alacaktim ama kararsiz kaldim yine.
L arginin ve l carnitin birlikte sorun olur mu acaba dedim
E vitamini sanki birisi yazmisti ki karacigerlere zarar veriyor yanlis mi hatirliyorum. Dozu ne kadar olsa ki
Ay canım inşallah bizimki de böyle birşeydir. Eğitim araştırma da sonuçlarımız hep aynı.. zaten 60, 65 dk sıvılaşıyor bizim minnoşlar. En son test de 85 dk mekanik yazıyordu eşim gripti ona bağlıyorum. Dr sordum sıvılaşma çok sorun değil dedi ama içim rahat değil. Ne çok ayrıntıyla uğraşıyorum allahımmmmm...
R rvydmrt bende sabahtan aksama kadar yalnizdim. Hatta esim gorevinden dolayi transferin 3.gununden sonra yanimdan ayrildi. Sagolsun gorumcem yanimdaydi. Ama oda aksam saat 9.5-10 gibi geliyordu yanima. Yalnizligi dert etme. Rabbim yanimizda insallah. Birde burasi insani oyaliyor. Kitap aldir esine yeni kitap insan yeni olunca heves ediyor okumakta. Birde bence puzzle aldir insan yapamayinca saatler geciyor unutuyor herseyi
Bende böyle başlamıştım.Mfsg@ siz ne çok ayrıntı biliyorsunuz ben birtek marfoloji sıfır hasar 6 onu biliyorum :)
Oynar 2/3 gün ama Eğer ki bebiş yoksa bekletmez merak etme. İnşallah bebiş vardır.Saklicennet bugün adetin 28.gunu olmadım hala tahmin ettiğim gibi sanırım gecikecek bu ay ürologu aradım DNA hasar testi yapıp gelelim yanına dicektim ama doktor yokmuş...adetim gecikirse aşılamaya nasıl baslicak doktor hafta sonuna denk geliyor bilemedim
Şimdi DNA hasar yapan yeri aradım durumu anlattım sayiniz iyi hızda sorun var dedi bu testi yaparız fakat zaten hasar varsa aşılama yada tüp bebege yönlendiriyoruz dedi bende bişe anlamadımOynar 2/3 gün ama Eğer ki bebiş yoksa bekletmez merak etme. İnşallah bebiş vardır.
Geç olsun güç olmasın sıkma canını.. eşin ne zaman test verecek onları bir halledin.
Genetik test ile DNA hasar testi aynı şey değil dimiAydın'da detay lab. Var orayı aradım testlerimizi orda yaptırıyoruz o anlamadı hangi testi istediğimi bunun adı DNA hasar testi degilmi adamın anlicagi dilde söyledim sanıyorum ama
Gözün aydın canım rabbim kucagina almayı nasip etsin inşallah :)Kizlar 11.gun degerim 354 cikmis cok sukur
Şu an benim de beynim yandı. Bi cevap bekliyorum tecrübeli arkadaşlardan ben de.Genetik test ile DNA hasar testi aynı şey değil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?