Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canm Allah razı olsun inşallah inşallah canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende pek kitap okumayı sevmiyom canım :) uykum geliyor hemen .ama dizi film mantıklı izleyebilirim sağol canm tavsiyelerin için

Ya kızlar bana özelden bi arkadaş mesaj atmış. DNA hasarı bi günde çıkmaz diye. Daha önce size de sormuştum.içime kurt düştü. Bizimkini direk bi gün sonra mail attılar.

Normalde 1 günde çıkıyor ama merkezlerin yoğunlu sayesinde 20 günü buluyor benim başıma hatalı bir işlem geldi dedilerki 1 günde çıkarırız bende dedim 20 günde çıkan sonuç 1 günde nasıl çıkar diye o merkezin yoğunluğundan dediler

Yani normalde 1 günde çıkabilecek bir test ama yoğunluktan böyle demi

Benim bir ay oldu çıkalı sonuç tedaviye başlıyoruz hatta şu an ama işte bi arkadaş mesaj attı günde çıkmaz diye. İçime kurt düştü.

Yoğun bir yer değil birde direk merkeze yani testi yapan yere vermişsindir yapar verir ben tüp bebek merkezine vermiştim onlar ankarada migrogen diye bir yere gönderdiler 20 güne çıktı sonuç ilkinde ikinciside 2 günde çıkdı

Tünel mi panel miii kızlarrr
Suskun Ceylan canım benim ne enteresan lab hiç anlamadım genetik testin içinde DNA hasarı olduğunu sanmıyorum ama içeriğinde olabilir mi? Başkanların yer Yok mu? Birde DNA hasarı olsa aşılama veya tüp diyorlar yaaa saçmalık sadece internette okudum bir adam hocam DNA hasarı varmı acaba hangi testleri yapmalıyız yazmış hasta Dr cevabı yaptınız var diyelim ne yapacaksınız? Dalga geçer gibi tedavisi Yok sanıp yanlış yönlendiriyorlar. Tedavisi var.

Testin başında yazanı kopyalıyorum

Sperm DNA Hasar Testi Tunel Flow

Canım Aydın’da DNA hasarı yapan bi yer yokmuş Ankara yada izmire gitmek gerekiyormuş

Bunuda eşim doktor söylerse gider benim söylememle gitmez durumun ciddiyetini anlamaz doktor söylemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…