Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sen panel de açıklama olarak canlılık,hasar ve ros(oksidatif stres)

Suskun Ceylan canım DNA hasarınızda çıkmayabilir ama içiniz rahat olsun diye yaptırın diyorum. DNA hasarı çıkmazsa eşin boşa yaptırdık falan demez değil mi? :)

Öyle malesef kendi hiç bişe araştırmaz bana soruyor sanki ben çok biliyorum
Bilmediklerini bizlere sor canım ama ürologdan pek birşey bekleme ben kaç sefer sordum birşey demiyorlar ama ben söylüyorum eşim yaptırıyor çünki onlar değil biz araştırıyoruz ve olumsuz sonuçlarda biz daha çok etkileniyoruz.

Sorarım canım bı adım atsaydim hastaneye bakalım hayırlısı

Ya bebişler cidden ikiz galiba dr ne dedi cnm beta degerine göre ?

Masallah canım çok sevindim gerçekten ikiz olabilir mi bebisler canım :)))

Beth18 kuzum ben başından beri diyorum ikiz diye bence de ikiz bunlar

Cok guzel canim bundan sonra daha hizli katlanir ve keseyi görürsün 2 hafta icinde .

Beth18 Uuuu super canim degerin.
Ikiz geliyor bence de
kizlar hepinizden Allah razi olsun. Bugun 11.gunum. normalde 12.gunde 200un ustundeyse deger ikiz gebelikten supheleniriz dedi dr. Bende saglikli olsunda ikiz tek farketmez dedim. Dr.um pek ikiz taraftari degil gebelik sureci riskli oldugu icin. Deger icin guzel dedi pazartesi kese icin cagirdi. Artik betaya baktirma dedi.dua edin once keseyi sonra kalp atisini duyabilelim. Rabbim insallah izin verir. Birde dr. Sevinmek icin erken dedi. Temkinli olmakta fayda var. Oncekinde ne kadar uzuldugumu ne kadar hirpalandigimi bildigi icin bu sefer oyle olmayalim limonlu dedi. Bakalim canlar bekleyip gorecgiz. Simdilik hala benimle mercimeklerim. Onlar bana Allah.in emaneti. Insallah guzelce buyur gelisirler.

Tup bebek topiklerinde degeri 700kusur olup keseye giden bir arkadas dr. Keseyi goremeyince tekrar betaya baktirmis. Ve deger 65e dusmus. Insallah boyle seyler olmaz. Her sey Allah.tan. gerci oyle olursa da yapacagimiz bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…