- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Ya bebişler cidden ikiz galiba dr ne dedi cnm beta degerine göre ?Kizlar 11.gun degerim 354 cikmis cok sukur
Bizimde mikrogende 5 günde düzende 20 günde çıkmıstıYoğun bir yer değil birde direk merkeze yani testi yapan yere vermişsindir yapar verir ben tüp bebek merkezine vermiştim onlar ankarada migrogen diye bir yere gönderdiler 20 güne çıktı sonuç ilkinde ikinciside 2 günde çıkdı
Sen panel de açıklama olarak canlılık,hasar ve ros(oksidatif stres)Tünel mi panel miii kızlarrr
Suskun Ceylan canım benim ne enteresan lab hiç anlamadım genetik testin içinde DNA hasarı olduğunu sanmıyorum ama içeriğinde olabilir mi? Başkanların yer Yok mu? Birde DNA hasarı olsa aşılama veya tüp diyorlar yaaa saçmalık sadece internette okudum bir adam hocam DNA hasarı varmı acaba hangi testleri yapmalıyız yazmış hasta Dr cevabı yaptınız var diyelim ne yapacaksınız? Dalga geçer gibi tedavisi Yok sanıp yanlış yönlendiriyorlar. Tedavisi var.
Tekrar arıcam lab. Ankara duzen lab. Arıcam semen örneği buradan yollasak olurmu diye sorcaklarSen panel de açıklama olarak canlılık,hasar ve ros(oksidatif stres)
Değil genetikte kromozomlara bakılıyor.dna hasar spermin DNAsına bakılıyorGenetik test ile DNA hasar testi aynı şey değil dimi
Birde sperm fish testi var oda kromozonlara bakiliyor ama hepsine degil bazilarina bakiliyorDeğil genetikte kromozomlara bakılıyor.dna hasar spermin DNAsına bakılıyor
Masallah canım çok sevindim gerçekten ikiz olabilir mi bebisler canım :)))Kizlar 11.gun degerim 354 cikmis cok sukur
Burda olsaydı yaptırırdık bişe demezdi canım ama Ankara yada İzmir’e şu durumda gitmezSuskun Ceylan canım DNA hasarınızda çıkmayabilir ama içiniz rahat olsun diye yaptırın diyorum. DNA hasarı çıkmazsa eşin boşa yaptırdık falan demez değil mi? :)
Doktor söylerse giderBurda olsaydı yaptırırdık bişe demezdi canım ama Ankara yada İzmir’e şu durumda gitmez
Testi gönderebilirler belki.. o zaman risk alıp aşılama yaptıracaksınız. Allahtan hayırlısı inşallah.Burda olsaydı yaptırırdık bişe demezdi canım ama Ankara yada İzmir’e şu durumda gitmez
Bu kötü işte neden doktor odaklı anlamadım. Maalesef doktorlar herşeyi bilmiyor.Doktor söylerse gider
Öyle görünüyor canım ama üroloğa gittiğimizde sorucam bu durumu cuma aldım randevuTesti gönderebilirler belki.. o zaman risk alıp aşılama yaptıracaksınız. Allahtan hayırlısı inşallah.
Öyle malesef kendi hiç bişe araştırmaz bana soruyor sanki ben çok biliyorumBu kötü işte neden doktor odaklı anlamadım. Maalesef doktorlar herşeyi bilmiyor.
Cok guzel canim bundan sonra daha hizli katlanir ve keseyi görürsün 2 hafta icinde .Kizlar 11.gun degerim 354 cikmis cok sukur
Bilmediklerini bizlere sor canım ama ürologdan pek birşey bekleme ben kaç sefer sordum birşey demiyorlar ama ben söylüyorum eşim yaptırıyor çünki onlar değil biz araştırıyoruz ve olumsuz sonuçlarda biz daha çok etkileniyoruz.Öyle malesef kendi hiç bişe araştırmaz bana soruyor sanki ben çok biliyorum
Sorarım canım bı adım atsaydim hastaneye bakalım hayırlısıBilmediklerini bizlere sor canım ama ürologdan pek birşey bekleme ben kaç sefer sordum birşey demiyorlar ama ben söylüyorum eşim yaptırıyor çünki onlar değil biz araştırıyoruz ve olumsuz sonuçlarda biz daha çok etkileniyoruz.
Ya bebişler cidden ikiz galiba dr ne dedi cnm beta degerine göre ?
Masallah canım çok sevindim gerçekten ikiz olabilir mi bebisler canım :)))
Cok guzel canim bundan sonra daha hizli katlanir ve keseyi görürsün 2 hafta icinde .
kizlar hepinizden Allah razi olsun. Bugun 11.gunum. normalde 12.gunde 200un ustundeyse deger ikiz gebelikten supheleniriz dedi dr. Bende saglikli olsunda ikiz tek farketmez dedim. Dr.um pek ikiz taraftari degil gebelik sureci riskli oldugu icin. Deger icin guzel dedi pazartesi kese icin cagirdi. Artik betaya baktirma dedi.dua edin once keseyi sonra kalp atisini duyabilelim. Rabbim insallah izin verir. Birde dr. Sevinmek icin erken dedi. Temkinli olmakta fayda var. Oncekinde ne kadar uzuldugumu ne kadar hirpalandigimi bildigi icin bu sefer oyle olmayalim limonlu dedi. Bakalim canlar bekleyip gorecgiz. Simdilik hala benimle mercimeklerim. Onlar bana Allah.in emaneti. Insallah guzelce buyur gelisirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?