Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ah kizlar ah .. Ne kotu bir gun gecirdim. Hicbir dr benden amh ve hsg istemedi diye kurdum kurdum. Dayanamadim once esimin doktoruna spermiyogram icin ne zaman gelelim diye gittim oysa cevabini biliyorum, sonra b k.dogumcuya gidip bunlari bunlari yaptiriyimmi dedim kadin aptal aptal yuzume bakdi 'bunlari nerden ogreniyorsunuz' der gibi gerek yok dedi. Sonra baska bir hastaneye gittim oldukca kurumsal ve pahali bir hastane zorla hsg istedim doktordan :) tupler acikmi rahim iyi durumdami vs .. o kadar cok konusdumki kendim bile yoruldum .. cuma gunu hsg cektircem

Beth18 olumsuz seyleri okuma ciddi anlamda geriyor insani.Ben de bazen okuyorum yanlışlıkla girmis bulunuyorum üzülüyorum .Sonrasi insan psikopata bağlayıp surekli vücudunu dinlemeye basliyor.

Canim benim, tum kalbi duygularimla dualarim seninle. Saglikla huzurla gelissinler insallah. Rabbim sana en hayirlisindan evlatlar bahsetsin

canim dr.lar istemiyorsa niye zorla istiyorsun. Sonucta her mudahale bir enfeksiyon riski?

Beth18 olumsuz seyleri okuma ciddi anlamda geriyor insani.Ben de bazen okuyorum yanlışlıkla girmis bulunuyorum üzülüyorum .Sonrasi insan psikopata bağlayıp surekli vücudunu dinlemeye basliyor.
haklisin canim. Degerkm icin cok ama cok seviniyorum. Allah.a sukur. Ama temkinli olmaya calisiyorum. Yani terazinin tam ortasinda durmaya calisiyorum. Her sey insallah guzel olur. Sana bisey sorcam. Sende ilk gunlerde kasik ve bel agrisi olmus muydu? Bende kasik agrisi sabah bazen oluyo bazen olmuyo. Ama basta belime bi bicak saplanir gibi agrim olmustu simdi yok hic belimde agri.

Vallahi bu doktorlar beni sinir ediyor hiç anlamıyorlar bizi ilgisizlikleri yetmezmiş gibi bön bön bakıyorlar bide sinir oluyorum gerçekten geçmiş olsun canım söz konusu para olunca bakmadıkları yeride bırakmıyorlar

Cok çok sevindim arkadaşım bende yarın baktıracagım nasipse.bende çok yorgnm hastanelerde kadın doğum Hemotoloji genetik derken geziyorum yarın yine işlerim var.PAI genim 4/g 4/g cıktı .kadın doğum ve hemotoloji kan pıhtılaşması yok diyor ama forumlarda okuyorum herkes pıhtılaşma bu iğne kullanmak gerek diyor doktor doktor geziyrm bakalım ne olacak

Benimde arada karnıma ağrı girip geçiyor arada adet olcagm sanıyrm

Canım ya tedbir amaçlı birşey yapsınlar. Gebeyim de 3 tane kaybettim de tabi demişsindir ama önlem alsalar iyi olur gibi.

Canım ya tedbir amaçlı birşey yapsınlar. Gebeyim de 3 tane kaybettim de tabi demişsindir ama önlem alsalar iyi olur gibi.
Yani yoksa kullanmak istemem bende sulandırıcı etkisi çok fazla doğumda vs birkaç doktor daha gezecegm bakalım hemotolog çok net konuştu sana gerek yok su sonuca bakarak vermem iğne.kadın dogumcumda gereksiz iğne olur senin için düşüklerin kromozum bozukluğu gibi duruyor bos gebeliğin pıhtılaşma ile alakası yok dedi

Beth18 canim olumsuz seyleri okuma nolur tadini cikar bugunlerin.
Ben de hamileyken hep diken ustundeydim. Doyasiya yasamadim sevincimi.
Ruyamda hep kabuslar goruyordum. Keske olumlu dusunup kendimi uzmeseydim diyorum simdi.
Rabbim insallah nasip etmistir bu sefer.
Elinden gelen dikkat etmek sadece kendine ve bol dua etmek...
Benim de ayni cikti ve bazi doktorlar coraspin hamilelikten sonra igne kullan dedi. Bazilari da gerek yok onemsiz dedi. Sen bence bunu iyi bir doktora danis belki igne kullanman gerekebilir

Siz kullandınız mı bende emin olmadan kullanma taraftarı değilim

Bel agrisi.3.aydan sonra basladi kasik agrim 12 ye kadar devam etti 2 hafta agrimadi 14 te tekrar basladi hala agriyor .Hatta dün okula gidemedim esim götürdü .

Canım inşallah hiç bir skinti olmadan keseyi de kalp atışını doğumunu hepsini göreceksin Allah in izniyle.hic kötü düşünme canını da skma

Doğum yaptıız mı kusura bakmayn çok sordum ama merak ediyrm
Yok maalesef olmadi ama hcg degerlerim duzensizdi bu yuzden doktorum birak sagliksiz dedi. 10 gun kadar ilaci kestim ve 10 gun sonra kalp atisini duyduk. Yeniden ilaca baslasam da durdu kalbi. Belki ilaca devam etseydim devam mi ederdi diye dusunmuyor degilim

DNA hasarı varmı canm sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…