Pai geni ne canim? Ben pihtilasma testi yaptirdim 5 gene baktilar. Birinde mutasyon cikti. Ama dr. Ondan sorun olmaz kalp atisini duyarsak kan sulandirici igneyi birakirsin dedi. Bakalim bilmiyorum bende bir duyarsam kalp atisini insallahCok çok sevindim arkadaşım bende yarın baktıracagım nasipse.bende çok yorgnm hastanelerde kadın doğum Hemotoloji genetik derken geziyorum yarın yine işlerim var.PAI genim 4/g 4/g cıktı .kadın doğum ve hemotoloji kan pıhtılaşması yok diyor ama forumlarda okuyorum herkes pıhtılaşma bu iğne kullanmak gerek diyor doktor doktor geziyrm bakalım ne olacak
dr. Bel ve kasik agrin olabilir dedi de bende dedigim gibi az vardi ve oyle bel agrim var diyecek kadar bisey olnayinca bende suphelendim. Sagol canim. Sende dikkat et. Gecmis olsun. Cok yorma kendinkBel agrisi.3.aydan sonra basladi kasik agrim 12 ye kadar devam etti 2 hafta agrimadi 14 te tekrar basladi hala agriyor .Hatta dün okula gidemedim esim götürdü .
Tamam canin sagol insallah. Allah razi olsun.Canım inşallah hiç bir skinti olmadan keseyi de kalp atışını doğumunu hepsini göreceksin Allah in izniyle.hic kötü düşünme canını da skma
Allah razi olsun canim. Sagol.Hayırlı olsunnnn. Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindim
Hangisinde cıktı acaba sende mutasyon canım bak ben ataym da karsılastır senınkiyle benziyormıPai geni ne canim? Ben pihtilasma testi yaptirdim 5 gene baktilar. Birinde mutasyon cikti. Ama dr. Ondan sorun olmaz kalp atisini duyarsak kan sulandirici igneyi birakirsin dedi. Bakalim bilmiyorum bende bir duyarsam kalp atisini insallah
dr. Bel ve kasik agrin olabilir dedi de bende dedigim gibi az vardi ve oyle bel agrim var diyecek kadar bisey olnayinca bende suphelendim. Sagol canim. Sende dikkat et. Gecmis olsun. Cok yorma kendink
Tamam canin sagol insallah. Allah razi olsun.
Allah razi olsun canim. Sagol.
Ondan olabilir belki kan pıhtılaşması ından ziyadeSelvi25 vardi canim cok sukur dusurduk. Gebelikten sonra anladik
İstanbulda var DNA hasar paneli yapan yer kaan beyin sekreterine sorun,genetikte DNA hasarının bi alakası yok genetik kandan bakılıyor, DNA spermdenCanım Aydın’da DNA hasarı yapan bi yer yokmuş Ankara yada izmire gitmek gerekiyormuş
Selvi25 vardi canim cok sukur dusurduk. Gebelikten sonra anladik
DNA hasarı varmış canm düşürmüşlerCnm ne vardı sende ki düşürdük diyorsun?
Hangisinde cıktı acaba sende mutasyon canım bak ben ataym da karsılastır senınkiyle benziyormı
baktim canim benimkinde bi tek PAI yok. faktor v normal cikmis bende. Sadece MFTHR A1298C Normal degil. Onun icinde dr. Kan sulandirici kullanmana gerek yok dediNette okuduğum kadarıyla bebek düşüklerine en çok faktör v Leiden sebep oluyormuş
Benim 6 panel yapılmıs. bunlara göre yanı senin sonuçlara göre benimkide normal. Bitane heterezigot var bende sordum bu b12 eksikliği ile alakalı bir durum dedi birkaç doktor daha gezecgm benAy doktor bana nie kullandırıyor acaba Eki Görüntüle 2107180
Benimde böyle çıktı şimdi aspirin kullanıyorum hamile kalınca da iğne kullanacakmisim
Yok canım araştırma hastahanesine gittm düşüklerimden bahsettm yaptılar protein s c de önemli imiş onlar normalSelvi25 seni dr.mu yonlendirdi sen kendin mi baktirdin bunlara?
Benim 6 panel e bakılmış canım hatta erzurum araştırmadan mikrogene gönderilmiş onlar incelemişbaktim canim benimkinde bi tek PAI yok. faktor v normal cikmis bende. Sadece MFTHR A1298C Normal degil. Onun icinde dr. Kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi
Bu mikrogen Kaan hocanın gönderdiği mikrogen mi?Benim 6 panel e bakılmış canım hatta erzurum araştırmadan mikrogene gönderilmiş onlar incelemiş
Yok canım araştırma hastahanesine gittm düşüklerimden bahsettm yaptılar protein s c de önemli imiş onlar normal
anladim canim benimde kesinlessin baktirayim insallah canim. Tekrar betaya baktirdin mi canim?Benim 6 panel e bakılmış canım hatta erzurum araştırmadan mikrogene gönderilmiş onlar incelemiş
Evet sonucnkâğıt ı mikrogenın altına baktım ankara adresi Cinnah caddesiBu mikrogen Kaan hocanın gönderdiği mikrogen mi?
Yarın baktırıyorm genetk testimi alıp genetik bölümüne gidecgmanladim canim benimde kesinlessin baktirayim insallah canim. Tekrar betaya baktirdin mi canim?
Bu gen pıhtılaşma için sebep değil diye biliyorum ben doktor da öyle açıkladı. Kadın dogumcuda ben vermem bu sonuçlara göre iğne dediBende mi gözsem acaba ben pıhtılaşma sorunu olan yere yazdım sonucumu benim gibi olanlar böyle yazmislarEki Görüntüle 2107191
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?