Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pai geni ne canim? Ben pihtilasma testi yaptirdim 5 gene baktilar. Birinde mutasyon cikti. Ama dr. Ondan sorun olmaz kalp atisini duyarsak kan sulandirici igneyi birakirsin dedi. Bakalim bilmiyorum bende bir duyarsam kalp atisini insallah
Bel agrisi.3.aydan sonra basladi kasik agrim 12 ye kadar devam etti 2 hafta agrimadi 14 te tekrar basladi hala agriyor .Hatta dün okula gidemedim esim götürdü .
dr. Bel ve kasik agrin olabilir dedi de bende dedigim gibi az vardi ve oyle bel agrim var diyecek kadar bisey olnayinca bende suphelendim. Sagol canim. Sende dikkat et. Gecmis olsun. Cok yorma kendink

Canım inşallah hiç bir skinti olmadan keseyi de kalp atışını doğumunu hepsini göreceksin Allah in izniyle.hic kötü düşünme canını da skma
Tamam canin sagol insallah. Allah razi olsun.
Hayırlı olsunnnn. Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindim
Allah razi olsun canim. Sagol.

Hangisinde cıktı acaba sende mutasyon canım bak ben ataym da karsılastır senınkiyle benziyormı

Eklentiler

• IMG_20180205_200717.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 50
Nette okuduğum kadarıyla bebek düşüklerine en çok faktör v Leiden sebep oluyormuş

Hangisinde cıktı acaba sende mutasyon canım bak ben ataym da karsılastır senınkiyle benziyormı

Nette okuduğum kadarıyla bebek düşüklerine en çok faktör v Leiden sebep oluyormuş
baktim canim benimkinde bi tek PAI yok. faktor v normal cikmis bende. Sadece MFTHR A1298C Normal degil. Onun icinde dr. Kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi

baktim canim benimkinde bi tek PAI yok. faktor v normal cikmis bende. Sadece MFTHR A1298C Normal degil. Onun icinde dr. Kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi
Ay doktor bana nie kullandırıyor acaba
Benimde böyle çıktı şimdi aspirin kullanıyorum hamile kalınca da iğne kullanacakmisim

Ay doktor bana nie kullandırıyor acaba Eki Görüntüle 2107180
Benimde böyle çıktı şimdi aspirin kullanıyorum hamile kalınca da iğne kullanacakmisim
Benim 6 panel yapılmıs. bunlara göre yanı senin sonuçlara göre benimkide normal. Bitane heterezigot var bende sordum bu b12 eksikliği ile alakalı bir durum dedi birkaç doktor daha gezecgm ben

Yok canım araştırma hastahanesine gittm düşüklerimden bahsettm yaptılar protein s c de önemli imiş onlar normal

Benim 6 panel e bakılmış canım hatta erzurum araştırmadan mikrogene gönderilmiş onlar incelemiş
anladim canim benimde kesinlessin baktirayim insallah canim. Tekrar betaya baktirdin mi canim?

Benim 6 panel yapılmıs. bunlara göre yanı senin sonuçlara göre benimkide normal. Bitane heterezigot var bende sordum bu b12 eksikliği ile alakalı bir durum dedi birkaç doktor daha gezecgm ben
Bende mi gözsem acaba ben pıhtılaşma sorunu olan yere yazdım sonucumu benim gibi olanlar böyle yazmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…