Hadi insallah guzel sonuclarla gel canimYarın baktırıyorm genetk testimi alıp genetik bölümüne gidecgm
sana da mi kullanma kan sulandirici dedi dr.?Bu gen pıhtılaşma için sebep değil diye biliyorum ben doktor da öyle açıkladı. Kadın dogumcuda ben vermem bu sonuçlara göre iğne dedi
Evet canım kullanma dedi allah korusun bir trafik kazası geçirsen sonuçları daha ağır olur bir burun kanaması daha çok şeylere yol acar gibi bişeyler dedi.senin sonucuna göre hiç bişey yok dedi kafam karıştı ama benm gibi olupta herkes iğne almışHadi insallah guzel sonuclarla gel canim
sana da mi kullanma kan sulandirici dedi dr.?
nerede okudun bunlari canim hangi topikte. Bence sen iyi bir kadin dogumcuya git o bir baksin degerlendirsin.Evet canım kullanma dedi allah korusun bir trafik kazası geçirsen sonuçları daha ağır olur bir burun kanaması daha çok şeylere yol acar gibi bişeyler dedi.senin sonucuna göre hiç bişey yok dedi kafam karıştı ama benm gibi olupta herkes iğne almış
Öyle yapacağım ama iğne meraklısı olmamalı cok kolay veriyor doktorlar kan incelticileri ben gerçekten gerek varmı bilmek istiyrm onunn peşindeym tabi kullanmk zorunda isem ihmal etmem böyle bir seyinerede okudun bunlari canim hangi topikte. Bence sen iyi bir kadin dogumcuya git o bir baksin degerlendirsin.
Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar topiğinden sordum orada kullanıyor benm gibi sonuçları çıkanlar ha tabi önemli değil diyen proflarda varmış Arkadaslar öyle cevapladılar sorularımınerede okudun bunlari canim hangi topikte. Bence sen iyi bir kadin dogumcuya git o bir baksin degerlendirsin.
anladim canim. Benim dr.umda prof ankarada iyi tercih edilen bir doktor. Gerek yok dedi ama sen boyle soyleyince icime kurt dustu benimde.Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar topiğinden sordum orada kullanıyor benm gibi sonuçları çıkanlar ha tabi önemli değil diyen proflarda varmış Arkadaslar öyle cevapladılar sorularımı
İnşallah gerek kalmaz ikimiz içinde ya doktorlar sorun yok deyince bile sorun arar ne yapalım kolay bulmuyoruz bebekleri dikkatli olmak zorundayızanladim canim. Benim dr.umda prof ankarada iyi tercih edilen bir doktor. Gerek yok dedi ama sen boyle soyleyince icime kurt dustu benimde.
aynen oyle canim. Bakalim insallah sorun olmaz.İnşallah gerek kalmaz ikimiz içinde ya doktorlar sorun yok deyince bile sorun arar ne yapalım kolay bulmuyoruz bebekleri dikkatli olmak zorundayız
Aynen canım şöyle oldu ilk daha tedaviye başlamadan önce Kaan hoca DNA hasar ve sperm testi istedi işte o zaman düzende verdik sonuç 32 milyon toplam sayı hareket %60 geldi .hoca iki ay klomen ve trental verdi sayı çok arttı ama hız 1 düştü. Daha sonra klomeni kesti ve promotil trental a devam ettik halada öyle sayı 8 milyon hareket %20 canm iki ay önceki test sonucumuz.
Toplam sayı 8 milyon ileri haraket mi 20?Aynen canım şöyle oldu ilk daha tedaviye başlamadan önce Kaan hoca DNA hasar ve sperm testi istedi işte o zaman düzende verdik sonuç 32 milyon toplam sayı hareket %60 geldi .hoca iki ay klomen ve trental verdi sayı çok arttı ama hız 1 düştü. Daha sonra klomeni kesti ve promotil trental a devam ettik halada öyle sayı 8 milyon hareket %20 canm iki ay önceki test sonucumuz.
Bugün ilaçları aldık trantal bugün tok verdim yarın aç gün aşırı başlayalım dedik klomeni 2 hafta sonra hormonlara baktırırız. Yükselirse bırakırız. Argımac bitkisel içerikli ilaç canım emodex gibi tek vitamin Yok promen kullanıyoruz zaten o yüzden aldım.Klomen e başladın mı canım ? Argimac nasıl bi takviye ?
Sayımız 10 milyondu evet toplam hareket 0 di.hatta o zaman tüp yapmıştık tutmamıştı.hemen Kaan Hoca'dan randevu almistik.o ara düzendeki testte 32 milyon toplam sayı hareket %60. Sonrada bu hastanede verdik hareket 1 .çıktı iki ay sonra tekrar düzende verdi sayı 8 milyon hareket %20 .a bı daha test verdi eşim pardon canm ondan da bir ay sonra ml de 10 milyon çıkmıştı toplam 25 milyon hareket toplam %26 canmToplam sayı 8 milyon ileri haraket mi 20?
Tedaviye başlamaya karar verdiğinizde neydi?
Bizde ne olacak çok merak ediyorum zor bir süreç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?