Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım çok yüklenme verdiklerin hep vitamin zaten sonra skinti olmasın polen bal zaten ağır bide keçiboynuzu çok olur dönüşümli yapabilirsin

K
Canım çok yüklenme verdiklerin hep vitamin zaten sonra skinti olmasın polen bal zaten ağır bide keçiboynuzu çok olur dönüşümli yapabilirsin
Klomenle trantal vitamin değil ya boş durmak istemiyorum. Zaten 17 ayım beklemekle geçti. Artık birşeyleri görmek istiyorum ama eşim herşeyden önemli o yüzden ne yapacağımı şaşırdım.

BEn daha birşey okumayacağım bazen üzülüyorum. 1 milyon sğerm olan biri Kaan hoca da tedavi görürken azo olmuş
Canım bence okuma çok boşver bende senin gibiydim deli gibi araştırır dururdum. Ama Kaan hoca sayesinde bizim hareket artti çünkü biz 3.5 yıllık evliyiz ve ilk günden bebek istedik olmadı varikosel ameliyatı oldu eşim o zaman sayı ve hareketimiz çok düşüktu ben hiç yükselmicek zannediyordum.ama bizim düzendeki sonucumuz bence çok geldi niye öyle geldi anlamadım %60 ileri hareket bizim ilk defa gördüğümüz birseydi .en son %26 geldi ve Kaan hoca gayet iyi dedi normal bile olur dedi ama vakit kaybetmeden tüpe başlayabilirsiniz dedi

K

Klomenle trantal vitamin değil ya boş durmak istemiyorum. Zaten 17 ayım beklemekle geçti. Artık birşeyleri görmek istiyorum ama eşim herşeyden önemli o yüzden ne yapacağımı şaşırdım.
Olabilir canm dene istersen eğer eşinde rahatsız falan olmazsa skinti yok devam edersin ama hormonlara sonrada baktirin. Bide klomeni doktor kontrolünde kullanmak lazım biz gün aşırı kullandik

Offf ama ben okuya okuya bilgilendim şimdi de kendimi engelleyemiyorum kötü şeylere de rast gelince endişeleniyorum. Bazılarına yaramamış Kaan hoca.

Offf ama ben okuya okuya bilgilendim şimdi de kendimi engelleyemiyorum kötü şeylere de rast gelince endişeleniyorum. Bazılarına yaramamış Kaan hoca.
Doğrudur canım mutlaka vardır bizde de gebelik oluşmadı yani ama hayırlısı artık napalim

Olabilir canm dene istersen eğer eşinde rahatsız falan olmazsa skinti yok devam edersin ama hormonlara sonrada baktirin. Bide klomeni doktor kontrolünde kullanmak lazım biz gün aşırı kullandik
Doktor hergün alın dedi ama bizim fsh 4/5 arası ben gün aşırı alayım diyorum sizde fsh kaçtı?

Amin , inşaAllah . Bu mesajınız umut oldu . Demek ki morfoloji artabiliyor, umarım bizimki de artar .

Teşekkür ederim . Sizce bu nac600 ü ben de mi kullanmalıyım ?

4 tu canm yanlıs hatırlamıyosam
Fsh lar hemen hemen aynı. Nisa’nın ilk haftasına vermiş randevu ama ararım demiş biraz öne çekmemiz gerek Vize haftasına denk gelmemesi lazım onu düşünemedim. Tahlilleri mail attım testi nerede yaptıralım falan diye nisan 14de cvp verecekmiş. Biz gitmiş oluruz. Olmadı martın ilk haftası Ankara’ya gidip test verelim sonra hocanın yanına gidelim diye düşünüyorum. Yada Kadıköy’de düzen var ama sonuçları güvenilir mi bilmiyorum

Saklicennet canım ben olumsuzlar gormuyorum insan bunalıma girer.dune kadar bir çok ürolog hiç takviye vermiyordu ama sonra onlarda başladılar Kaan hocanın izinden gitmeye.simdi bir çoğu onun verdiği gibi vitaminler veriyor.ben nedenseAllahin izniyle Kaan hocanın vesile olacağını dusudüşüyorum sende içini ferah tut.ilaclarini kullan Allah'ın izniyle inşallah sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…