- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Çerez kutudu yaptım badem ceviz çekirdekli siyah üzüm alıo cnm tabi aklına gelirse ben yanına götürürsem işimiz zor bunaldım artık bendeBen 2 tane badem yediriyorum bazı vitaminler a ve e gibi yağda emilimi iyi oluyor diye bilginiz olsun Yada zeytinyağda bekletilmiş incirde görevi görüyor.
Biz emodexten ımprtl geçtik hala ondayız cnm ondada e yok ben ek başladım bakalım kaan hoca vitamini değiştiricekmi bu ay cvp vericek inşallahBir melek gelsin ay canım pardon promen k sandım ama içeriğinde a ve e vitamini varsa geçerli :)
Allah yardımcıniz olsun inşallah canım. Valla bilmiyorum canm güvenilir konusunu biz Ankara düzende vermiştik Kaan hoca orda istemiştiFsh lar hemen hemen aynı. Nisa’nın ilk haftasına vermiş randevu ama ararım demiş biraz öne çekmemiz gerek Vize haftasına denk gelmemesi lazım onu düşünemedim. Tahlilleri mail attım testi nerede yaptıralım falan diye nisan 14de cvp verecekmiş. Biz gitmiş oluruz. Olmadı martın ilk haftası Ankara’ya gidip test verelim sonra hocanın yanına gidelim diye düşünüyorum. Yada Kadıköy’de düzen var ama sonuçları güvenilir mi bilmiyorum
Zor gerçekten. Benim eşimde unutuyor hep meyve bile veriyorum. Sigarayı azaltmıştı Dr tek başına sigara bile etken olabilir dedi şimdi hep bıraktı. Yeter ki yesin içsin ben peşinden gitmeye razıyım. Sağolun her dediğimi yapıyor Mart’a da hacamat randevusu aldım onada başlayacağız inş faydası olur.Çerez kutudu yaptım badem ceviz çekirdekli siyah üzüm alıo cnm tabi aklına gelirse ben yanına götürürsem işimiz zor bunaldım artık bende
İnşallah cnm belki şifanız ondadırZor gerçekten. Benim eşimde unutuyor hep meyve bile veriyorum. Sigarayı azaltmıştı Dr tek başına sigara bile etken olabilir dedi şimdi hep bıraktı. Yeter ki yesin içsin ben peşinden gitmeye razıyım. Sağolun her dediğimi yapıyor Mart’a da hacamat randevusu aldım onada başlayacağız inş faydası olur.
Hayir canim kan sayimim yapıldıaynen oyle canim. Bakalim insallah sorun olmaz.Afilim92 sen kan sulandirici kullaniyor musun?
Ya ne kadar tatli ve iyi kişiler var burda birbirimize resmen çözüm arıyoruz Rabbim bunun karşılığını iyi niyetinizin karşılıgını verir inşallahFruktoz seviyesi
Spermada fruktoz seviyesi, hareket için semende mevcut olan enerji miktarını belirlemek için analiz edilebilir. [3] DSÖ, numune başına 13 μ mol normal bir seviyeyi belirtir. Fruktozun olmaması, seminal veziküllerde bir problem olduğunu gösterebilir.
Saklicennet spermde fruktoz ölçümünü ilk defa okudum, senin de ilgini çeker diye etiketledim. Böyle bir ölçüm duyan bilen var mı ya kızlar?
Hacim için bende çinko iyi gelio die okumustum bi yerde canmFruktoz seviyesi
Spermada fruktoz seviyesi, hareket için semende mevcut olan enerji miktarını belirlemek için analiz edilebilir. [3] DSÖ, numune başına 13 μ mol normal bir seviyeyi belirtir. Fruktozun olmaması, seminal veziküllerde bir problem olduğunu gösterebilir.
Saklicennet spermde fruktoz ölçümünü ilk defa okudum, senin de ilgini çeker diye etiketledim. Böyle bir ölçüm duyan bilen var mı ya kızlar?
Cok gecmis olsun. Bizde ayni surecteyiz. AMH sonucu 15 gundemi cikiyormuş .. Şakaaaa .. Devlettemi?kızlar günaydın, geçmişi okuyamadım çok birikmiş. Ben de geçen hafta genel kontrol için kadın doğuma gittim, 1-2 ay sonra tüp bebek yapacağım bir sıkıntı var mı yok mu diye, ultrasoundda gördüğü kadarıyla yumurtalıklarda ve rahimde bir sıkıntı yokmuş, hafif akıntım vardı, onun için fitil verdi. 6 gün kullandım, şu an şikayet yok gibi. Bir de AMH istedik, yumurtalıkların durumu nedir öğrenelim diye. Ama o test 15 güne çıkıyormuş, henüz sonuç almadım.Folik asite de başlarsam ben tüpe hazırım.
Amh testi pazartesi yaptırdım 3 saate çıktı,izmirde biolapta, özel laboratuvarlarda en geç 1 2 güne çıkıyor.kızlar günaydın, geçmişi okuyamadım çok birikmiş. Ben de geçen hafta genel kontrol için kadın doğuma gittim, 1-2 ay sonra tüp bebek yapacağım bir sıkıntı var mı yok mu diye, ultrasoundda gördüğü kadarıyla yumurtalıklarda ve rahimde bir sıkıntı yokmuş, hafif akıntım vardı, onun için fitil verdi. 6 gün kullandım, şu an şikayet yok gibi. Bir de AMH istedik, yumurtalıkların durumu nedir öğrenelim diye. Ama o test 15 güne çıkıyormuş, henüz sonuç almadım.Folik asite de başlarsam ben tüpe hazırım.
acaba psikolojik mi? Su icememenize ragmen tuvalete gitmeniz imkansiz yada bir rahatsizlik var demek ki. Su icmeyi de ihmal etmeyin. Bende bu aralar suyu azalttimKız kardeslerim utanarak cekinerek birsey sormak istiyorum. 4 aylik evliyiz ya bazi seyleri yasadikca ogreniyorum mazur gorun. Esim icime bosaldiktan sonra ben surekli sk sk idrara cikiyorum istem disi. Normalde su tuketimim ayni ona yormayin hatta hic su icmem. Sabah abdestimle ikindiyi aksami bile kilan biriydim. Simdiyse aksam iliski sonrasi sabaha kadar 3 defa idrara cikiyorum
hsg.niz cuma mi? Insallah hic bir sorun yoktur. Anestezili mi olacak? Anestezisiz ise hic zor degil ben cektirdim. Ama sag tupum tikali ciktiBeth18 Cuma gunu hsg cekilecegim zaman doktora bunuda bir sorayim
cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah canim.Arkadaşlar merhaba,
Burda bir dönem yazanlar belki beni hatırlar :), tabbime şükürler oldun ki dün güzel haberi aldık hamileyim :) , eşimde hız sorunu , morfoloji ,lökosit problemleri vardı 1,5 yıldır denememize rağmen olmuyordu , son 3 aydın eşim sadece yağda bırakılan incir kürü yedi ve ilave e vitamini takviyesi aldı morfoloji için, siz siz olun şakın pes etmeyin ben mutlu haberi aldım , rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah dualarım sizlerle :)
Bebek olana kadar hepimiz birer uzman olacağız.Hacim için bende çinko iyi gelio die okumustum bi yerde canm
teşekkür ederim, evet canım devlette baktırdım. Bakıldığını bile bilmiyordum, hastane dışında bir labaratuara yolluyorlarmış, o yüzden geç çıkıyor.Asilam
Cok gecmis olsun. Bizde ayni surecteyiz. AMH sonucu 15 gundemi cikiyormuş .. Şakaaaa .. Devlettemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?