Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırlı olsun cnm çok sevindim seni tanımasında çok mutlu oldum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş....

Amh testi pazartesi yaptırdım 3 saate çıktı,izmirde biolapta, özel laboratuvarlarda en geç 1 2 güne çıkıyor.
canım normal muayeneye gitmiştim, devlet hastanesine bakılıyor mu diye sordum, bakılıyormuş. Hemen yardımcı oldu doktor hanım, meraktan baktırdığım için özele gitmedim. iyi mi ettim kötü mü ettim , Bakalım ne çıkacak, düşük çıkarsa bir de onun depresyonuna girerim ben

Cnm değerleriniz nasıldı Peki ???

Gözünüz aydın ne kadar kullandı eşiniz bu kurden ve ne kadar yükseldi degerler

Bende ne çıkar diye düşündüm hep çok şükür iyi çıktı.izmirde devlette bakılmıyor oyüzden özelde yaptırdık

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ben keyifsizim niyeyse bugun dunden beri.
Okulda bazi sorunlar var. Ders yuklemeye calisiyorlar cocugum yok diye ben istemiyorum bos gunum olsun da tup bebek icin hastaneye gidip geleyim diye.
Esim delirtiyor beni. Bugun cinsel perhizde 3 gun bitiyor 4 olacak. Diyor yarin gidelim spermiyogram vermek icin.
Aksam dedim ki hic arastiriyor musun ne yapabilirim degerimin duzelmesi icin diye.
Diyor bazen bakiyorum ama herkes bisey soyluyor. Peki ben demesem doktora gidecek mjsin? Hayir
Yoruldum yaa. Sorun benden kaynakli olsa ve ben hicbir caba gostermesem nasil davranirdi bilmiyorum.
Ama sadece benim cabamla cok yoruldum artik

Canim neden baktirdin? Yasin daha genc insallah bir sorun yoktur.
topikte soylenen bir atasozunu soyliim canim sana 'hepimizin kocasi ayni'

Yaa eger su morfoloji sayi hareketlilkk sorunlari bizim olsun,basimizin etini yerlerdi. Ama adamlar rahatliktan olecek
sizinkileri bilmem ama bende bu sorunlar ciksaydi yine umursamazdi. Benkm transferimin oldugu gun bile ilgilendigi seyler farkli bazen diyorum ki acaba ben onun karisi degil miyim? Yada (insallah)dogacak cocuklar onun cocugu olmayacak mi? Erkeklerin kafasi kesinlikle farkli calisiyo

Cnm değerleriniz nasıldı Peki ???
Cnm biz 1 yılın sonunda eşime sperm testi yaptırdık. İlkinde 0 ileri hız morfoloji 1 lökosit 9 mılyon du çok yüksekti. Sonra doktora gittik lökosit için antibiyotik verdi test istedi , sonrakinde hızı hep yüksek sınırlarda çıktı ama morfoloji değişmedi, sonra bekledik tabi bu arada çocuk için devam da ettik , tekrar yaptırdık tekrar lökosit çıktı ve ileri hızı düşmüş gördük , sperm sayıları 50-70 mılyon arası değişmişti. Sonra tekrar antibiyotik kullandık ve proxeed , ve kürlere başladık, incir , kabak çekirdeği fındık badem , keçiboynuzu kürü filan, tekrar test verdik bu sefer 200 mılyonlara çıktı ama morfoloji hep aynı ve gebelik yoktu, daha sonda eşim kendisi incir kürü ine başladı her gün aç karnına yedi , ayrıca e vitamini aldı, sonuçlar kötü değildi ama iyi de değildi ve gebelik yoktu, bir dönem hiç olmayacak sandık ve aşılama tüp bebek için bakmaya başladık , numarada eşim bazen kaçırdı yemedi filan ama sigara vs kullanmadı kullanmıyorda, bu da etken olabilir

Cnm bizde 3/4 ay önce aynı sorunu yaşıyorduk. Büyük bi kavga çıktı ailesine de söyledim valizimi topladım gidiyordum. Senin keyfini bekleyemem dedim annesine de anlattım kendine bakmıyordu hiç. Şimdi mum gibi oldu. Hiç ben uğraşmıyorum kendi yapıyor herşeyi. Çok yıpratıcı gerçekten

Teşekkürler cnm bizlerde aynı şeyi yapıyoruz inş bizde sonuç alırız . Varikosel var mıydı sizde ameliyat oldunuz mu???

Benimki cozum bulmak icin degil sirf dirdir yapmak icin konusur dururdu.
Tup bebek sanki bizim icin yapiliyor.
Benimki de oyleydi. Kendi basima ankaraya geliyordum. Tek basima kaliyordum.
Simdi de misal âdet oldum diyorum. Kac adet diyor uzuntum sinire donusuyor. Offf Allahim sabir versin
Yakinda ben de patlayacagim canim ayni sekilde.
Zayiflamasi gerek. Anasinin evine gitti yiyor ha bre. Anasi da yesin yesin gidince diyete girersiniz diyor.
Kimsenin umrunda degil ki. Kilo mu almis degerleri mi dusmus.

Son düzenleme:
Beth18 Anestezi almadan hsg çektireceğim cnm ben o adet ağrılarını kendimi bildim bileli yaşıyorum her ay doğum yapıyorum .. sorun değil ağrı acı gözüm hiç korkmuyor. Sonucu paylaşırım

Canim neden baktirdin? Yasin daha genc insallah bir sorun yoktur.
topikte soylenen bir atasozunu soyliim canim sana 'hepimizin kocasi ayni'
meraktan baktırdım canım. Eşimin değerleri biraz daha düzelene kadar beklesem tüp bebek yapmasam acaba benim değerler sıkıntıya girer mi girmez mi görmek için birazda.

_kunfeyekun_ Çalışan hanımların işide gerçekten daha zor aslında evde olup sürekli takmaktansa kafa dağıtmak daha iyidir. Ben kendi işimi yaptığım için biraz daha rahatım ama bu ara iş yok bu konularla uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…