- 1 Temmuz 2017
- 87
- 68
- 38
- 36
Evet onu söyleyecektim canım, variliysek var YÖK gibi :) sağ tarafta 1.9 sol tarafta 1.7 büyüklüğünde görüldü ama doktor ameliyat demedi yaptırmadık ,Teşekkürler cnm bizlerde aynı şeyi yapıyoruz inş bizde sonuç alırız . Varikosel var mıydı sizde ameliyat oldunuz mu???
Ya cok zorlamis seni anlayabiliuorum. Sende zeynep gibi yapabilirsin. Bu cocugu sadece sen yapmayacaksin hem fiziksel hemde ruhsal olarak yaninda olmali.Benimki cozum bulmak icin degil sirf dirdir yapmak icin konusur dururdu.
Tup bebek sanki bizim icin yapiliyor.
Benimki de oyleydi. Kendi basima ankaraya geliyordum. Tek basima kaliyordum.
Simdi de misal âdet oldum diyorum. Kac adet diyoruzuntum sinire donusuyor. Offf Allahim sabir versin
Yakinda ben de patlayacagim canim ayni sekilde.
Zayiflamasi gerek. Anasinin evine gitti yiyor ha bre. Anasi da yesin yesin gidince diyete girersiniz diyor.
Kimsenin umrunda degil ki. Kilo mu almis degerleri mi dusmus.
Aynen canim. Insallah guzel haberlerle gelirsin canimBeth18 Anestezi almadan hsg çektireceğim cnm ben o adet ağrılarını kendimi bildim bileli yaşıyorum her ay doğum yapıyorum .. sorun değil ağrı acı gözüm hiç korkmuyor. Sonucu paylaşırım
iyi yapmissin. Benimde hic dondurulmus embriyom yok. Yasta ilerliyor. En azindan dondurulmusum olsaydi ilerisi icin iyi olurdu. Gerci annem ablamlar 45 yaslarinda menapoza girdiler annemde beni 41 yasinda dogurmus. Ama tabiki o zamanla bu zaman cok farkli hormonlar tedaviler rezervlerimizi azaltiyor.meraktan baktırdım canım. Eşimin değerleri biraz daha düzelene kadar beklesem tüp bebek yapmasam acaba benim değerler sıkıntıya girer mi girmez mi görmek için birazda.
Sorma yaa. Binbir stresle kafam mesgul. Ders anlatirken bile bazen aklima hangi kurleri yapsam hangi ilaci kullansam diye geliyor elimde degil_kunfeyekun_ Çalışan hanımların işide gerçekten daha zor aslında evde olup sürekli takmaktansa kafa dağıtmak daha iyidir. Ben kendi işimi yaptığım için biraz daha rahatım ama bu ara iş yok bu konularla uğraşıyorum
İşte Kaan hocaya güvenip başladık dün ama içim pek rahat değil hormon ilaçlarından. Ve bu DNA hasarını Kaan hocadan başka bilen yok gibi. Doktorlar bile bilmiyor.Allahtan başka kimseye güvenmeyeceğiz sanırım. Kendimdoktoeumuz kendimiz olmalıyız kontrollü gitmek önemli. Tek sorun hormon ilaçlarının kontrolü herşeyi onlar bozabilir bence.
Benim de aklım çok karışık ve okulda öğretmen arkadaşlarımla bile konuşurken kafamı toparlayamıyorım.Sorma yaa. Binbir stresle kafam mesgul. Ders anlatirken bile bazen aklima hangi kurleri yapsam hangi ilaci kullansam diye geliyor elimde degil
Allah yardimcimiz olsun. Insallah biran once sifamizi buluruz da kurtuluruz bu durumdan..Benim de aklım çok karışık ve okulda öğretmen arkadaşlarımla bile konuşurken kafamı toparlayamıyorım.
Dün gece seni düşündüm bayadır girmiyorsun merak ettim birşey mi oldu diye. Kalp kalbe karşıymış bugün de geldin. :) kendin için neye başlayacaksan hemen başla 3 ay önceden gebelik için kadın vücudunu hazırlamaya başlamalı.Fruktoz seviyesi
Spermada fruktoz seviyesi, hareket için semende mevcut olan enerji miktarını belirlemek için analiz edilebilir. [3] DSÖ, numune başına 13 μ mol normal bir seviyeyi belirtir. Fruktozun olmaması, seminal veziküllerde bir problem olduğunu gösterebilir.
Saklicennet spermde fruktoz ölçümünü ilk defa okudum, senin de ilgini çeker diye etiketledim. Böyle bir ölçüm duyan bilen var mı ya kızlar?
Çoooookkkk sevindim rabbim güzel günler göstersin hep birlikte sizlere. Sayı ve hız kaçtı sizde???Arkadaşlar merhaba,
Burda bir dönem yazanlar belki beni hatırlar :), tabbime şükürler oldun ki dün güzel haberi aldık hamileyim :) , eşimde hız sorunu , morfoloji ,lökosit problemleri vardı 1,5 yıldır denememize rağmen olmuyordu , son 3 aydın eşim sadece yağda bırakılan incir kürü yedi ve ilave e vitamini takviyesi aldı morfoloji için, siz siz olun şakın pes etmeyin ben mutlu haberi aldım , rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah dualarım sizlerle :)
Canım benimde iki gün falan ıslak olur iç camasirimP Perican01 idrar sıklığı saate yayılıyor mu?
Ben hemen kalkmıyorum 2 saat yatıyorum minnoşlar hemen akıyor diye. 2 saat sonra da hemen tuvalete gidesim geliyor. Genelde herkeste vardır 1 kez wc kullanmak diye düşünüyorum. Ama fazlası neden olabilir bilemedim.
Bu arada bende birşey sorayım arkadaşlarım konuşuyorlar bazen ilişki olduktan sonraki gün hep ıslak geziyorum çamaşırım hep ıslak oluyor günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum falan tabi ben hep şookkk.. bende hiç böyle olmuyor tuvalete gidiyorum duş alıyorum sonra 1 kez ıslanıyorum ve bitiyor. Çok üzülüyordum ben de niye olmuyor diye. Hepsi hemen dışarımı çıkar diyordum. Sizde bu ıslak gezen şanslı gruptanmısınız??
Offf omega 3 ve quenzim Q10 unuttum yeniden gidiste soyleyim hastalarina tavsiye etsin
Yok yok gitme ver gitsin zararsız bunlar Q10 u kalp hastalarına veriyorlar omega da zaten balık az tüketen bir millet olduğumuz için kullanmalıyız.Offf omega 3 ve quenzim Q10 unuttum yeniden gidiste soyleyim hastalarina tavsiye etsin
Hakkaten yaa en etkilisi mi acaba o
1-2 gün oluyor canım genelde ertesi gün daha yoğun oluyor rengide sarı oluyor....bu arada bu DNA hasar testi detay semen örneğini alıp Ankara'ya yollayabiliyormus bu örneğin taze olması gerekmiyor muSuskun Ceylan her ilişki ardında 2/3 gün gelmeye devam mı ediyor emin misin??
Aya kalkınca %90 ı dışarıya çıkıyor diye okumuştum. Ben bu konuyu da araştırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?