Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşekkürler cnm bizlerde aynı şeyi yapıyoruz inş bizde sonuç alırız . Varikosel var mıydı sizde ameliyat oldunuz mu???
Evet onu söyleyecektim canım, variliysek var YÖK gibi :) sağ tarafta 1.9 sol tarafta 1.7 büyüklüğünde görüldü ama doktor ameliyat demedi yaptırmadık ,

İnşallah sizlerde tez zamanda mutlu haber alırsınız dualarım sizinle :)

Ya cok zorlamis seni anlayabiliuorum. Sende zeynep gibi yapabilirsin. Bu cocugu sadece sen yapmayacaksin hem fiziksel hemde ruhsal olarak yaninda olmali.
Aynen canim. Insallah guzel haberlerle gelirsin canim
meraktan baktırdım canım. Eşimin değerleri biraz daha düzelene kadar beklesem tüp bebek yapmasam acaba benim değerler sıkıntıya girer mi girmez mi görmek için birazda.
iyi yapmissin. Benimde hic dondurulmus embriyom yok. Yasta ilerliyor. En azindan dondurulmusum olsaydi ilerisi icin iyi olurdu. Gerci annem ablamlar 45 yaslarinda menapoza girdiler annemde beni 41 yasinda dogurmus. Ama tabiki o zamanla bu zaman cok farkli hormonlar tedaviler rezervlerimizi azaltiyor.

Sorma yaa. Binbir stresle kafam mesgul. Ders anlatirken bile bazen aklima hangi kurleri yapsam hangi ilaci kullansam diye geliyor elimde degil

Allahtan başka kimseye güvenmeyeceğiz sanırım. Kendimdoktoeumuz kendimiz olmalıyız kontrollü gitmek önemli. Tek sorun hormon ilaçlarının kontrolü herşeyi onlar bozabilir bence.
İşte Kaan hocaya güvenip başladık dün ama içim pek rahat değil hormon ilaçlarından. Ve bu DNA hasarını Kaan hocadan başka bilen yok gibi. Doktorlar bile bilmiyor.

Dün gece seni düşündüm bayadır girmiyorsun merak ettim birşey mi oldu diye. Kalp kalbe karşıymış bugün de geldin. :) kendin için neye başlayacaksan hemen başla 3 ay önceden gebelik için kadın vücudunu hazırlamaya başlamalı.
Fruktoza gelirsek onu bende biliyorum hatta proxeed plus da fruktoz var fakat günlük hayatta dışarıdan aldığımızı düşünüyorum. Binde bir kişide çıkabilir bu sorun. Bazı semen testlerinde fruktoz seviyesine bakılıyor bir sonrakinde sor istersen sizde hepsi haraketsizdi yapıyorlarsa bir baksınlar.
Bizde şimdi klomen trantal e vitamini promen k kullanıyoruz. Ben tarçın polen karışımlı bal veriyorum. Zeytinyağında bekletilmiş incir kuruyemiş falan Kaan hocadan nisan için randevu aldık inşallah bize hayırlı gelir olmadı bana da tüp bebek görünecek.

Bir melek gelsin canım hacim derken volümümü kastettin. Bizde de sürek li 1/2 çıkıyor kimse sorun demiyor ama spermin yüzmesi içinde meni lazım en son Dr ben dedim. Volüm Yüksek çıkmıyor falan acaba kanalda hafif tıkanıklık olabilir mi? Pek ihtimal vermedi sperm sayınız fazla dedi tıkanıklık olsa bu kadar çıkmaz dedi ama bakılabilir dedi. Makattan girilip bakılıyormuş bende farklı çözümler aradım. Bazı tıbbi ilaç tedavileri de açabiliyormuş özellikle iltihap kurutucular. Endol de kullanılıyormuş. Klomen tedavisi bittikten sonra onuda deniyeceğim.

Çoooookkkk sevindim rabbim güzel günler göstersin hep birlikte sizlere. Sayı ve hız kaçtı sizde???
Birde incir kürünü buzdolabında mı dışarıda mı beklettiniz??? Cvp verirseniz çok mutlu olurum.

Kizlar esimle urolojiye geldi ozel bi hastane doguda.
Doktora degerimiz dustu dedim proxeed var dedi.
proxeed den baska l arginin l carnitin e vitamini pignogenol havuc suyu dedim tabi tabi kullanabilirsiniz dedi.
Biz bayagi kendi kendimizin doktoru olmusuz proxeed icinde bunlarin hepsi var tek tek almaniza gerek yok ama hepsini alirsaniz da zarari olmaz dedi. Keci boynuzu pekmezini de onerdi.

P Perican01 idrar sıklığı saate yayılıyor mu?
Ben hemen kalkmıyorum 2 saat yatıyorum minnoşlar hemen akıyor diye. 2 saat sonra da hemen tuvalete gidesim geliyor. Genelde herkeste vardır 1 kez wc kullanmak diye düşünüyorum. Ama fazlası neden olabilir bilemedim.

Bu arada bende birşey sorayım arkadaşlarım konuşuyorlar bazen ilişki olduktan sonraki gün hep ıslak geziyorum çamaşırım hep ıslak oluyor günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum falan tabi ben hep şookkk.. bende hiç böyle olmuyor tuvalete gidiyorum duş alıyorum sonra 1 kez ıslanıyorum ve bitiyor. Çok üzülüyordum ben de niye olmuyor diye. Hepsi hemen dışarımı çıkar diyordum. Sizde bu ıslak gezen şanslı gruptanmısınız??

Canım benimde iki gün falan ıslak olur iç camasirim

Suskun Ceylan
Benim bünye mi kabul etmiyor acaba anlamıyorum ki?
Ben 2/3 saat içinde kuruyorum çıkmış oluyorlar.
Sanırım %93 haraketsiz olunca çıkıyorlar.
@serenita90 canım sende bu durum nasıl ??

Offf omega 3 ve quenzim Q10 unuttum yeniden gidiste soyleyim hastalarina tavsiye etsin
Hakkaten yaa en etkilisi mi acaba o
Yok yok gitme ver gitsin zararsız bunlar Q10 u kalp hastalarına veriyorlar omega da zaten balık az tüketen bir millet olduğumuz için kullanmalıyız.

Suskun Ceylan her ilişki ardında 2/3 gün gelmeye devam mı ediyor emin misin??
Aya kalkınca %90 ı dışarıya çıkıyor diye okumuştum. Ben bu konuyu da araştırmıştım.
1-2 gün oluyor canım genelde ertesi gün daha yoğun oluyor rengide sarı oluyor....bu arada bu DNA hasar testi detay semen örneğini alıp Ankara'ya yollayabiliyormus bu örneğin taze olması gerekmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…