Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok yok gitme ver gitsin zararsız bunlar Q10 u kalp hastalarına veriyorlar omega da zaten balık az tüketen bir millet olduğumuz için kullanmalıyız.
Aynen canim ankarada cok tuketiyorduk baligi ozellikle somon ama doguya gelince unuttuk cok nadir taze balik buluyoruz. Yoksa cok severim ozelliklw hamsiyi somonu.
Neyse ben E vitamini arginin carnitin omega 3 doldurayim

C cikolata1655 ne güzel 200 milyonlara çıkmış spermler biz 4 ay vitamin kullanmamıza rağmen 1 milyon yükselmedi kaç ay tedavi gördünüz?
Teşekkür ederim öncelikle, tez zamanda güzel haberler almanız dileği ile

İncir kürü için dışarıda beklettik, şöyle söyliyeyim kaç ay tedavi değil ama incir kürünü yaklaşık 2 ay e vitamini 15 gün kullandık , nasibi küsmeyi bu zamanmış demekki öyle düşünelim ,

C cikolata1655 biz 1 ay e vatamini kullanmıştık. Bünye de önemli galiba inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Suskun Ceylan büyük ihtimal semen ölçümünü lab yapıp sonra gönderecek. Canlı olup olmaması önemli değil DNAsına bakılacak. Canını sıkma sadece speem analizini siz yapıp numuneyi göndereceksiniz değil mi diye sor.
Selvi25 ayy bebiş geliyor gayet iyi gidiyorsunuz sanırım. Çok sevindim.

Cuma 9.30 randevu aldım canım eşime test yaptırıcaz doktorla konuscam bakalım ne çiçek

Bende iliskiden sonra 1 2 saat kalkmamayi ogrendim hatta kipirdamamaya calisiyorum benim sabaha kadar idrara cikmam 2 3 .. gun icindede yine oyle sık. Ama mesela adet oldum iliskiye ara verdim hic cikmiyorum eminim sadece iliskiyle sıkışıyorum. Benim camasirim hic islanmiyor cnm ilk ay bir sure oyle olmusdu sonra n var n yok hepsi icerde

cok sukur canim Allah tamamina erdisrin insallah tum bekleyenleri. Dr. Kese icin cagirdi mi? Yakin zamanda gorursun insallah
Yok ben yaşadığım şehirde değilim şuan rastgele doktor gezmekteym araştırma hastahanesinde kan pıhtılaşması için.3 doktora basvurdum.birine daha gidecgm onla devam ederim kontrollerime bugn sağlık ocağında meraktan baktrdım değerüme

Kizlar devrelerim yandi
Sonucu doktor cok farkli yorumladi.
Volume gen artta 5.5 cikmisti simdi 7 cikmis
Doktor cok yuksek sende enfeksiyon var dedi esime. Bi suru antibiyotik verdi kan testi falan yapmadan.
Yanma var mi diye sordu evet dedi.
Proxeed falan 3 hafta sonra verecek sanirim. Offf delirecegimmm

Çok iyi maşallah subhanallah inş 2 gün sonra keseyi görürsün bi hafta sonrada kalp atışını. Bebişin hoş geldi . Darısı bizim başımıza inş....

İğne ilaç işini ne yaptın cnm ???
Ailem bilmiyor eşim yanımda değil gizli saklı doktor geziyrm tam sonuca ulaşamadım 2 doktor gerek yok 1 doktor acık uçlu konuştu riskli gebelik takibi yapan doktora gidecgm canım

Lökosit çıkmadı mı? İdrar kültürü istemedi mi?
Olsun dert etme enfeksiyon tedavisi önemli bir tedavi. Herhangi bir yerde iltihap varsa kurutur.

Canim degerleri iyice kotu etmez mi sence? Takviyeye baslasam mi siparis vermistim internetten. Lokosit gen artta bakilmamis simdi de goruldu diyor.
Lökosit çıkmadı mı? İdrar kültürü istemedi mi?
Olsun dert etme enfeksiyon tedavisi önemli bir tedavi. Herhangi bir yerde iltihap varsa kurutur.

Canim degerleri iyice kotu etmez mi sence? Takviyeye baslasam mi siparis vermistim internetten. Lokosit gen artta bakilmamis simdi de goruldu diyor.
Her antibiyotik etkilemiyor korkma hatta bazıları sperm için faydalı. Eğer lökosit varsa muhakkak tedavi Olmalı yoksa gebelik oluşamaz. İltihap kurutucu iyi birşey siz Dr dinleyin birde antibiyotiği araştır bilgilenirsin. Dr sorsaydın takviyeleri bırakacak mıyız? Diye..

Sordum dedim ki baslayalim mi hocam takviyeye. Once dedi tabii. Sonra da 3 hafta ilaci kullanip gelin takvuyeyi onereyim sonuca gore dedi. Yeniden spermiyogram yapacak.

Bu arada sanirim benim gecmeyen enfeksiyon sebeplerim esimmis. Defalarca dedim doktora gorun sen de. Belki sende de vardir diye dinlemiyordu.

Canım ben giriyorum ama genelde kitap forumunda yazıyorum. Burayi da ara ara okuyorum. Evet kalp kalbe karşı olmuş:) Benim esim bayagı meyve hastasıdır, her gün yer ama bu fruktoz bir şekilde meniye gitmiyorsa hareket olmuyor olabilir diye düşündüm. Eski testlere tekrar baktım ama hiç ölçülmemiş. Biz şu an impryl, artmed ve trental kullanıyoruz. Havuç suyu ve ısırgan otu çayını hiç ihmal etmiyoruz. Olmazsa da artık sıkıldım tüp deneyeceğim bir daha.Bakalım kaan hoca size ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…