Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada sanirim benim gecmeyen enfeksiyon sebeplerim esimmis. Defalarca dedim doktora gorun sen de. Belki sende de vardir diye dinlemiyordu.
Evet olabilir. Sen yine sağlıklı beslenmeye devam et vitaminde kullan sorun olacağını düşünmüyorum ilk kullan dediyse kullanılabilir demek ki.

-Pandora- bizi de ihmal etme lütfen :)
Ay bilmiyorum ne diyecek çok merak ediyorum artık şu haraketsizler haraketlensin istiyorum bizde de enteresan olanı ya ileri hızlı ya haraketsiz yerinde haraket yok!! Canlılığa muhakkak baktıracağım umarım canlılardır.
Furultozu istersen Kaan hocaya sor aklında kalmasın.

@Suskun Ceylan
Benim bünye mi kabul etmiyor acaba anlamıyorum ki?
Ben 2/3 saat içinde kuruyorum çıkmış oluyorlar.
Sanırım %93 haraketsiz olunca çıkıyorlar.
-Pandora- canım sende bu durum nasıl ??
Bende de kuruma olmuyor canim 2 gün islak kaliyor. Ama ben durumun bunla ilişkili olduğunu sanmıyorum. Bazen bu isi gorev haline getirince kuruluk oluyor. Akışına bırak. Iliskinin ön kısmını uzun tutmaya çalış

Soracağım canım. Ama bence trentali bu yüzden kullanıyoruz. Tıkanıklık açıcı özelliği var trentalin

Evet olabilir. Sen yine sağlıklı beslenmeye devam et vitaminde kullan sorun olacağını düşünmüyorum ilk kullan dediyse kullanılabilir demek ki.
Evicap alalim o zaman proxeed ile ikisine devam edelim. Sonuca gore de digerlerini aliriz.
Cok ilgisiz inan doktorlar. Insan girerken binbir soruyla ilgi beklentisiyle giriyor ama sonucta husran.
Bu arada fsh 2.71 cikmis normal sanirim degil mi. Referans degerini vermemis de

Saklicennet bence sizde düzelme olacak. Biz geçen sene Beth18 le ayni zamanlarda tüp bebek yapmıştık. Onun hikayesini de ayrıntılı biliyorum. Onun eşinin de ozaman sadece yerinde hareket vardı, bak simdi epey yükseldi. Bizde hiç hareket yok, o yüzden bizimkine bakıp icini karartma. Canlilik testine HOS testi diyorlar onu da yaptir, baktin yüksekse o canlilar bir gün hareketlenecek. Bizim canlilik yüzde 9 ben de testis sperminden umut arıyorum olur inşallah

Saklicennet bir de bizde morfolojide en çok kuyrukta sıkıntı var. Yüzde 67 falan. Sizde morfolojinin ayrıntısı nasıl? En yüksek nerede bozukluk var?

Saklicennet bir de bizde morfolojide en çok kuyrukta sıkıntı var. Yüzde 67 falan. Sizde morfolojinin ayrıntısı nasıl? En yüksek nerede bozukluk var?
DNA paneli isteyeceğim içerisinde canlılıkta varmış.
Bizde %50 küsürlerde mix form çıkıyor buna buralarda hiç rastlamadım. Mıx form spermin her kısmında problem var demek ne şanslıyım değil mi Yok yok ama biz hep aynı yerde test veriyoruz başka yerde nasıl çıkar bilmiyorum.
Kuyrukta varsa belki de haraket edememeli o yüzdendir. Tüp bebekti kuyruk anomalisi çok sorun olmuyor sanırım. Sen eşine çinko kapsül al kuyruk gelişimini çinko sağlıyor.

Normal aralıkta alt sınır 1 küsürler diye hatırlıyorum am biraz yükselmesi iyi olacaktır. Kaan hoca birşey demedi mi bununla ilgili? Si Kaan hocanın hastasısınız değil mi?

Evt canm volüm dedim seni bildiğim için söyledim bu belki çözüm olur çinkoyu okumuştum bi yerde.eşim endol kullanıo iltahap önleyici biz ondan fayda gördük belki vücutta iltahap vardı o da sayımızı düşürüyordu

1-2 gün oluyor canım genelde ertesi gün daha yoğun oluyor rengide sarı oluyor....bu arada bu DNA hasar testi detay semen örneğini alıp Ankara'ya yollayabiliyormus bu örneğin taze olması gerekmiyor mu
Sanmam hasar için tazeliğin önemi yoktur öyle olsa 15 günde çıkmaz sonuçlar semen analızi gibi mecburen aynı gün verirler canm

Normal aralıkta alt sınır 1 küsürler diye hatırlıyorum am biraz yükselmesi iyi olacaktır. Kaan hoca birşey demedi mi bununla ilgili? Si Kaan hocanın hastasısınız değil mi?
Evet canim ama kaan hoca istememisti. Klomenden sonra bi istedi sonuc icin bisey demedi.
Ben simdi bundan istedim acaba dusme yukselme var mi diye. Hocaya da dolayisiyla gondermedik sonucu.

su aksam vakti Allah.im tum dualarimizi kabul etsin. Allah yuzlerimizi guldursun insallah. Bu vitaminlerle falan sayi da artti son ki testte ama ondan oncekinde de 1.5 milyon/ml.ydi. demekki sayi degisebiliyor. Bilmiyorum ki. Kullandigimiz takviyeleri de artik kullanmiyoruz promen k bitti onu siparis edicem. Sadece kuruyemis kesmedik.

Nasııı ya volüm artınca enfeksiyonmu oluomus bi yaşıma daha girdim bizdede volüm düzende 7 çıkmıştı

Bizde fsh 7 küsürdü bize o zmn kaan hoca bunu biraz yükseltmem gerek dedi düşün artık istediği sayı 10 falandı belki bünyeden bünyeye değişiyor gerekli sayı

Nasııı ya volüm artınca enfeksiyonmu oluomus bi yaşıma daha girdim bizdede volüm düzende 7 çıkmıştı
Yok yok kafana takma volüme bakılarak birşey söylenmez. Lökosit varsa testler sonrası teşhis koyulur. Bazı erkekler de meni kesesi daha gemiş bazılarında tam tersi oluyormuş hacim de buna göre değişiklik gösteriyor. Bizde ya 1 ya 2 ml hiç yüksek görmedim. Tıkanıklılık varmı diye düşündüm iltihap gibi şeyler tıkayabiliyormuş. Dr sperm sayınız kötü değil sanmam dedi 20 milyonla 43 arası değişiyor. Sizde sayı kaçtı?
Bende endol kullanmak istiyorum açıkcası iltihap falan varsa kurutsun diye.

Sürekli onu iç bunu iç pesinde koşmak cok sıkıcı.İnşallah bebişlerin ikizdir ve de sağlıklıdır. Bir daha bu dertlerle uğrasmana gerek olmaz.

Kuzum bizim ml de 3 milyon volüm 4,5 toplamda 13 milyon çıktı en son teste mikrogrende,ondan önceki düzende 1,3 toplam volüm 7,4 toplamda 9,2 milyondu lökasit görülmedi yazıodu düzende nolur bide iltahap çıkmasın kafayı yicem.yaaaa sen sekreteri zorlasına erkene alsın randevuyu hergün ara

Canim ilk kez biz de boyle birsey duyduk. Gen artta 5.5 burda 7 cikti
Referans degeri 4 burdakinin. Normalde en cok 4 olmali bu kadar volum ve dusuk sayi meninin icinde spermden ziyade enfeksiyonal iltihap vardir dedi. Lokosit de gozlemlendi diyor zaten sonucta.

Bizde lökasit gözlenmedi diodu ama volüm yüksekti cok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…