Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar nasilsiniz? Telefonun ekrani kirildi yeni aldim. eskisi gibi okuyamiyodum yazdiklarinizi zor oluyodu. Nasilsiniz? Hamisler kervanina katilmayi sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada echomarda hsg cektirdim kalkip gittigime degdim hic agri sizi yok bi de tupler hafif tikali cikarsa selektif salpinografiyle o an mudahale ediyolar diye tercih etmistim. Allahtan gerek kalmadi. Lekelenme bile olmadi.

Ben iyim canım hiç hamile değilim gibi bu gebelikte vücut ısımın artışından başka bişey anlamıyorum sen nasılsın canım
Yakinda hissedersin bulanti ve agrilarla merak etme
Ben de okuldan geldim yemek yedim esimi bekliyorum .Dizi izliyorum.

İyiz canım bende sabırsızlıkla bekliyorum sanki ilk ayda hemen olacakmış gibi.

Evet olabilir. Sen yine sağlıklı beslenmeye devam et vitaminde kullan sorun olacağını düşünmüyorum ilk kullan dediyse kullanılabilir demek ki.
Ya Kaan hoca spermiyogram a baktı lökositle ilgili hiçbir şey demedi ondan önce başka bi doktor antibiyotik kullandırmıştı. Şimdi siz konuşunca aklıma takıldı. Son spermiyogram lökosit + diyor ama Kaan hoca hiç ilaç falan vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…