- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Miktarı önemli 1 milyonun üzerindeyse müdehale ediyorlar.Ya Kaan hoca spermiyogram a baktı lökositle ilgili hiçbir şey demedi ondan önce başka bi doktor antibiyotik kullandırmıştı. Şimdi siz konuşunca aklıma takıldı. Son spermiyogram lökosit + diyor ama Kaan hoca hiç ilaç falan vermedi
Kuzum senin eşin ne iş yapıyor uzun süre olmuyor evde. Yine görümcen yanlız bırakmaz seni. Bende sevmiyorum kocişsiz durmayı benimki de Yok evde sabah gelecek.Kizlar esim yine gitti
Cumartesiye kadar yok
Sanırım testi anlayamadım. Sadece + işareti var. Teşekkür ederim canım.Miktarı önemli 1 milyonun üzerindeyse müdehale ediyorlar.
muhendis canim ama baska illerde isi oluyo mecburen gidiyor. Gorumcem simdi benimle aksam kalayim dedi ama ben onun duzeninin bozulmasini istemiyorum. Cok sukur iyiyim. Kalmayacak yanimdaKuzum senin eşin ne iş yapıyor uzun süre olmuyor evde. Yine görümcen yanlız bırakmaz seni. Bende sevmiyorum kocişsiz durmayı benimki de Yok evde sabah gelecek.
İnşallah daha iyi olursunuz bebişlerinizle.muhendis canim ama baska illerde isi oluyo mecburen gidiyor. Gorumcem simdi benimle aksam kalayim dedi ama ben onun duzeninin bozulmasini istemiyorum. Cok sukur iyiyim. Kalmayacak yanimda
Bizde ilk test verdiğimizde 10 milyon çıkmıştı ama Dr önemsememişti sonraki testlerde çıkmadı. O yüzden Dr neye göre tedavi ediyorlar açıkcası bilmiyorum.Sanırım testi anlayamadım. Sadece + işareti var. Teşekkür ederim canım.
Ay insallah kuzum yaaaa. Hakkimizda hayirlisi olsunİyiz canım bende sabırsızlıkla bekliyorum sanki ilk ayda hemen olacakmış gibi.
Evet canım ayni şey.Canım , volum ve hacim aynı şey mi ?
Canım tabiki cvplarım ama bunu ben bilemem ki Dr bilir. Şunu biliyorum spermin miktarına bakılarak karar verilemez.Eşimin 6 . Bu ne demek , iltihap mı oluyorrica etsem bunu da cevaplar mısın?
Ben laboquick kullanıyorum memnunumİyi akşamlar kızlar internetten ovulasyon testi alcam hangi markayı önerirsiniz?
Ahh canım benim kelimelerin bittiği yer.Bir kadinin anne olurken yaninda isteyecegi ilk kisidir anne. Karnını sardırmasını, bebegine meme tutturmasini, kundağını, ilk banyosunu, gobeginin dusmesini .. herseyde ilk annem yanimda olsun isterdim. Annelerinizi uzmeyin kırmayın kızlar. Kitaplara doktorlara kaptirip cocuk buyuturken dinlemek istemeseniz dahi incitmeden caktirmadan yapin yine bildiginizi ..
sagol canim insallah.İnşallah daha iyi olursunuz bebişlerinizle.
Bi marka var adini unuttum ucuz bir test tetsin on tarafinda kadin resmi var. Ondan almayin cok uydurukk diyecem ama adi aklima gelmiyor bulunca aticam. Ben aldim pisman oldumİyi akşamlar kızlar internetten ovulasyon testi alcam hangi markayı önerirsiniz?
Bugun babam is yerime ugradi, kahve sohbet. Kızım biraz kilo aldın vs. Iki gun oncede ayni seyi soylemisti, gecende elimden poseti falan aliyor. Ah babam .. babam bile bana kiyamiyor hamile muamelesi yapiyor.
Kizlar annemi evlenmeden 1 sene once kaybettim. Cok buyuk bir acı. Annem cok istedi ama n esimi n torununu goremedi. Babam dugunumu ve torununu gorsun diye evlenmeyi ilk defa cok istedim cok dua ettim. Layikiyla hakkiyla iyi b insan karsima ciksin diye. Esim cikti. Tanismamiz ise ayri bir baslik konusu olur. Binlerce sukur esim ve ailesi cok cok iyiler. Birde cocuk olsun babam gorsun yaşasın cok istiyorum ..
siz ne kadar duygulu yaziyorsunuz... her kelimenizde bir olgunluk isareti var. Allah en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin insallah size hepimize saglikla. Benim annemde babama bakiyor. Ayri sehirlerdeyiz. Benim yanima dogum yapsam bile gelemeyebilir. O yuzden uzuluyorum ama babamin sagligi daha muhimBir kadinin anne olurken yaninda isteyecegi ilk kisidir anne. Karnını sardırmasını, bebegine meme tutturmasini, kundağını, ilk banyosunu, gobeginin dusmesini .. herseyde ilk annem yanimda olsun isterdim. Annelerinizi uzmeyin kırmayın kızlar. Kitaplara doktorlara kaptirip cocuk buyuturken dinlemek istemeseniz dahi incitmeden caktirmadan yapin yine bildiginizi ..
tesekkur ederim.Beth18 Amin canim. Babaniza saglikli gunler uzun omurler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?