Rabbim nasip etsin insallah .Allah annene de rahmetiyle muamele etsin canim .Bugun babam is yerime ugradi, kahve sohbet. Kızım biraz kilo aldın vs. Iki gun oncede ayni seyi soylemisti, gecende elimden poseti falan aliyor. Ah babam .. babam bile bana kiyamiyor hamile muamelesi yapiyor.
Kizlar annemi evlenmeden 1 sene once kaybettim. Cok buyuk bir acı. Annem cok istedi ama n esimi n torununu goremedi. Babam dugunumu ve torununu gorsun diye evlenmeyi ilk defa cok istedim cok dua ettim. Layikiyla hakkiyla iyi b insan karsima ciksin diye. Esim cikti. Tanismamiz ise ayri bir baslik konusu olur. Binlerce sukur esim ve ailesi cok cok iyiler. Birde cocuk olsun babam gorsun yaşasın cok istiyorum ..
Burnumun diregini sızlattinBir kadinin anne olurken yaninda isteyecegi ilk kisidir anne. Karnını sardırmasını, bebegine meme tutturmasini, kundağını, ilk banyosunu, gobeginin dusmesini .. herseyde ilk annem yanimda olsun isterdim. Annelerinizi uzmeyin kırmayın kızlar. Kitaplara doktorlara kaptirip cocuk buyuturken dinlemek istemeseniz dahi incitmeden caktirmadan yapin yine bildiginizi ..
Bukadar kafa yorma cnm psikolojini bozacaksın.Böyle kafana takarsan normal yolla gebe kalman da zorlaşır.Tüp bebek yaptırırsın hep böyle gidecek hali yok yaBeth18 ben çok üzülüyorum böyle şeylere. Bilmemek ne kötü birşey. Hep diyorum araştır, oku ve bilinçlen. Rabbim ona da yardım etsin çok zordur eminim.
Sen de bebişine kavuşacaksın inşallah. Artık karnında onun varlığıyla avunup hazırlıklarla kafanı dağıtırsın.
Bizleri neler bekliyor bilmiyoruz henüz, sürekli düşünüyorum problem ne acaba diye Dr maalesef çok bilinçli ve ilgili değiller. Sperm sıvılaşma süresini soruyorum ona bakmıyoruz diyorlar. Araştırıyorum infertilite sebebi olabilir geç sıvılaşan sperm dölleme yeteneğini kaybeder diyorlar. Ne istiyorlar anlamıyorum. İltihap olabilirmiş prostatla alakalı şeyler olabilirmiş. Rabbim yardım etsin Eğer Kaan hoca da yardım edemezse ne yaparım bilmiyorum her yolu deniyorum. Gerçekten psikolojim bozulmak üzere az kaldı.
ah canim bu ugurda hem psikolojik hem de fiziksel olarak cok yorulduk hepimiz. Ne agiz dolusu gulebiliyoruz, ne rahatca arkadasimizin bebegini sevebiliyoruz, ne de rahatca arkadaslarimizla dertlesebiliyoruz. Sanki bir kusur gibo icimizde yasayip cozmeye calisiyoruz. Halbuki bu da Allahin takdir ettigi bir hastalik kanser gibi yada ne bileyim kizamik gibi. Tup bebek dr.lari basarilarini sadece pozitifi gormekle olcuyorlar. Ilerisi icin baska dr. Bulman gerekiyor. Yani cok ugrasmiyorlar. Seni yildirmaz bu soyleyeceklerim eminim ama bizde kaan aydosa cok umit baglamistik. Noldu sizde dna basari yok spermlerde bebek yapmaya engel degil hadi yallah. Cok basarili bir dr.dur evet emeinim ama sanirim sadece dna hasari uzerine basarisi. Soylediklerin insallah gerceklesir. Hepimiz adina duam bebeklerimizin kisa zamanda saglikla kucagimiza gelmesiBeth18 ben çok üzülüyorum böyle şeylere. Bilmemek ne kötü birşey. Hep diyorum araştır, oku ve bilinçlen. Rabbim ona da yardım etsin çok zordur eminim.
Sen de bebişine kavuşacaksın inşallah. Artık karnında onun varlığıyla avunup hazırlıklarla kafanı dağıtırsın.
Bizleri neler bekliyor bilmiyoruz henüz, sürekli düşünüyorum problem ne acaba diye Dr maalesef çok bilinçli ve ilgili değiller. Sperm sıvılaşma süresini soruyorum ona bakmıyoruz diyorlar. Araştırıyorum infertilite sebebi olabilir geç sıvılaşan sperm dölleme yeteneğini kaybeder diyorlar. Ne istiyorlar anlamıyorum. İltihap olabilirmiş prostatla alakalı şeyler olabilirmiş. Rabbim yardım etsin Eğer Kaan hoca da yardım edemezse ne yaparım bilmiyorum her yolu deniyorum. Gerçekten psikolojim bozulmak üzere az kaldı.
Burayla mesgul olsan kafa dagitsan biraz .. Bana cok iyi geldiKızlar uzun zamandır yazmıyorum. Ama sizleri takip ediyorum hep okuyorum dua ediyorum..
Çok mutsuzum. Her adet oluşum bir çöküş resmen. Her defasında daha zor toparlanıyorum. Saatlerdir ağlıyorum. Eşim “üzülme” deyip 5 dk sonra horlamaya başladı. Dahada sinirim bozuldu.
Alt kattakinin yeni bebeği oldu. Geceleri ağlıyor bebek bazen duyuyorum içim gidiyor resmen. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık başedemiyorum
Benim de onceden olurdu. Doktor yumurtlama kanamasi olabilir normal demisti.günaydın kızlar nasılsınız? ben şu an yumurtlama zamanımdayım ve benim kanamam var nasıl oluyor neden oluyor anlamadım araştırdım olabilir falan yazıyo ama benimki aynı pıhtı şeklinde yaşayan varmı bu durumu aranızda?
yok olmuyo canım o kadar kadın doğuma gittim hiç kist falan çıkmadı ama şaşırdım bende yumurta kalitesinden falanda olur bol bol ilişki olsunda yazmışlar ama insanda böyle nasıl yapsınki yaBenim de onceden olurdu. Doktor yumurtlama kanamasi olabilir normal demisti.
Ara kanamalarin farkli sebepleri olabiliyor. Miyom polip kist gibi bir olusum varsa veya hic olmadan yumurtlama esnasinda da olabilir.
Iliski esnasinda agri ve kanaman oluyor mu zaman zaman
Aynen canim yumurtanin kalitesinden diyorlardi.yok olmuyo canım o kadar kadın doğuma gittim hiç kist falan çıkmadı ama şaşırdım bende yumurta kalitesinden falanda olur bol bol ilişki olsunda yazmışlar ama insanda böyle nasıl yapsınki ya
Teşekkür ederim canım.Gunaydin kizlar
Beth18 ucmus noldu ne yazmis ki banlanmis
sonican uzulme inan dun de ben yazdim ya herkeste var bir dusuncesiz gamsiz es. Okuldakiler diyor ki evliligin en guzel yani cocuk. O da yoksa ne anlami kaliyor. Eee diyorum kendi kendime. Bizde cocuk da yok. Ne anlami kaliyor ki ev arkadasi gibi sevgili gibi kaliyoruz iste ayni evde.
Saklicennet canim tup bebek mi denesiniz direkt. Imsi yontemiyle secerler en azindan en kalitelisini.
işte bende onu diyorum kız insan kendini temiz hissedemiyoki o zamandaAynen canim yumurtanin kalitesinden diyorlardi.
Ozaman iyi degedlendir o gunleri )
Ne guzel anlatmissin canim keske ben de her daim boyle dusunebilsem.Teşekkür ederim canım.
Ben şu evliliğin en güzel yanı çocuk düşüncesine katılmıyorum. 2,5 yıllık evliyim 1 kez bile benim neden çocuğum yok, yokluğu belli oluyor demedim. Eşinin senin gözlerinin içine gülen gözlerle bakması, o gelecek diye hazırlık yapıp onu beklemen ne bileyim elleri kolları dolu gelmesi ve o poşetlerin için de ufakta olsa sana süpriz birşey alması çocuk gibi gözlerini kapattırıp sevinmenin bile mutluluğunu. Yaşaması, hastaysan Eğer sana çocuğu gibi bakması, her an araması bilmediğin bir şehirde adım adım keşfeder gibi seni takip etmesi endişelenmesi elini bir an bile bırakmak istememesi. En basiti sen bana yetersin demesi... Allah’ın emaneti kabul etmesi. Bünün gibi bir çok şey... nasıl olurda Yok sayılabilir anlam veremiyorum. Sadece çocuk için olmamalı. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin. Çocuk hattının her anında yanında olamıyor. Seni eşin kadar iyi tanıyamayabiliyor. Hayat arkadaşından öte olmamalı. Çocuğum yok bilmiyorum onduyguyu fakat bin çocuğum olsa bir eşime değişmem. Ya onunla ya da yine onunla. Benim eşimin sıkıntıları olmasa çocuk düşünmüyordum allah böyle istedi demek ki bize düşen kabullenip çare aramak. Hem dualarımla hemde Allah’ın şifa lütfetmiş olduğu eller olarak drlarla arayıştayım. Rabbim bizlere sevdiğimiz eşlerimizden evlat nasip etsin.
Tüp bebeğe gelecek olursam yaptırmak kolay ama tedavi olmadan istemiyorum acelem Yok. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ki her ay adet olduğumda değil eşimin değerlerinin düzenlediğini görünce üzülüyorum. İnşallah o günleride görürüm.
Teşekkür ederim canım.
Ben şu evliliğin en güzel yanı çocuk düşüncesine katılmıyorum. 2,5 yıllık evliyim 1 kez bile benim neden çocuğum yok, yokluğu belli oluyor demedim. Eşinin senin gözlerinin içine gülen gözlerle bakması, o gelecek diye hazırlık yapıp onu beklemen ne bileyim elleri kolları dolu gelmesi ve o poşetlerin için de ufakta olsa sana süpriz birşey alması çocuk gibi gözlerini kapattırıp sevinmenin bile mutluluğunu. Yaşaması, hastaysan Eğer sana çocuğu gibi bakması, her an araması bilmediğin bir şehirde adım adım keşfeder gibi seni takip etmesi endişelenmesi elini bir an bile bırakmak istememesi. En basiti sen bana yetersin demesi... Allah’ın emaneti kabul etmesi. Bünün gibi bir çok şey... nasıl olurda Yok sayılabilir anlam veremiyorum. Sadece çocuk için olmamalı. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin. Çocuk hattının her anında yanında olamıyor. Seni eşin kadar iyi tanıyamayabiliyor. Hayat arkadaşından öte olmamalı. Çocuğum yok bilmiyorum onduyguyu fakat bin çocuğum olsa bir eşime değişmem. Ya onunla ya da yine onunla. Benim eşimin sıkıntıları olmasa çocuk düşünmüyordum allah böyle istedi demek ki bize düşen kabullenip çare aramak. Hem dualarımla hemde Allah’ın şifa lütfetmiş olduğu eller olarak drlarla arayıştayım. Rabbim bizlere sevdiğimiz eşlerimizden evlat nasip etsin.
Tüp bebeğe gelecek olursam yaptırmak kolay ama tedavi olmadan istemiyorum acelem Yok. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ki her ay adet olduğumda değil eşimin değerlerinin düzenlediğini görünce üzülüyorum. İnşallah o günleride görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?