- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Amin inşallah dua edelim birbirimiz için.Ne guzel anlatmissin canim keske ben de her daim boyle dusunebilsem.
Bazen oyle sinirleniyorum kiziyorum ki, herseyden elimi etegimi cekesim geliyor. Bazen de dedigin gibi amaann biz bize yeteriz diyorum.
Ama insanlar o kadar cok gozune gozune sokuyor ki cocuklu yasami; sanki haybeye yasiyor gibi hissediyorum..
Insallah duzelir esinin degerleri tup bebege gerek kalmadan.
Normal aralığı kaç Olmalı bende baktırsam. Üzülme sakın sen olanlarına iyi bak olanlar yeter emin ol.kızlar amh 1,7 çıkmış, bana biraz düşük geldi, tüp bebekte mi gitmiş bütün yumurtalarım
çok güzel yazmışsın canım aynen katılıyorum eşinin gözünün içine bakması seni mutlu etmek için elinden geleni yapması çokk değerli şeyler..ben 5 sene olacak evleneli artık hormonlarım tavan yapmış durumda anne olmak istiyorum tabi ama asla çocuksuz evlilik eksik gibi düşünmedim her anın tadını çıkardım çıkarmaya da devam ediyorum..zaten 3 sene korundum ben başbaşa zamanşlar da çok kıymetli bana göre..birbirimize yetiyoruz elbette ama insanın içine bişey düştü mü deli gibi istiyor işte..ben tam tamam artık yeter düşünmicem attım kafamdan dedim ama rüyamda dün bir bebeğim oluyordu sol göğsümle emziriyordum süt geliyordu o kadar gerçekçiydi ki harika bir duyguydu bugün darmadağınım perişanım gözlerim dolu geziyorum..sabrımın kalmadığı günler de oluyor yaşama sevincimin olduğu günler de..nisan başı kaan aydosa gidicez biz de bakalım ne macerelar bekliyor bizi umarım burda hamilelik takvimi açtığımız günler de görürüzTeşekkür ederim canım.
Ben şu evliliğin en güzel yanı çocuk düşüncesine katılmıyorum. 2,5 yıllık evliyim 1 kez bile benim neden çocuğum yok, yokluğu belli oluyor demedim. Eşinin senin gözlerinin içine gülen gözlerle bakması, o gelecek diye hazırlık yapıp onu beklemen ne bileyim elleri kolları dolu gelmesi ve o poşetlerin için de ufakta olsa sana süpriz birşey alması çocuk gibi gözlerini kapattırıp sevinmenin bile mutluluğunu. Yaşaması, hastaysan Eğer sana çocuğu gibi bakması, her an araması bilmediğin bir şehirde adım adım keşfeder gibi seni takip etmesi endişelenmesi elini bir an bile bırakmak istememesi. En basiti sen bana yetersin demesi... Allah’ın emaneti kabul etmesi. Bünün gibi bir çok şey... nasıl olurda Yok sayılabilir anlam veremiyorum. Sadece çocuk için olmamalı. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin. Çocuk hattının her anında yanında olamıyor. Seni eşin kadar iyi tanıyamayabiliyor. Hayat arkadaşından öte olmamalı. Çocuğum yok bilmiyorum onduyguyu fakat bin çocuğum olsa bir eşime değişmem. Ya onunla ya da yine onunla. Benim eşimin sıkıntıları olmasa çocuk düşünmüyordum allah böyle istedi demek ki bize düşen kabullenip çare aramak. Hem dualarımla hemde Allah’ın şifa lütfetmiş olduğu eller olarak drlarla arayıştayım. Rabbim bizlere sevdiğimiz eşlerimizden evlat nasip etsin.
Tüp bebeğe gelecek olursam yaptırmak kolay ama tedavi olmadan istemiyorum acelem Yok. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ki her ay adet olduğumda değil eşimin değerlerinin düzenlediğini görünce üzülüyorum. İnşallah o günleride görürüm.
aynen kuzum bnde hep öyle düşünüyorum eşim herşeyden önce gelir Rabbimin izniyle ömür boyu yanyana olacağım kişi..evliliğin anlamı elbette çocuk değil ama ben sevdiğim adamdan ona benzeyen bir çocuk çok istiyorum son bir yıldır bu konuda çok kötüyüm herkesin soruları imaları beni daralttı..amaçsız boş yaşıyormuşuz gibi tavırlar.bunları bir yana bırakıp anı yaşamaya odaklandım bende sonuçta bu zamanlar da bi daha gelmeyecek akşamları oturup kaz gibi düşünüyordum mesela onun yerine koyuyurz şarabımızı film açıyoruz ne bilim eğlenmeye gidiyoruz canlı müzik fln..anı kaçırmamak lazım canım.ama ara sıra canım çok yanıyor dün gördüğüm rüyadan..bir de bizim yan dairede genç çift var yeni bebeği oldu hep ağlıyor bebek adam da oyy kızımmm diye seviyor..kalbim sızlıyor..tabi insan bunları da yaşamak istiyor ama şu an da eşimle de inanılmaz mutluyum o da bir gerçek ..sizin değerler kaç cnm irtibatta kalalım kaan aydosa bende önce gitmek istiyorum bir an önce başlasın tedavi gitmeden DNA hasar testi yaptırmak lazım sanırımG goncammm48 bizde Nisa’n başı Kaan hocaya gideceğiz ama Mart sonuna çekmek istiyorum. Umarım rabbim şifasını Kaan hoca aracılığıyla gönderir. Ben de bebişim olsun çok istiyorum o ayrı fakat İnsanların düşünce tarzlarına bazen tahammül edemiyorum. Çocuğu evliliklerinden ve eşlerinden üstün tutuyorlar fakat hep eşler başbaşa kalıyor çocuk karşılıksız birşey ama evlilik ve eş öyle değil çok ayrılar benim nazarımda. Yinede herkesin düşüncesine saygı duymaktan başka birşey yapamam.
ben de duydum onu çok ..kullanmak istiyorum ama doktor yazması gerekiyor demi kafamıza göre kullanmayalım?Kızlar inofolic combi kullanmayı düşünüyorum. Hakkında bilginiz var mı yumurta kalitesini arttırıyormuş. Var mı kullanıp memnun kalan? Ya da işe yaradığını duyan?
Valla verdiğin cevaplarla doktordan kalır bir yanın Yok .Canım tabiki cvplarım ama bunu ben bilemem ki Dr bilir. Şunu biliyorum spermin miktarına bakılarak karar verilemez.
1,7 gayet iyi bir oran AMH için . 1 rezerv ile arkadaşım 3 ay önce hamile kaldı .kızlar amh 1,7 çıkmış, bana biraz düşük geldi, tüp bebekte mi gitmiş bütün yumurtalarım
Doktorun yazmasına gerek Yok , kendiniz alabilirsiniz , fiyatı 38 liraydı 45 olmuş . İyi bir ilaç ben onu kullandıktan sonra 24 günde bir olan adetim 26 günde bire çıktı .ben de duydum onu çok ..kullanmak istiyorum ama doktor yazması gerekiyor demi kafamıza göre kullanmayalım?
Allah razı olsun sizden . Herkese yardımcı oluyorsun . Rabbim isteyen herkesin ve senin kucağını doldursunG goncammm48 bizde Nisa’n başı Kaan hocaya gideceğiz ama Mart sonuna çekmek istiyorum. Umarım rabbim şifasını Kaan hoca aracılığıyla gönderir. Ben de bebişim olsun çok istiyorum o ayrı fakat İnsanların düşünce tarzlarına bazen tahammül edemiyorum. Çocuğu evliliklerinden ve eşlerinden üstün tutuyorlar fakat hep eşler başbaşa kalıyor çocuk karşılıksız birşey ama evlilik ve eş öyle değil çok ayrılar benim nazarımda. Yinede herkesin düşüncesine saygı duymaktan başka birşey yapamam.
Evet bakınca iyi gibi duruyor ama doğurganlığın en yüksek olduğu aralıkta değil. Ben daha 28 yaşındayım. Tekrar tekrar tüp bebek yapmam gerekirse menopoza erken girerim herhalde.Valla verdiğin cevaplarla doktordan kalır bir yanın Yok .
1,7 gayet iyi bir oran AMH için . 1 rezerv ile arkadaşım 3 ay önce hamile kaldı .
Progesteron hormonun düşük oldugu için öyle olabilir geçen ay benimde aynı olmustu ama tam gelmesi adet gününde oldu düşün 12 gün geldi adet tarihine kadargünaydın kızlar nasılsınız? ben şu an yumurtlama zamanımdayım ve benim kanamam var nasıl oluyor neden oluyor anlamadım araştırdım olabilir falan yazıyo ama benimki aynı pıhtı şeklinde yaşayan varmı bu durumu aranızda?
Bulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğumcuya gittim. Dedim bebek istiyoruz olmuyor ben bütün kontrolleri yaptırmak istiyorum. Ultrasonla baktı ve adetin 3. günündeki hormon testini yaptı. Sende sorun yok bekle diyip duruyor. Her şeye baktırmak istiyorum dedikçe bekle diyorben de duydum onu çok ..kullanmak istiyorum ama doktor yazması gerekiyor demi kafamıza göre kullanmayalım?
http://www.mavikadin.com/amh-dusuklugu-yuksekligi-normal-degerleri-nedir canım kopyalama yapamadım da buradan bakabilirsin normal değerlere.Normal aralığı kaç Olmalı bende baktırsam. Üzülme sakın sen olanlarına iyi bak olanlar yeter emin ol.
Şubatın 20sinden sonra tahlil vereceğiz canım. Aklımdasın sonuçları haber vericem sana.sonican eşin Combi fertil kullanıyordu değil mi nasıl sonuç aldınız mı?
Bende bazen düşünüyorum tekrar tekrar tüp bebek yaparsam erken menepoza girebilirim diye. Bünün için tedavi görüyor eşlerimiz inşallah değerleri de düzelecek ve uzun seneler tedavi görmeyeceğiz. Hep birlikte burada savaş veriyoruz. İçini ferah tUtmaya çalış. Azolu hastalar var 1 tek spermle çocuk sahibi oluyorlar. Allah büyük ol diyecek ve olacak inşallah.http://www.mavikadin.com/amh-dusuklugu-yuksekligi-normal-degerleri-nedir canım kopyalama yapamadım da buradan bakabilirsin normal değerlere.
Teşekkür ederim canım, önceden 2 çocuk isterdim, şimdi 1 taneye de razıyım.Bende bazen düşünüyorum tekrar tekrar tüp bebek yaparsam erken menepoza girebilirim diye. Bünün için tedavi görüyor eşlerimiz inşallah değerleri de düzelecek ve uzun seneler tedavi görmeyeceğiz. Hep birlikte burada savaş veriyoruz. İçini ferah tUtmaya çalış. Azolu hastalar var 1 tek spermle çocuk sahibi oluyorlar. Allah büyük ol diyecek ve olacak inşallah.
4yıldır kendiliğinden hiç gebe kalamadım genetik test,rahim filmi, histereskopi, hormon testleri,amh testi,ca 125 testi herşeyim normal kistim de yok tüpler açık ama hiö gebe kalamadım.İçin rahat olsun istiyorsan benim yazdıklarımı yaptırBulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğumcuya gittim. Dedim bebek istiyoruz olmuyor ben bütün kontrolleri yaptırmak istiyorum. Ultrasonla baktı ve adetin 3. günündeki hormon testini yaptı. Sende sorun yok bekle diyip duruyor. Her şeye baktırmak istiyorum dedikçe bekle diyor
Eşimde sperm düşüklüğü var hız biraz az vs. Ama bende sorun olmasaydı 1 yılda mutlaka gebelik oluşurdu. En kötüsü düşükle sonuçlanırdı. Hiç gebelik oluşmaması bende de sorun var düşüncesini getiriyor. Çabalayıp duruyorum o yüzden bir şeyler kullanmak istiyorum
Önümüzdeki ay başka doktora gidicem zaten kafaya koydum sıkıldım artık belirsizlikten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?