- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Selam canım bende öyle gittim Araştırma hastanesine hormonlarima baktı, smear testi yapalım dedi (ben onun için daha gitmedim) hsg istedi. Çekildim açık çıktı tüpler. Başka ne isterler bilemiyorumBulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğumcuya gittim. Dedim bebek istiyoruz olmuyor ben bütün kontrolleri yaptırmak istiyorum. Ultrasonla baktı ve adetin 3. günündeki hormon testini yaptı. Sende sorun yok bekle diyip duruyor. Her şeye baktırmak istiyorum dedikçe bekle diyor
Eşimde sperm düşüklüğü var hız biraz az vs. Ama bende sorun olmasaydı 1 yılda mutlaka gebelik oluşurdu. En kötüsü düşükle sonuçlanırdı. Hiç gebelik oluşmaması bende de sorun var düşüncesini getiriyor. Çabalayıp duruyorum o yüzden bir şeyler kullanmak istiyorum
Önümüzdeki ay başka doktora gidicem zaten kafaya koydum sıkıldım artık belirsizlikten..
Canım Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder hayırlı sağlıklı bir evlat. Benim eşimde egede tedavi görüyor. Yarın gidip test verecek 3ayımız bitti ilaçlarda. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Ama benimde duyduğum sigara büyük etken. Ayrıca saglık lı da beslenmek şartMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim bende nisanda tam 2 yıl olacak korunmayı bırakalı. Başlarda adetlerim gecikince kesin bende bir sıkıntı var diyip hastane hastane dolaştım bir kaç doktor pco var dedi bazı doktorlarda normal olur bekleyin dedi neyse sonrasında bir kaç yumurta takibi yaptırıp yumurtalarımın geçde olsa olgunlaşıp çatladığını söyleyince doktor eşim gitti doktora ve malesefki sperm değerleri normalin çok altında çıktı ( yinede bin şükürki spermi var) Sonrasında ne yapıcağımızı bilemedik bir süre yani herkez kadar üzüldüm bende ağladım düştüm kalktım derken önce bitkisel kürleri denedik keçi boynuzu kürü,fındık ,fıstık, incir kürü yani ne duydumsa burada yapmaya çalıştım. bir dönem proxeen plus kullandı normalde 3 milyon -4 milyon arasıydı değeriydi proxeen kullandığı dönem 6 milyon oldu ama 3 aylık kullanıma göre yeterli gelmedi bize artış o yüzden ilaçlara para yediresiye kadar tüp bebek deneriz dedik. Ege üniversitesinde tüp bebek denemesi yaptık ve ilk deneme sonuç negatif gene ağlama sızlama bir süre sonra toparlanma süreci derken şimdi 1 tane dondurulmuşum var önümüzdeki aylarda onun transferi gerçekleşicek inşallah tutar Allahım ama tutmazsa gerçekten artık ne yapıcağımı bilmiyorum. Eşim birtek şunu tam anlamıyla yapmadı yani sigarayı bırakmıyor sigaranın bu durumu etkilediğini düşünmüyor sigara içenlerinde oluyor diyor ben bu konuda çok yorgun hissediyorum kendimi çünkü ne zaman sigarayı bırak desem konu tartışmayla bitiyor. Sizce nasıl bir yol izlemek gerekli bu problem çözülürmü sizce yani bugüne kadar 5-6 kere test yaptırmıştır gördüğümüz en yüksek sayı 8,8 milyondu üstünü hiç görmedik hareket deseneiz oda %10 civarındaydı hep morfoloji %4 çıktı bir kere diğerlerinde de sayı yetersiz diye bakılmadı morfolojiyr hiç . Her ay olmıcağını bile bile umutla beklemek öle zorki Allah hepimizin yardımcısı olsun çocuk hasreti çeken kim varsa tez zamanda nasip etsin inşallah.
İşte sorun olup olmadığını bilmiyorum. Sadece bir tane hormon testiyle ve ultrasonla anlaşılmazki. Doktor niye inat ediyor onu anlamıyorum. Söylediklerini not alıcam. Ne var ne yok araştırılsın istiyorum.4yıldır kendiliğinden hiç gebe kalamadım genetik test,rahim filmi, histereskopi, hormon testleri,amh testi,ca 125 testi herşeyim normal kistim de yok tüpler açık ama hiö gebe kalamadım.İçin rahat olsun istiyorsan benim yazdıklarımı yaptır
Valla ben yalvar yakar adama bi hsg yazdıramadım. Başka doktora gidicem artık. Bi şey varsa bileyim yoksada içim rahatlasın sadece eşime yoğunlaşayım istiyorum.Selam canım bende öyle gittim Araştırma hastanesine hormonlarima baktı, smear testi yapalım dedi (ben onun için daha gitmedim) hsg istedi. Çekildim açık çıktı tüpler. Başka ne isterler bilemiyorum
Canım
Canım Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder hayırlı sağlıklı bir evlat. Benim eşimde egede tedavi görüyor. Yarın gidip test verecek 3ayımız bitti ilaçlarda. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Ama benimde duyduğum sigara büyük etken. Ayrıca saglık lı da beslenmek şart
Ah canım aynı düşüncelerde gidip geliyorum bende. Daha bir şey anlayamadık pek egede yarın bi test versin doktor ne diyecek merak ediyorum. Birde Kaan hocaya gitmek istiyoruzProblem sayımı canım sizinde memnun musunuz egeden ? Yani ben ne yapıcağımı bilmiyorum gerçekten tedavisi olan birşeymi bunuda bilmiyorum yani burada kürleri yapıp kendiliğinden hamile kalan arkadaşların hikayeleride var ama herkezdeki etkisi farklı sanırım. Yani bir tarafım diyor bırakma peşini başka çözüm yolları bul ama işte 3-4 ay başlıyoruz birşeylere sonra test günü gelip değerlerde bir değişiklik olmadığını görünce boşunaymış diye o çöküş mahvediyor insanı. Sonra bırakıyorum bir dönem hiç birşeye bakasım araştırasım gelmiyor olursa olur diyorum ama oda bir süreAllah yardımcımız olsun ya Allahım gerçekten daha büyük dert vermesin imtihan dünyası bu sınavımız bundan o kadar eminimki bu sınavı şükrederek geçersek rabbim bizi mükafatlandıracak inşaallah...
Bu hapin icerigindemi var bunlar eğer öyleyse fiyatı ne acabaKızlar çoban çökerten ekstra vermelimiyim??
Aldığım üründe var??
Birde ben bu msj attım ama nereye yazdım hiç bilmiyorum ne oldu.
Kızlar çoban çökerten ekstra vermelimiyim??
Aldığım üründe var??
Birde ben bu msj attım ama nereye yazdım hiç bilmiyorum ne oldu.
Amin canım inşallah hepimize sağlıklı ve bu kadar vitamine karşın çooookkkk zeki evlatlar gelecek gibiCnm varsa verme bence herşeyin fazlası zarar. Bu ilaçta çok iyiymiş. Şifa olsun inş. Bebişini sana getirsin.
Evet canım içinde var 50 tlye aldık internetten speriş verdik günde 2 kapsül diyor ama ben 1 vereceğim bana yeterli geldi mg olarak 1 kapsül. 2 verilirse de ayda 100 TL’ye geliyor.Bu hapin icerigindemi var bunlar eğer öyleyse fiyatı ne acaba
Bu bir sebeb mi tüp bebeğin tutmamasına acaba ??
0 morfolojiyle hamile kalanlar var. Bilemedim bizde de sıfır morfoloji. Baş ve boyun anomali yüzdesi ne kadar?Bu bir sebeb mi tüp bebeğin tutmamasına acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?