Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
@Zeynep6302 kuzum pahalı olan ilaç hangisi? Atladım herhalde anlayamadım.
L Longway2015 evet içeriği çok iyi ama arjinin ve carnitin bütün vitaminlerde miktarları az ne alınırsa alınsın bence ekleme yapılmalı azda olsa. En az ikisi de 2 gr alınmalı diye düşünüyorum.

Herkese merhaba yaklasik 2 ay once basladigimiz tup bebek tedavisi 4 gun once genetik testin olumsuz gelmesi ile son buldu. 8 yumurta toplanmis 7 tanesinin ici dolu cikmis ve sadece bir tanesi dollenmisti. Dollenmenin bu kadar az olmasi kadindan mi yoksa erkekten mi kaynaklaniyor? 2 tedaviye baslamaya korkuyorum Bana bir akil verin

Çok geçmiş olsun. Daha açık bilgiler yazabilirsen bizler daha çok yardımcı olabiliriz. Eşinin bilgileri vs.

Eger yumurtalarin dollenmeme nedeni benim yasimsa 2.denemeye baslamadan evlat edinecegim. Sebebi eşimse tekrar tekrar deneyecegim.

Eger yumurtalarin dollenmeme nedeni benim yasimsa 2.denemeye baslamadan evlat edinecegim. Sebebi eşimse tekrar tekrar deneyecegim.
Bence eşiniz ve siz 3/6 ay arası bana göre bir 7/8 ay kadar daha vitamin takviyeleri kötü alışkanlıkları terk ederek sağlıklı beslenerek yumurta ve spermleri güçlendirip tekrar deneyebilirsiniz. Tabi bu arada eşiniz ve siz tüm genetik ve diğer testlerinizi yaptırarak önlem de almış olursunuz. Doktorlarınızın bu durumu iyice araştırması gerek. Düzeltilmeyecek problem Yok yeter ki bulunsun.

Beslenme ile yumurta kalitesi duzelir mi.? Böyle bir sansimiz var mi? Doktor Bana yumurta kalitesini duzeltemezsin demisti

Beslenme ile yumurta kalitesi duzelir mi.? Böyle bir sansimiz var mi? Doktor Bana yumurta kalitesini duzeltemezsin demisti
Olan rezervinin kalitesini tabiki arttırabilirsin kadınlar için takviyeler var bunları ne için yapıyorlar. Artı beslenme başlı başına bir etken kötü beslenen kişi yumurta olgunlaştıramıyor kilolu olan insan yumurtlayamıyor bunların hep bir nedeni var. Sana Dr tüp bebek öncesi kullanman için hiç bir vitamin önermedi mi?

Olur mu öyle şey canım tüp bebek merkezleri atı sütü vitamin omega üç kullandiritorlar tüp bebekten önce tabiki kalitesi artar.olumsuz düşünme canim.
Arı sütü kullanabilirsin iyi bir doktor un tavsiyesiyle iyi vitamin ler kullanabilirsin

Hayir oncesinde vermedi sadece ignelerle birlikte elevit kullandim . Benim doktor baya bir sacmalamis o zaman

Bizim doktorumuz hic böyle bisey yapmadi. Hatta bastira bastira sordum ne yiyip iceyim ne iyi gelir diye. Ben bisey diyemem beslenmeyle olmaz bu is dedi. Yaziklar olsun ya cidden cok sinirlendim simdi

Carnitin 1500mg alıyor arjinin de 1000 mg alıyor ama bu defa Kaan hocanın impryl başlayınca hepsi çok geliyor deyip arjinin 500 e düşürdü beyimiz

Carnitin 1500mg alıyor arjinin de 1000 mg alıyor ama bu defa Kaan hocanın impryl başlayınca hepsi çok geliyor deyip arjinin 500 e düşürdü beyimiz
Haha bu erkekler Yok mu bu erkekler
Sana birşey söyliyeyim normalde 3/4 g kadar yolu var ama ben 2 de sabit kalıyorum fazla olmasın diye. Sen ver birşey olmaz. Ye onu

Bizim doktorumuz hic böyle bisey yapmadi. Hatta bastira bastira sordum ne yiyip iceyim ne iyi gelir diye. Ben bisey diyemem beslenmeyle olmaz bu is dedi. Yaziklar olsun ya cidden cok sinirlendim simdi
Zararın neresinden dönersen kardır ilk işin iyi bir Dr araştırmak olsun. Bu arada eşin içinde kendin içinde nelerin iyi geleceğini öğren bununla ilgili bir çok yazılar ve Dr açıklamaları var. İçini ferah tut inşallah herşey güzel olacaktır.

Kizlar yarin hsg cektiregim Bundan once bi gebelik testi istesemmi ya bu arada hamile kalmissam ultrasonda bunu gorurmu yoksa dr soyleyip once gebelik varmi kan tahlilimi istiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…