- 30 Ocak 2018
- 65
- 45
- 8
- 39
Ama bize spermler tüp bebekte önemli değil diyorlar napalım sence ben şimdi konuya hakimsin sanırım çaresizlik nSinsirella1 çok büyük anomali olmalı ki tutmasın birde aşılama yaptıysalar demek ki tutmamasını engelleyecek anomali Yoktur. Merkezle alakalı sıkıntılar olabilir. Allahtan herşey.
İlk önce stres yapmamalısın bu bile çok etken ve bebek senin karnında yaşam bulacak. Biliyorum stres yapmamak elde değil ama sen yine de dene. Ve morfolojiyi kafana çok takma abartılacak bir bozukluk yok anladığım kadarıyla. Bence de ilaç tedavi olun vitamin kullansın eşin sende kullan. Drlarla görüşün ve DNA hasarına da batırın bir ihtimal problem oda olabilir. Eşiniz sigara veya alkol alıyorsa sebep bunlar olabilir.Ama bize spermler tüp bebekte önemli değil diyorlar napalım sence ben şimdi konuya hakimsin sanırım çaresizlik n
Progney M kullanıyoruz biliyormusun bu ilacı iyi mi kiİlk önce stres yapmamalısın bu bile çok etken ve bebek senin karnında yaşam bulacak. Biliyorum stres yapmamak elde değil ama sen yine de dene. Ve morfolojiyi kafana çok takma abartılacak bir bozukluk yok anladığım kadarıyla. Bence de ilaç tedavi olun vitamin kullansın eşin sende kullan. Drlarla görüşün ve DNA hasarına da batırın bir ihtimal problem oda olabilir. Eşiniz sigara veya alkol alıyorsa sebep bunlar olabilir.
Biz kullandık baya etkisi oldu bizeProgney M kullanıyoruz biliyormusun bu ilacı iyi mi ki
Morfolojisi mi süper sayısına mı etkisi oldu pekiBiz kullandık baya etkisi oldu bize
Dna hasar testi bakıldı mı cnmBizde de morfolojik sorun var dört başarısız tüp bebek iki aşılama tüp bebeği etkilemez dediler ama olmuyor çok umutsuzum hayal kırıklıklarıyla doluyum nie ki nie olmuyor demekten tükendim şuan eşim vitamin kullanıyor nasıl olacak bu işler Allahım sen bize yol göster
Bizden kimse DNA hasar testi istemedi ki bizde hiç yaptırmadık açıkcası bu kadar başarısız tüp bebekten sonra kendiniz eğildik bu konuyaDna hasar testi bakıldı mı cnm
Günün geçti mi ki hayırlısı var mı belirtiSaklicennet test yapsammi acaba ya korkuyorum iki gün önce negatif di
Evet çarşamba olmam gerekiyordu adet belirtim var ama olamıyorum sanırımGünün geçti mi ki hayırlısı var mı belirti
Yumurtam geç catladi bu ay ondan gecikti diye düşünüyorum ama bı umut işte aşılama denicez olsaydım hayırlısıylaGünün geçti mi ki hayırlısı var mı belirti
Evet çarşamba olmam gerekiyordu adet belirtim var ama olamıyorum sanırım
Canım benim bir genimde pıhtılaşma var iğne kullanacağı m hasarda çıkmadı bizde acaba diyorum düşen bebekler saglıklıydıda pıhtılasmadan mı düştü.hamile kaldım kafam iyice yoruldu herşeyin hayırlısıAyyy inş hayırlı haberler olur. Bi tane daha bebiş mi geliyor acabaaaaa ????
Bilmiyorum ki arada böyle 3-4 gün atıyor hayırlısi olsun inşallahAyyy inş hayırlı haberler olur. Bi tane daha bebiş mi geliyor acabaaaaa ????
Canım benim bir genimde pıhtılaşma var iğne kullanacağı m hasarda çıkmadı bizde acaba diyorum düşen bebekler saglıklıydıda pıhtılasmadan mı düştü.hamile kaldım kafam iyice yoruldu herşeyin hayırlısı
İçeriği çok güzelmiş ben solgar un arginin almıştım bitince bunu alsam iyiymişEvet canım içinde var 50 tlye aldık internetten speriş verdik günde 2 kapsül diyor ama ben 1 vereceğim bana yeterli geldi mg olarak 1 kapsül. 2 verilirse de ayda 100 TL’ye geliyor.
Çok pahalıymış ama ya....İçeriği çok güzelmiş ben solgar un arginin almıştım bitince bunu alsam iyiymiş
Tabi kullanabilirsiniz hatta içeriğinde morfolojiye iyi gelen aminoasit var diye hatırlıyorum.Progney M kullanıyoruz biliyormusun bu ilacı iyi mi ki
Yapma canım 2 gün daha bekle biraz daha geciksin üzme kendini. Olacak inşallahSaklicennet test yapsammi acaba ya korkuyorum iki gün önce negatif di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?