Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ama bize sadece sperm testi yaptılar ilkin de 1 ikincide 2 üçüncü de 3 çıktı kendiliğinden olur dediler olmadı aşılmayla olmadı dört tüp bebekle olmadı embiriyolar altıncı güne kadar geliştiği için sıkıntı YÖK dediler şimdi bir Prof bulduk ona gidiyoruz oda ben size haber vermeden tüp bebek yapmayın bir ay bu ilacı kullan testlerini yap gel deri eşime

Sinsirella1 çok büyük anomali olmalı ki tutmasın birde aşılama yaptıysalar demek ki tutmamasını engelleyecek anomali Yoktur. Merkezle alakalı sıkıntılar olabilir. Allahtan herşey.
Ama bize spermler tüp bebekte önemli değil diyorlar napalım sence ben şimdi konuya hakimsin sanırım çaresizlik n

Ama bize spermler tüp bebekte önemli değil diyorlar napalım sence ben şimdi konuya hakimsin sanırım çaresizlik n
İlk önce stres yapmamalısın bu bile çok etken ve bebek senin karnında yaşam bulacak. Biliyorum stres yapmamak elde değil ama sen yine de dene. Ve morfolojiyi kafana çok takma abartılacak bir bozukluk yok anladığım kadarıyla. Bence de ilaç tedavi olun vitamin kullansın eşin sende kullan. Drlarla görüşün ve DNA hasarına da batırın bir ihtimal problem oda olabilir. Eşiniz sigara veya alkol alıyorsa sebep bunlar olabilir.

Progney M kullanıyoruz biliyormusun bu ilacı iyi mi ki

Dna hasar testi bakıldı mı cnm

Ayyy inş hayırlı haberler olur. Bi tane daha bebiş mi geliyor acabaaaaa ????
Canım benim bir genimde pıhtılaşma var iğne kullanacağı m hasarda çıkmadı bizde acaba diyorum düşen bebekler saglıklıydıda pıhtılasmadan mı düştü.hamile kaldım kafam iyice yoruldu herşeyin hayırlısı

CNm açıkçası ben senin yerinde olsam ve trombosit sorunum olmasaydı derhal kullanırdım dedim ya yakın arkadaşımda senin gibi oldu gebe kalır kalmaz hemen başladı. Vakit kaybetme bence. En hayırlı karara varmışsın. Hakkında hayırlısı olsun....
düşükler pırtılaşma kaynaklı olabilir cnm

Evet canım içinde var 50 tlye aldık internetten speriş verdik günde 2 kapsül diyor ama ben 1 vereceğim bana yeterli geldi mg olarak 1 kapsül. 2 verilirse de ayda 100 TL’ye geliyor.
İçeriği çok güzelmiş ben solgar un arginin almıştım bitince bunu alsam iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…