- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum.Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah
E2 yumurta temmelliğini belli ediomus sanırım ama tam detay bilmiyorum canmE2 nedir 59 çıktı benim aşılama tedavisine başladım hormon testimde çıktı
şimdi netten baktım canım 25-140 arası olması gerekiyor yazıor ama bazı yerde 50 nin üzeri yumurta oranları kötu anlamına gelir yazıor bilemedim hangisi dogruE2 yumurta temmelliğini belli ediomus sanırım ama tam detay bilmiyorum canm
[/QUOTE]Eki Görüntüle 2111678
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum.
Hayır adetin 3.günü e2 50 gayet iyi yumurta gelişimiyle alakalı bir rakam bu. Cok yüksek çıkınca adet günü kistten şüphe ediliyor.yumurta çatladıgı gün yumurta büyğdügü için e2 yüksek çıkıyor doğal olarakşimdi netten baktım canım 25-140 arası olması gerekiyor yazıor ama bazı yerde 50 nin üzeri yumurta oranları kötu anlamına gelir yazıor bilemedim hangisi dogru
Bende görüyorum sankiEki Görüntüle 2111644 Kızlar bunu da sabah yaptım bi bakın hele. Bana hayalet bi çizgi var gibi geliyor. Sizce ???
Ya bendemi yapsam bu silkeme işini gerçi beni kaldıramaz ki kocacimzeynepppppppp kuzum boşuna umut vermekten hoşlanmam fakat dediğim gibi bu ay senden çok umutluyum ki ufak da olsa kızarma gördüm açıkcası. Silkeleme işe yaradı bence
Anladım canım şimdi rahatladımHayır adetin 3.günü e2 50 gayet iyi yumurta gelişimiyle alakalı bir rakam bu. Cok yüksek çıkınca adet günü kistten şüphe ediliyor.yumurta çatladıgı gün yumurta büyğdügü için e2 yüksek çıkıyor doğal olarak
zeynepppppppp kuzum boşuna umut vermekten hoşlanmam fakat dediğim gibi bu ay senden çok umutluyum ki ufak da olsa kızarma gördüm açıkcası. Silkeleme işe yaradı bence
Dediğim gibi ben çok umutluyum yarın sabah farklı bir marka testle dene bence yanlış değildir. Bu testler kolay kolay kızarmıyorlar.Gerçekten bu ay hamileysem gerçekten işe yaradı sirkeleme işiama ben de görüyorum çizgiyi hatta elimde daha net ama geçen bi arkadaş pozitif çıktı sonrada adet oldum dedi ya emin olamıyorum. Biraz zaman geçsin bakalım...
Bazen işte farkedilmeden sessiz düşükler gerçekleşiyor pozitif görülüyr sonra adetle atılıyor .benmde adete 4 gün kala bayaa silik çıkmıştı zor gördm hatta paylasmıstm canm hadi inşallah Allahm ne güzel bir ay maşallahGerçekten bu ay hamileysem gerçekten işe yaradı sirkeleme işiama ben de görüyorum çizgiyi hatta elimde daha net ama geçen bi arkadaş pozitif çıktı sonrada adet oldum dedi ya emin olamıyorum. Biraz zaman geçsin bakalım...
Ben e2 18gördüğüm oldu bazı aylar değişebiliyor ama 50gayet iyi olması gerektiği gibişimdi netten baktım canım 25-140 arası olması gerekiyor yazıor ama bazı yerde 50 nin üzeri yumurta oranları kötu anlamına gelir yazıor bilemedim hangisi dogru
Adetin 2. Ve 3. Günü 50 altında olması lazım , zaten tahlil kağıdında dönem dönem aralıkları belli oluyor.yeni adet dönemine doğru artıyor gebelikte de artıyor. Yani benim adetin 21. Günü 260 çıktı normal o güne göreşimdi netten baktım canım 25-140 arası olması gerekiyor yazıor ama bazı yerde 50 nin üzeri yumurta oranları kötu anlamına gelir yazıor bilemedim hangisi dogru
Hih sonunda sordunuz beni
İlişki sonrası esin ayaklarından tutup salliyormus canımzeynepppppppp kuzum hayirli olsun cok sevindim. Darisi bize. Sirkeleme ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?