Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum. [/QUOTE]
görünüyor demi

[/QUOTE]
Bak şimdi biraz daha göründü. Teşekkürler cnm el birliği ile ikinci çizgiyi oluşturduk adetime 3 gün var cnm. Daha geçmedi. 26. Günüm. Pazar yada pazartesi adet günüm. Yine de emin değilim tabi. Şimdi limon testi de yaptım. Oda pozitif çıktı

şimdi netten baktım canım 25-140 arası olması gerekiyor yazıor ama bazı yerde 50 nin üzeri yumurta oranları kötu anlamına gelir yazıor bilemedim hangisi dogru
Hayır adetin 3.günü e2 50 gayet iyi yumurta gelişimiyle alakalı bir rakam bu. Cok yüksek çıkınca adet günü kistten şüphe ediliyor.yumurta çatladıgı gün yumurta büyğdügü için e2 yüksek çıkıyor doğal olarak

Bak şimdi biraz daha göründü. Teşekkürler cnm el birliği ile ikinci çizgiyi oluşturduk adetime 3 gün var cnm. Daha geçmedi. 26. Günüm. Pazar yada pazartesi adet günüm. Yine de emin değilim tabi. Şimdi limon testi de yaptım. Oda pozitif çıktı[/QUOTE]
O bebiş buraya gelecekkk limonmu oda ne nasıl yapılır

Anladım canım şimdi rahatladım

zeynepppppppp kuzum boşuna umut vermekten hoşlanmam fakat dediğim gibi bu ay senden çok umutluyum ki ufak da olsa kızarma gördüm açıkcası. Silkeleme işe yaradı bence

Gerçekten bu ay hamileysem gerçekten işe yaradı sirkeleme işi ama ben de görüyorum çizgiyi hatta elimde daha net ama geçen bi arkadaş pozitif çıktı sonrada adet oldum dedi ya emin olamıyorum. Biraz zaman geçsin bakalım...

Dediğim gibi ben çok umutluyum yarın sabah farklı bir marka testle dene bence yanlış değildir. Bu testler kolay kolay kızarmıyorlar.

Bazen işte farkedilmeden sessiz düşükler gerçekleşiyor pozitif görülüyr sonra adetle atılıyor .benmde adete 4 gün kala bayaa silik çıkmıştı zor gördm hatta paylasmıstm canm hadi inşallah Allahm ne güzel bir ay maşallah

şimdi netten baktım canım 25-140 arası olması gerekiyor yazıor ama bazı yerde 50 nin üzeri yumurta oranları kötu anlamına gelir yazıor bilemedim hangisi dogru
Adetin 2. Ve 3. Günü 50 altında olması lazım , zaten tahlil kağıdında dönem dönem aralıkları belli oluyor.yeni adet dönemine doğru artıyor gebelikte de artıyor. Yani benim adetin 21. Günü 260 çıktı normal o güne göre

Suskun Ceylan
Ceylancım senşn hazırlıklar nasıl gidiyor iğnelerin yan etkisi oluyor mu?
Hih sonunda sordunuz beni bugün 3. İgnemi vurdum canım adetin 6.gunundeyim yarın kontrolum var iğne vurulmadan gel dedi neden bilmiyorum çok fazla bişe hissetmiyorum canım iğneyi vurdugum dakikalarda kasiklarim belirgin ağrıyor sonra sadece sol kasigim sancilaniyor öyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…