Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sperm yetmiyoş gibi şimdide yumurta ile kafayı bozdum hayırlk olsun hepinize artık sorularımla sizi bunaltcam lütfen beni boşvermeyin
Eski topiklerde yumurta kalitesi için bu karışımı buldum baya fayda gören olmus sizlerden duyan yada deneyen oldumu?

Eklentiler

• IMG_4557.webp
    15 KB · Görüntüleme: 61
Bunu bilmiyorum ama adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu karışımı yumurta kalitesi için iyi diyorlar.

Ben polen yedim Canım işe yaradıgını düşünüyorum

zeynepppppppp kuzum hayirli olsun cok sevindim. Darisi bize. Sirkeleme ne?

Canım yok ya hamile değilim onlar sadece varsayım hamilelik yok daha. Kendimce olmayan çizgileri oldurmaya çalışıyorum. Rabbim yazdıysa sağlıklı olsun inş hepimiz için. Geçen haftalarda bi arkadaş sirkeleme mevzusunu açtı baya güldük bende o dönem kritik günlerdeydim içimde kalmasın bunu da deneyeyim dedim malum tüm maymunlukları yaptım bu eksik kalmasın dedim sirkeleme ilişki sonrası eşin ayaklarını tutup kaldırıp sirkelemesi ki sıpalar yumurtaya doğru koşsun diye. Olay bu

Cnm ben eşimin varikoselli olduğunu bilmediğim zamanlarda dorun bende diye düşünüp yapmıştım ama ben bal çörek otu tarçın. Bi tatlı kaşığı kadar aç karnına suyla yutuyordum ilaç gibi. Hatta işe yarıyor mu diye yumurta takibine de gitmiştim yumurtam çok güzel gelişmişti hatta doktor kesin bu ay gebelik olur demişti. Saftık toyduk bilmiyorduk ki varikosel illeri çıkacak. Özetle işe yaramıştı bilgin olsun. Bide incir kürü de çok işe yarıyordu bende.

Bir melek gelsin
Canım ben bal çörek otu tarçını duydum çok iyi geliyormuş. İçine biraz polen de katabilirsin bir araştır istersen. Multivitamin al öyle de bir dene inşallah yumoşlar büyüyecek merak etme içini ferah tut..

zeynepppppppp canim bence erken gebelik testi al. Ben bi eczaneye sormustum denl geldi 15 liraydi productor mu neydi. Normalde 25 lira falan bilmiuorum orada neden uygundu. Aldim yaptim onda cikmisti canim
Suskun Ceylan canim hayirli uhurlu olsun tedavin insallah pozitifleri goruruz.

Cnm eşim almıyor ya onu o parayı vereceğimize kan testi yapalım diyor. Bende kan testi yaptırmak istemiyorum hastanedekilerden utanıyorum artık. Bakalım istedim erken gebelik testi olanından bakalım alacak mı ??? Ama umutlanmak istemiyorum da belki diğer gebelik testi yanlıştı yada ben olmayan çizgi gördüm

adamlar bizle ugrasmaktan biktilar ya insallah alir canim. Ama her seye hazirlikli olarak testa yap our mu
İnşallah canım nasip bakalım

Cizgi hafuf gorunuyo sanki yaaaa. Kalmasin kalmasin ben de deneyeyim ben olmazsam cumartesi ya da pazar yapcam bakalim

Merhaba arkadaşlar eşimin testlerine bakar mısınız morfoloji kısmına yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• F3C6D51C-37ED-4345-87F2-015EE8093833.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 7AC8C81C-BECA-48B3-AA92-165FF4EA97E2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…