- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Bende bacaklarmı duvara dayayıp kendimi silkeledim komik oluyor ya gece gece deli gibi gülüyordum
Hahahaİlişki sonrası esin ayaklarından tutup salliyormus canım
Bunu bilmiyorum ama adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu karışımı yumurta kalitesi için iyi diyorlar.Kızlar sperm yetmiyoş gibi şimdide yumurta ile kafayı bozdum hayırlk olsun hepinize artık sorularımla sizi bunaltcam lütfen beni boşvermeyin
Eski topiklerde yumurta kalitesi için bu karışımı buldum baya fayda gören olmus sizlerden duyan yada deneyen oldumu?
Kızlar sperm yetmiyoş gibi şimdide yumurta ile kafayı bozdum hayırlk olsun hepinize artık sorularımla sizi bunaltcam lütfen beni boşvermeyin
Eski topiklerde yumurta kalitesi için bu karışımı buldum baya fayda gören olmus sizlerden duyan yada deneyen oldumu?[/QUOpolen yedim canım ben bu ay işe yarıyor sanırım
Ben polen yedim Canım işe yaradıgını düşünüyorumKızlar sperm yetmiyoş gibi şimdide yumurta ile kafayı bozdum hayırlk olsun hepinize artık sorularımla sizi bunaltcam lütfen beni boşvermeyin
Eski topiklerde yumurta kalitesi için bu karışımı buldum baya fayda gören olmus sizlerden duyan yada deneyen oldumu?
zeynepppppppp kuzum hayirli olsun cok sevindim. Darisi bize. Sirkeleme ne?
Kızlar sperm yetmiyoş gibi şimdide yumurta ile kafayı bozdum hayırlk olsun hepinize artık sorularımla sizi bunaltcam lütfen beni boşvermeyin
zeynepppppppp canim bence erken gebelik testi al. Ben bi eczaneye sormustum denl geldi 15 liraydi productor mu neydi. Normalde 25 lira falan bilmiuorum orada neden uygundu. Aldim yaptim onda cikmisti canim
Suskun Ceylan canim hayirli uhurlu olsun tedavin insallah pozitifleri goruruz.
Suskun Ceylan ayyy kuzum benim İnan hep aklımdasın ama biliyorsun topik patlama yapıyor Hak-İş’ler olunca fırsatım olmadı ama yine bak sordum dualarım da seninle inşallah.
İnşallah canım nasip bakalımzeynepppppppp canim bence erken gebelik testi al. Ben bi eczaneye sormustum denl geldi 15 liraydi productor mu neydi. Normalde 25 lira falan bilmiuorum orada neden uygundu. Aldim yaptim onda cikmisti canim
Suskun Ceylan canim hayirli uhurlu olsun tedavin insallah pozitifleri goruruz.
Cnm eşim almıyor ya onu o parayı vereceğimize kan testi yapalım diyor. Bende kan testi yaptırmak istemiyorum hastanedekilerden utanıyorum artık. Bakalım istedim erken gebelik testi olanından bakalım alacak mı ??? Ama umutlanmak istemiyorum da belki diğer gebelik testi yanlıştı yada ben olmayan çizgi gördüm
İnşallah canım nasip bakalım
Cizgi hafuf gorunuyo sanki yaaaa. Kalmasin kalmasin ben de deneyeyimCanım yok ya hamile değilim onlar sadece varsayım hamilelik yok daha. Kendimce olmayan çizgileri oldurmaya çalışıyorum. Rabbim yazdıysa sağlıklı olsun inş hepimiz için. Geçen haftalarda bi arkadaş sirkeleme mevzusunu açtı baya güldük bende o dönem kritik günlerdeydim içimde kalmasın bunu da deneyeyim dedim malum tüm maymunlukları yaptım bu eksik kalmasın dedimsirkeleme ilişki sonrası eşin ayaklarını tutup kaldırıp sirkelemesi ki sıpalar yumurtaya doğru koşsun diye. Olay bu
Baş anomalisi yüksek geldi banaMerhaba arkadaşlar eşimin testlerine bakar mısınız morfoloji kısmına yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Cnm bunlarıda bala karıştırıyormuşuz senin sölediklerine artı keten tohumu ve karanfil var demekki doğru sende duymussunBunu bilmiyorum ama adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu karışımı yumurta kalitesi için iyi diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?