Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İncir kürü prolaktini yükseltebilirmiş tırstım ondan canm kaş yaparken göz cıkmasın

Ya şimdi doktor bana kesin hormon tedavisine başlıcak bende bi ihtimal belki kürlerle büyür die araştırıyorum cnm

Baş anomalisi yüksek olan spermler hani başlarıyla yumurtayı delip dolleyemiyorlar ya o yüzden biraz sıkıntı saraçoglu anlattı ondan duydum

Gerçekten mi ya şu baş anomalisi %90 yazıyor ya orası sıkıntı olmaz dimi o benm kafama çok takıldı
Tabi doktora sormak lazım ama %7si iyi ve hiccte düşük bir oran değil %1ile hamile kalan var ki sizin sayıda çok iyi.

K

kaç yıllık evlisiniz ne kadardır çocuk olmuyor sayınız çok iyi
2 yıllık evliyiz yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz ben gittim doktora eşimden test istendi bu ay ona test yaptırdık sonuçlar bu şekilde çıktı şekil bozuklukları filan olunca biraz moralimiz bozuldu henüz doktora gösteremedik iş sebebiyle sizlere sormak istedim ben de

Aslında sayınız falan morfoloji de çok güzel %1 morfoloji ile biz bile ümitliyiz. Kaan hoca da önemsememişti

Aslında sayınız falan morfoloji de çok güzel %1 morfoloji ile biz bile ümitliyiz. Kaan hoca da önemsememişti
Ben de şimdi Kaan beye mail attım sonuçlarımızı siz doğal yolla mı deniyorsunuz yoksa aşılama tüp bebek filan mı? Yani bizi tüp bebeğe mi yönlendirirler bu sonuçla yoksa doğal yolla gebe kalabilir miyim?

Ya bizi direk tüp bebeğe yönlendirmişti.ama ben buradaki arkadaşlardan çok okudum. Hemen tüp bebek değil de Kaan hoca da tedavi olmayı düşündü. O da DNA hasarı testi istedi ve DNA hasarı çıktı. Tedaviye başladık. Şu an doğal yolla beklicez bakalım tedavi işe yarayacak mı.

Yanlış mı yorumladım bilemiyorum ama sayı 900 milyonlarda harakette yüzde yetmiş falan değil mi?

İnşaallah işe yarar canım

Kızlar her gün 1 kişiye 41 Meryem süresi okumak için topik açtım isteyen buyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…