- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
Maaşallah biz de sıfır morfoloji 30 milyon sperm %7 hareketlilikle hala umud ediyoruz.Evet doğru canım orası öyle beni endişelendiren morfoloji kısmı olmuştu şu anomaliler filan yazn yerler
Teşekkür ederim içime su serptin Allah hepimizin gönlüne göre versinMaaşallah biz de sıfır morfoloji 30 milyon sperm %7 hareketlilikle hala umud ediyoruz.
Bence herşey normal görünüyor baş anoda da herkeste olan anomaliler sizde de var önemlimolan anomalinin çeşidi önem arz eden tehlikeli bir anomali göremedim. Bu morfoloji sizin için yeterli. Kaan hoca da böyle diyecektir.
Ne demek herzaman. Yardımlaşmak gibisi mi var. Rabbim hepimiz gören ve bilendir içini ferah tut dua etmeyi de aksatma inşallah sabrın sonu selamettir.Teşekkür ederim içime su serptin Allah hepimizin gönlüne göre versin
Yaaa benim gördüğüm o hayalet çizgi neydi acabaKızlar koca bi tek çizgi çıktı. yanlış alarm. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Kısmet bu ay değilmiş. Çalışmalara devam edicez artık.
İncir varsa çok fena ben inciri fazla kaçırdığım ay prolaktin 57 dostinex kullandım hattaİncir kürü prolaktini yükseltebilirmiş tırstım ondan canm kaş yaparken göz cıkmasın
Ben ona hiç bulaşmayım arada sırada prolaktinimdr hortluyor sonra düşüyor ben bal çörek otu tarçın polen keten tohumu karıstırıp deneyim demiİncir varsa çok fena ben inciri fazla kaçırdığım ay prolaktin 57 dostinex kullandım hattadikkat et
Onları bilmem ama incir benım için tehlikeli malum Ege’de yaşıyorum içine ceviz koyup bol bol yedim sonunda mr bile çekildimBen ona hiç bulaşmayım arada sırada prolaktinimdr hortluyor sonra düşüyor ben bal çörek otu tarçın polen keten tohumu karıstırıp deneyim demi
Bunlar yumurta buyumesine yardımcı oluyor demiBen ona hiç bulaşmayım arada sırada prolaktinimdr hortluyor sonra düşüyor ben bal çörek otu tarçın polen keten tohumu karıstırıp deneyim demi
Hahayyyy dikkatOnları bilmem ama incir benım için tehlikeli malum Ege’de yaşıyorum içine ceviz koyup bol bol yedim sonunda mr bile çekildim
İncirden olduğunu sonradan anladım inciri bıraktım hormon düzeldiHahayyyy dikkat
Kizlar gunaydin. Hepinizden dua bekliyorum. 5 dusugum oldu buna hayirli ve saglikliysa insallah kavusurum. Lutfen dualarinizi esirgemeyin. Pazartesi kan vercem. Biraz gec gormek istiyorum kan sonucunu. Stres yapmamak icin.
Maşallah canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimKizlar gunaydin. Hepinizden dua bekliyorum. 5 dusugum oldu buna hayirli ve saglikliysa insallah kavusurum. Lutfen dualarinizi esirgemeyin. Pazartesi kan vercem. Biraz gec gormek istiyorum kan sonucunu. Stres yapmamak icin.
Kuzum cok sagol. Amin amin. Rabbim isteyen herkese saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.Cnm gözün aydın. Ne güzel bi görüntü rabbim korusun inş. Kötü düşünme lütfen. Maşallahhhhh
Canim cok sagol. İnsallah. Bu kez karamsar degilim daha iyiyim. İnsallah hersey guzel olur.Maşallah canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimstres yapma Rabbimin izniyle inşallah bu defa hayırlı güzel bir hamileliğin geçer bebeğini kucağına alırsın inşallah
Kizlar gunaydin. Hepinizden dua bekliyorum. 5 dusugum oldu buna hayirli ve saglikliysa insallah kavusurum. Lutfen dualarinizi esirgemeyin. Pazartesi kan vercem. Biraz gec gormek istiyorum kan sonucunu. Stres yapmamak icin.
Sagol canim bana da dua et olur mutebrik ederim :)
Cok sevindim Allahm izni ile buna bişey olmayacak gözün aydın masalllahhKizlar gunaydin. Hepinizden dua bekliyorum. 5 dusugum oldu buna hayirli ve saglikliysa insallah kavusurum. Lutfen dualarinizi esirgemeyin. Pazartesi kan vercem. Biraz gec gormek istiyorum kan sonucunu. Stres yapmamak icin.
ederim canim hep duamdasiniz zaten. Ekliyeyim mi daha sonra mi ekliim canim on sayfayaSagol canim bana da dua et olur mu
İnsallah canim insallah. Seninki nasil geciyor?Cok sevindim Allahm izni ile buna bişey olmayacak gözün aydın masalllahh
Kuzum biraz bekleyelim. Ben kalp atisini duyunca yazarim ekleriz.ederim canim hep duamdasiniz zaten. Ekliyeyim mi daha sonra mi ekliim canim on sayfaya
tamam insallah duyarsinBu
İnsallah canim insallah. Seninki nasil geciyor?
Kuzum biraz bekleyelim. Ben kalp atisini duyunca yazarim ekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?