Canım hiç canını sıkma hiç birşey olmicak Allah in izniyle.Canim doktor keseyi gördü. Artık kan baktirma kseyi takip edelim pazartesi tekrar gel dedi. Umudum yok ama hayirlisi olsun.
Aynen onceden yapip da ona gore ilaca baslamalari gerekti asli daKızlar dün doktor pıhtılaşma testini yaptıralım dedi .trombofili paneli bide iki test daha yapıldı .
Panel olan 1 buçuk ay sonra sonucu çıkacak diğeri 10 gün sonra .
Erzurum araştırma hastanesinde yapıldı .sizce niye şimdi istedi transferden önce istemedi
Hadi bakalim bekliyoruzGuanydinnnnn
Dayanamadim dr.a geldik siramizi bekliyoruz
Canim ters bir durum olsa soylerdi dr rahatla artik .Hamileligi kendine zehir ediyorsun .Dogum yapınca keske kaliteli zaman gecirseydim diyeceksin .Canim doktor keseyi gördü. Artık kan baktirma kseyi takip edelim pazartesi tekrar gel dedi. Umudum yok ama hayirlisi olsun.
Hayirlo olsun.Kızlar merhaba hepinize nasılsınız iyisinizdir inşallah sürekli okuyorum yazdıklarınızı umutsuzluğa düşenler oluyor arada ama sabırlı olun inşallah her şey yoluna girecektir. Aranızda proxeed plus kullanan var mı? Elimde 3 paket 6. aya kadar son kullanma tarihi olan ilaç var. Eğer ihtiyacı olan varsa ücretsiz göndermek istiyorum. Çöp olsunlar istemiyorum. Lütfen gerçekten kullanan varsa iletişime geçsin göndereyim.
Genelde kalp atışı başlayınca verirler iğne ben öyle biliyorum bende erzurum da yaptırdım şuan iğne kullanmıyorum 2düşükten sonra yaptılar banadaKızlar dün doktor pıhtılaşma testini yaptıralım dedi .trombofili paneli bide iki test daha yapıldı .
Panel olan 1 buçuk ay sonra sonucu çıkacak diğeri 10 gün sonra .
Erzurum araştırma hastanesinde yapıldı .sizce niye şimdi istedi transferden önce istemedi
Kuzum insallah ınsallah. Yaa ne hale geldik. Psikolojimize bak. Allahım hepimize hayirli evlatlar versin. Çok çektik cok.Günaydın kızlarBeth18 canım inşallah kalpleri duyarsınız guzel haberlerini bekliyoruz.
Bestttt inşallah büyür bebeğin ben inaniyoinabir sknti olmayacak.
Kızlar rüyamda hamileydim karnım kocamandı bebeğin hareklerini hissediyordum okadar güzeldi ki.
Sonra uyanıp tekrar uyumudum bu kez de bir arkadaşım 2.ye hamileymis bana söylüyor bende nasıl ağlıyorum benim neden olmuyor die.kafayi bozdum herhalde kizlar
Canim benim insallah. Umarim kurumudur. Insallah yanılırım bu defa.Canım hiç canını sıkma hiç birşey olmicak Allah in izniyle.
Umutsuz olma sakın Rabbimden ümit kesilmez .ben inanıyorum hiç birşey olmicak sen boşuna kuruntu yapıyorsun
Insallah oyle olur. Yeter ki saglikla kavuşayım. Su 1-2haftayi atlatirsam inanicam herşeyin guzel olacağına insallahHadi bakalim bekliyoruz
Canim ters bir durum olsa soylerdi dr rahatla artik .Hamileligi kendine zehir ediyorsun .Dogum yapınca keske kaliteli zaman gecirseydim diyeceksin .
Anladım canm inşallah birşey çıkmaz.Genelde kalp atışı başlayınca verirler iğne ben öyle biliyorum bende erzurum da yaptırdım şuan iğne kullanmıyorum 2düşükten sonra yaptılar banada
Kizlar heyecanimi paylastiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Allah.a sukur kalp sesini duyduk.
Allah.in takdiri 3 kalp sesi duyduk. Allah insallah hepinize nasip etsin canim arkadaslarim
Allah razi olsun canim. Riskliymis biraz dr.um 3.yu sonlandirmamiz lazim dedi. Kafam allak bullak. Ne yapacagimi bilmiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versinİyi geceler kızlar. Ben uyuyorum
Cnm ya bu ne güzel bi haberçok mutlu oldum oleyyyyyyyyyyy darısı başımıza
Yaaaaa 3 tanemi olcakkkk süper bu şok oldum :) darısı bizlere inşallah gözün aydın canım :)Kizlar heyecanimi paylastiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Allah.a sukur kalp sesini duyduk.
Allah.in takdiri 3 kalp sesi duyduk. Allah insallah hepinize nasip etsin canim arkadaslarim
Off çok zor bir durum ama 3 tane gerçekten çok riskli ve zor olabilir canım yine de karar senin .Allah razi olsun canim. Riskliymis biraz dr.um 3.yu sonlandirmamiz lazim dedi. Kafam allak bullak. Ne yapacagimi bilmiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin
bizim yasadigimiz şoku dusunebiliyor musun?Yaaaaa 3 tanemi olcakkkk süper bu şok oldum :) darısı bizlere inşallah gözün aydın canım :)
yok bi kac dr.a daha gorunecegim bebekte ve bende bir sorun olusmazsa insallah sonlandirmayi dusunmuyorum. Allah.in verdigi cani nasil alirim. Yapamam.Off çok zor bir durum ama 3 tane gerçekten çok riskli ve zor olabilir canım yine de karar senin .
3 derkeeenKizlar heyecanimi paylastiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Allah.a sukur kalp sesini duyduk.
3ununde kalbi atiyor canim cok sukur. Yok Allah.in verdigi cani alamam sonlandirmayi dusunmuyorum. Allah ne yazdiysa gormeye raziyim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah canim.3 derkeeen.Kac tane transfer yaptilar yahu .
Sonlandirmamiz mi gerekiyor dedi .Ama 3unun de kalbi atiyormusSanırım asil imtihanin simdi basliyor .Allah yardimcin olsun hakkinda en hayirli olani versin canim .
Bir tanidigim var bu sekilde 3 kiz bebek dunyaya getirdi .Ama 9 ay yattı .Eger senin sağlığın açısından risk teşkil etmiyorsa neden olmasin .O zorlu süreç aşılır.Allah secim yapmak zorunda birakmasin insallah 3 ü de senle kalsin miniklerin .3ununde kalbi atiyor canim cok sukur. Yok Allah.in verdigi cani alamam sonlandirmayi dusunmuyorum. Allah ne yazdiysa gormeye raziyim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah canim.
Ayy maşallah Rabbim nasılda yetişti dualarına hemde 3 ü ile çok sevindim zaten dünyaya 3 üde gelecek kim engel olabilir ki ama biri olmayacaksa zaten olmayacak nasıl yani biri tek yumurta ikizi diğeri tekmmi anlamadım ben de yada 3 kese mi3ununde kalbi atiyor canim cok sukur. Yok Allah.in verdigi cani alamam sonlandirmayi dusunmuyorum. Allah ne yazdiysa gormeye raziyim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah canim.
Birde 2 transfer ettiler kesede de iki gorduk aslinda biri cok kucuktu sonra o kucuk olanda bolunmus tek yumurta ikizi olmus. Yuce Allah.in takdiri.
dogru cok riskli gebelik. Ama nasil yaparim afilim. Kendini benim yerime koy biraz sen olsaydin yavruna kiyabilir miydin? Bi kac yere daha goruneyim ne diyecekler daha zamanim var karar vermek icinBir tanidigim var bu sekilde 3 kiz bebek dunyaya getirdi .Ama 9 ay yattı .Eger senin sağlığın açısından risk teşkil etmiyorsa neden olmasin .O zorlu süreç aşılır.Allah secim yapmak zorunda birakmasin insallah 3 ü de senle kalsin miniklerin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?