inan ne ben ne esim ne dr anlayabildi nasil oldugunu. Dr. Iliski olduysa olabilir dedi cunku biz 2 koymustuk dedi. Bizde yok dedik korkumuzdan ayri yaticaz artik nerdeyse dedik :)Ayy maşallah Rabbim nasılda yetişti dualarına hemde 3 ü ile çok sevindim zaten dünyaya 3 üde gelecek kim engel olabilir ki ama biri olmayacaksa zaten olmayacak nasıl yani biri tek yumurta ikizi diğeri tekmmi anlamadım ben de yada 3 kese mi
Canim cok iyi anliyorum .Eger dr bunu sirf zorluk yasama diye teklif ettiyse ve ortada bir risk yoksa tabii ki de kabul etmezsin .Ki insallah oyledir baska dr lar duymak istedigin seyi söylerler ve 3 ü ile devam edersin .dogru cok riskli gebelik. Ama nasil yaparim afilim. Kendini benim yerime koy biraz sen olsaydin yavruna kiyabilir miydin? Bi kac yere daha goruneyim ne diyecekler daha zamanim var karar vermek icin
oy maşallah canım ne güzel bir embriyon tek yumurta ikizi olacak:)Kizlar heyecanimi paylastiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Allah.a sukur kalp sesini duyduk.
Allah.in takdiri 3 kalp sesi duyduk. Allah insallah hepinize nasip etsin canim arkadaslarim
amin canim insallah. Bana dua eder misin canim? Cok ihtiyacim var suan icin. Bakalim buradaki en iyi kadin dogumculara randevu alacam. Kendi dr.umda carsamba yine cagirdi. Dr.um şok oldu bildigin bu nasil oldu diye soruyor...Canim cok iyi anliyorum .Eger dr bunu sirf zorluk yasama diye teklif ettiyse ve ortada bir risk yoksa tabii ki de kabul etmezsin .Ki insallah oyledir baska dr lar duymak istedigin seyi söylerler ve 3 ü ile devam edersin .
Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin canim benim. Evet canim yazmistim ya kimseye soylemeyin aslinda iki kese gorduk diye hatirladin mioy maşallah canım ne güzel bir embriyon tek yumurta ikizi olacak:)
darısı başıma inşallah .canm 2 kese görmüştün demi sen
ya cok tatlisin sagol canim benim bakayim biraz. Yerde miyim gokte miyim bilmiyorum...Limon sana topik buldum üçüz topigi .Yalniz degilsin .Belki bilgi alabilirsin bak bakalim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-bu-zorlu-sureci-beraber-basaralim.1047641/
Ayyy bende duygulandım şimdi Rabbimin hikmetine bakinan ne ben ne esim ne dr anlayabildi nasil oldugunu. Dr. Iliski olduysa olabilir dedi cunku biz 2 koymustuk dedi. Bizde yok dedik korkumuzdan ayri yaticaz artik nerdeyse dedik :)
Ben sadece Allah.in takdirine birakiyorum bu durumu...
Çok sevindim rabbim devamını nasip etsin inşallah.Kizlar heyecanimi paylastiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Allah.a sukur kalp sesini duyduk.
Allah.in takdiri 3 kalp sesi duyduk. Allah insallah hepinize nasip etsin canim arkadaslarim
evet canm hatırladım hatta biri küçüktü.Doktor varla yok arası demişti:)Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin canim benim. Evet canim yazmistim ya kimseye soylemeyin aslinda iki kese gorduk diye hatirladin mi
ya cok tatlisin sagol canim benim bakayim biraz. Yerde miyim gokte miyim bilmiyorum...
Hiiiiç bişe olmaz Allah’ın izniyle millet 5iz doğuruyor kendine çok dikkat canım valla ben bekle heycanlandım of bendemi hemen tüp bebek yaptırsam ya aşılamanın sonucu bilmıom daha 3 tane duyunca aklım çıktıbizim yasadigimiz şoku dusunebiliyor musun?
yok bi kac dr.a daha gorunecegim bebekte ve bende bir sorun olusmazsa insallah sonlandirmayi dusunmuyorum. Allah.in verdigi cani nasil alirim. Yapamam.
Kizlar dualariniza ihtiyacim var... Allah.a hep dua ediyorum Allahim arkadaslarima ve isteyen tum anne adaylarina nasip et diye. Insallah sizlerden de boyle guzel haberler alalim.
Cok duygusallastim. Inanamiyorum olanlara... çok sukur...
3. Derken bu kalp atışları ayrı bebişlerin kalp atışları mı?Allah razi olsun canim. Riskliymis biraz dr.um 3.yu sonlandirmamiz lazim dedi. Kafam allak bullak. Ne yapacagimi bilmiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin
Ayyy bende duygulandım şimdi Rabbimin hikmetine bak
beni aglattiniz kizlar... Rabbim hepimize nasip etsin bu duygulari insallah. Allahim insallah hakkimda hayirli bir karar veririm...canı veren Allah bence hiç canını skma sağlıcakla doğsunlar inşallah .
bende olsam kıyamazdım .üçüz doğuran çok gördüm maşallah hiç sıkıntı yaşamadılar .
inşallah sende de hiç bir sıkıntı olmaz canım dualarım seninle
Allahim sana da en kisa zamanda nasip etsin canim arkadasim.Hiiiiç bişe olmaz Allah’ın izniyle millet 5iz doğuruyor kendine çok dikkat canım valla ben bekle heycanlandım of bendemi hemen tüp bebek yaptırsam ya aşılamanın sonucu bilmıom daha 3 tane duyunca aklım çıktı
kesesini bile gormedigimiz bir minik daha varmis canim arkadasim...3. Derken bu kalp atışları ayrı bebişlerin kalp atışları mı?
Ohooooo ben varya öle bişe olsa minareye çıkar bangır bangır bagırırdım herhalde hayatta tutamam kendimi :)Hic kimseyee anlatamadim. Dr. Kimseye soylemeyin dedi aileye 1 tane diyin dedi. O yuzden yigenim var evimde misafir ona bile soyleyemedim ablalarima anneme yakin arkadaslarima...
Hickimse bilmiyor...
Bir esim bir ben bir dr.
Birde siz...
Ederim tabii ki .Ay sanirim senin ücüzlere sevindigim icin bir seyler oldu .Bebeğim tekme atiyor su anda .Veee gunduz hayatta hissetmezdim .Masallah oglusumaamin canim insallah. Bana dua eder misin canim? Cok ihtiyacim var suan icin. Bakalim buradaki en iyi kadin dogumculara randevu alacam. Kendi dr.umda carsamba yine cagirdi. Dr.um şok oldu bildigin bu nasil oldu diye soruyor...
Amin inşallah 4kişi birden dua edin banaAllahim sana da en kisa zamanda nasip etsin canim arkadasim.
kesesini bile gormedigimiz bir minik daha varmis canim arkadasim...
en son gorunen cok kucuk. Dr kese durumu hakkinda bir yorum yapmadi. Durumun sokunu atlatamadi. Sonlandirmayla ilgili konustuk hep. Ama dusunmuyorum orada soylemedim ama carsambaya kadar fikrim degismezse soyleyecegim kendisineÇok sevindim rabbim devamını nasip etsin inşallah.
Kese durumunuz nedir 2. Kesenin gelişimi hakkında birşey dedi mi?
aynen canimevet canm hatırladım hatta biri küçüktü.Doktor varla yok arası demişti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?