Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ohooooo ben varya öle bişe olsa minareye çıkar bangır bangır bagırırdım herhalde hayatta tutamam kendimi :)

Ederim tabii ki .Ay sanirim senin ücüzlere sevindigim icin bir seyler oldu .Bebeğim tekme atiyor su anda .Veee gunduz hayatta hissetmezdim .Masallah oglusuma
ya yerim minnosu yaaa oda sevindi annesi kardes gelecek ona da :)

Amin inşallah 4kişi birden dua edin bana
ederiz canimin ici. Yavrularima ilk once karnimdayken dua etmeyi ogreticem :)

ml.deki sayiniz 12 mi 16 mi? Bence degerleriniz iyi. Benimde ilk denemem bos gebelik olmustu dusuk yapmak zorunda kalmistim. Ama yilmayin duzgun beslenin dogal yollardan ve vitamin takviyeleriyle insallah tekrar tupe gerek kalmaz arkadasim

ml.deki sayiniz 12 mi 16 mi? Bence degerleriniz iyi. Benimde ilk denemem bos gebelik olmustu dusuk yapmak zorunda kalmistim. Ama yilmayin duzgun beslenin dogal yollardan ve vitamin takviyeleriyle insallah tekrar tupe gerek kalmaz arkadasim
Raporda 12-16 yazıyor çok birsey anlamadım sayi ve hiz problemiyle direk tüp bebege gittik olmayinca eşim macun kullanmaya basladi sonraki ilk testimiz de bu

Hic kimseyee anlatamadim. Dr. Kimseye soylemeyin dedi aileye 1 tane diyin dedi. O yuzden yigenim var evimde misafir ona bile soyleyemedim ablalarima anneme yakin arkadaslarima...
Hickimse bilmiyor...
Bir esim bir ben bir dr.
Birde siz...

Kendimizi çok özel hissettik

Evet canim ilk kez boyle bir sey oluyor şaşkinim
masallah minnoşa

Raporda 12-16 yazıyor çok birsey anlamadım sayi ve hiz problemiyle direk tüp bebege gittik olmayinca eşimmacun kullanmaya basladi
canim kaan aydos var ankarada cok unlu bir dr. Ondan randevu alabilirsin. Belki dna hasari vardir. Ayrica esin icin kullanabilecegin guzel takviyler var hem hiz hem sayi arttirici. Biz emodex ve promen k.dan cok memnun kaldik. Ama kaan aydos. Yazin google cikan internet sayfasindan mesaj yollayin o sizi yonlendirecekti. Ayni bizde sizin gibi baska care yok deyip direk tup denedik. Sonra olmadi. Ben bir suru ballar takviyeler sutler esime yedirip icirdim ayni zamanda kaan beye gittik. Sonra yine tup denedik allahima sukurler olsun tuttu. Ama tabi takdir Allahin. Emanetini tasiyorum istedigi vakit alir istedigi vakit canlandirir.

Beth18 limoncum sırayla okumayı bekleyemeden birsürü soru sordum ama okudukça cvplarımı aldım. Maaşallah bu bence çok güzel bir haber. Sadece kaliteli deneyimli bir hekim bulaman gerek ikiz üçüz Doğum yaptıran bir doktor bul. Bu süreçte çalışmana izin vermezler bunu göz önünde bulundurman gerek çünki rahim bebeğin kilosuna göre Doğumu başlatıyormuş. Çoklu gebeliklerde erken aylarda sınır kiloyu geçebilecekleri için erken doğumlar ve küvez sukıntıları oluyor.
Ben kendi fikrimi söylemek istiyorum. Rabbim o kalbi oraya koyduysa bir bildiği vardır. Dünyanın Evrenin bile bir düzeni hiyerarşisi var. Kimse bunu bozamaz. O ekstra yaratılan kalbinde eşinin ve senin hayatında ileriki sürelerde oluşacak olan herneyse bu hastalık olur, ölüm olur, yaşlılık olur aklımıza gelemeyecek bir çok şey için yaratılıyor bunlar içinde bir düzenin parçası olabilir hatta ve hatta millete dinine adanmış olarak bile gönderilmiş olabilir bunu bir tek yaradan bilir. Sen bu düzeni bozmamalısın. Onlar bu düzenin bir parçası olarak yaratılacaklar rabbim hepsine bir görev biçmiştir sen çekip almamalısın. Yıllar sonra 3. Bebeğim olsaydı böyle olmazdı o belki de bunun için dünyaya gelecekti ben bozdum dememelisin. Biliyorsun ki rabbim bizleri yaratmadan bizlerin neler yaşayacağını tek bilendir. Sen sana verilenlere onun emaneti ve hediyesi olarak sahip çık. 3 ay öncesini düşün birinin hayalini kurarken 3 tane verdi ne mutlu sana çok şükür eli bol olan rabbime.
Tabi bunlar benim düşüncelerim. Dualarım sizlerle.

Keşke öyle bir şansım olsa canım ama tek seçeneğim devlet hastanesi:-(

seni cok seviyorum....

Keşke öyle bir şansım olsa canım ama tek seçeneğim devlet hastanesi:-(
canim kaan hoca oyle paragoz birisi degil derdini anlat mailinde. Herkesin parasi mi var. Dua da almali. Sana eminim yardimci olacaktir. Asla pes etme canim benim. Hem devlet hastahanesinde tup bebek yaptiranlarda oluyor ve cok sukur saglikla doguranlar var. Allah ol derse olur Rabbim cok buyuk.

Raporda 12-16 yazıyor çok birsey anlamadım sayi ve hiz problemiyle direk tüp bebege gittik olmayinca eşim macun kullanmaya basladi sonraki ilk testimiz de bu
Mldeki sayınız o. Bence değerleriniz gayet iyi. Size solgar male multiple diye bir multivitamin önerebilirim. Günde 1 tane alsın eşin. Sperm kaliteniz artır. DNA hasarına da baktırın bence.

Canım boş gebeliği doktor ne zaman görür kalp atışında falan mı .
Simdi kalp atışı için bekliyorum bı stres bı stres :))

Canım boş gebeliği doktor ne zaman görür kalp atışında falan mı .
Simdi kalp atışı için bekliyorum bı stres bı stres :))
bos gebelik bir sinyal vermiyor diye okuyorum internette ama bende sinyal vermisti. Degerlerim 32-40-50 diye artmisti hic dogru duzgun yukselemedi. Ama dr.umun benim umitlerimi yikmaya gonlu elvermedi. Cok yiprandim. Hatirlamak istemiyorum o gunleri. Neyse sen bunu sormamistin arkafasim ama aklima gelince yazdim. Sen hic bunlari dusunme ve kurma masallah degerlerin guzel artiyor. Kalp atisinda goruluyor ama ilkinde gormesende 8.aya kadar dr bekliyor sakin ilkinde duymazsan smkalp sesini andiselenme ki oyle bir sey olacagini da sanmiyorum.

Mldeki sayınız o. Bence değerleriniz gayet iyi. Size solgar male multiple diye bir multivitamin önerebilirim. Günde 1 tane alsın eşin. Sperm kaliteniz artır. DNA hasarına da baktırın bence.
Yalnız macun kullaniyo suan ikisi birlikte yan etki yapar mı? Dna hasarina baktirmadik hic doktorum da bilgilendirmedi ilk randevumda soracağım teşekkürler

Oy kuzum gönlüme bir ferahlık verdin.Rabbim razı olsun .
Geçmişi hatırlatmak istemezdim kusura bakma canım .geçmişi unut canm bak şimdi bebislerin seninle çok şükür .Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah.hic Darda kalmayasin canım benim

Yalnız macun kullaniyo suan ikisi birlikte yan etki yapar mı? Dna hasarina baktirmadik hic doktorum da bilgilendirmedi ilk randevumda soracağım teşekkürler
Hiçbirşey olmaz merak etme günlük vitamin o içinde antioksidan da var Buda iyi gelir size. Başka takviyelerde alabilirsiniz AmA maddi anlamda zorlanırsınız. @sellida canım elinde olan proxeed plusları bu arkadaşımıza gönderebilirmisin?
Ücretsiz gönderecek iznin olmadan istedim senin adına ama kullanmanız iyi olur. Hem konunun üzerine geldin nasip senin olsa gerek bağışla lütfen.
DNA hasarını da her hekim istemiyor maalesef.

Allahim insallah insallah. Siz benim tek dert ortagimsiniz. Allah hepimizin bu ugurda yuzumuzu guldursun insallah canim benim
yok yok uzulmedim merak etme nasil uzulebilirim oda Allah.in takdiriydi demekki nasip etmemis bana zamani varmis. Allah senden de razi olsun insallah. Guzel gumbur gumbur kalp seslerini duy insallah

Canım benim inşallah gümbür gümbür duyalim bizde inşallah :)))
Gerçekten nasip kısmet günü gelince oluyor .çok Şükür Rabbime :)))
Transferin kaçıncı günündesin canım.
Göbekten mı duydu kalp sesini .
Ay çok sordum helal et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…