- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Evet canımÖnceki testlere göre aynı mı çıktı?
amin insallah canim benimCanlarım inşallah yaaaa.Herşey farklı olur umarım bu kez. Allahım hayırlıysa bağışlasın bebeğmi bana.
İçinde morfolojiye iyi gelen takviyeler var o yüzden sordum. Tedavinin sonucunu inşallah güzel haberlerle alırız. :)Evet canım
İnşallah canım :)İçinde morfolojiye iyi gelen takviyeler var o yüzden sordum. Tedavinin sonucunu inşallah güzel haberlerle alırız. :)
canim hakkinda hayirlisi olsun. Insallah Rabbim sana da bebek nasip ettiginde bu gunlerini mutluluk gozyaslariyla animsayacaksin ve iyi ki ugrasmisim diyeceksin. Ne kadar azimlisin. Allah insallah bu cabalarini en kisa vakitte mukafatlandirir.Tünaydın kızlar 5 dersim vardı bitti çok şükür. Eve geldim bişeyler atıştırıp araştırma hastanesine gideceğim yine. Ya özel hastanede amh testine 170 tl
Homosistein testine de 50 tl istediler. Gerek YÖK dedim gidicem araştırmaya. Bir buçuk saat sürüyor yolculuk mübarek çok uzak.öldük ya yollarda harap olmaktan, kan vermekten , vs... nedir bu yaaa. İnş son olur bu testlerde. Sorun neyse bulunur.
gunaydiiinnnnn biraz gec oldu amaIyi haftalar kardeslerim
Benimkide ilaçlardan bıkmıs işe yaramazsa bırakcakmıs ondan veriyorCanım bende çok merak ediyorum. 2 ay olmak üzere daha vermedik. Gerçi spermiyogram vermek de istemiyor adam taktı.
Allah razi olsun canim. Oyle asiri bulantim yok sukur ama sadece 1 kere afedersin cikaracak gibi oldum tuttum kendimi dersteydim cunku. Bazen yemek gorunce midem bulaniyor. Bazende o yemek olsa da yesem diyorum. Degisik bir durum. Acikcasi olanlara hala inanabilmis degilim. Ben cok cay iciyorum hep acik ama. Kahveyide haftada 1 yada hic icmiyorumTünaydın kızlar
zeynepppppppp canım ne güzel dersin erken bitmiş.insallah kolayca halledersin
Beth18 canım mide bulantıların nasıl kuruyemiş yiyebilirsin iyi gelir meyve ye bol bol.ben çay icemiyirdum ev heryer kokuyordu bana ama olsundu çok güzeldi o günler.sende ve diğer hamisler tadını çıkarın hamisliginizin bizde arkanizdan gelelim inşallah
oyle canim simdi baska seyler dusunmeye basladim. Ama tatli telaslar. Allah oyle bir guc veriyor ki her seyin altindan kalkabilirmisim gibi geliyor. Bakalim Allah hakkimda hayirli olani eylesin insallah. Yok daha baska dr.a randevu almadik.esimle konustuk sen nasil istersen oyle yapicaz dedi. Allah ondan razi olsun cok cok seviyorum O.nu. carsamba randevum var kendi dr.umla gorusecegim kararimi soyleyecgim konusacagim iyice ama o israr ederse dr.umu degistirebilirim. Birde ne olursa olsun cok guvendigim bir dr. Var. Ona randevu alicam sonrasinda daha vakit var hemen karar vermem gerekmiyor. 10 11. Haftaya kadar karar verebilirim. Okuduklarimdan bunu anladim. Ailelere de daha soylemedik.zeynepppppppp hbirşey karşılıksız kalmıyor canım inşallah rabbim bebeğini de gönderecek sadece zamanını bekliyor.
Beth18 limoncum sen ne yaptın doktor bulabildin mi? Ailene üçüzleri müjdeledin mi?
Hayattan şimdi daha çok tat almaya başlamışsındır. Düşüncesiz yaşamak çok büyük bir nimetmiş ben anlayalı bir buçuk sene oldu.
Şimdi de bebeklerin gelişimi doğumu falan düşünmeye başlamışsındır ama düşünme iyi bir doktor bul bol bol dua et dikkat et herşey güzel olacak.
Canım gittim kese büyüyor doktor pazartesi tekrar cagırdı. Bakalım neler bekliyor bizi. İnşallah devamı gelir.Tunaydin kizlar
Bestttt naptin canim kese icin gidecektin insallah gelisme vardir.
Çok sevindim canım rabbim can verecekse her şekilde verir içini rahat tut stres yapıp bebeğini üzme bak herşey yoluna giriyor Allah’ın izniyle.Canım gittim kese büyüyor doktor pazartesi tekrar cagırdı. Bakalım neler bekliyor bizi. İnşallah devamı gelir.
Kuzum inşallah yaa. Rabbim hayırlısını versinÇok sevindim canım rabbim can verecekse her şekilde verir içini rahat tut stres yapıp bebeğini üzme bak herşey yoluna giriyor Allah’ın izniyle.
Cok sukur canim.Canım gittim kese büyüyor doktor pazartesi tekrar cagırdı. Bakalım neler bekliyor bizi. İnşallah devamı gelir.
Ankarada mi?M melekler-engelchen baskent hastahanesi canim
Cnm bizimde 4,5 5 kaan hoca bize gayet iyi dediKızlar Kaan hoca fsh değerinin kaç olmasını istiyor bileniniz var mı? Bazı yerlerde 10/11 okudum bazı yerlerde 7/8 falan. Bizde 4/5 arası hep fsh düşüklüğünden spermlerimiz ölü olabilir diye düşünüyorum. İnşallah rabbim şifamıza vesile kılar Kaan hocayı.. Buda olmazsa tüp bebek yollarına düşeriz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?