- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Tövbe yağrabbim neden böyle yapıyor acaba. İlk gittiğiniz de haraketiniz kaçtı?Cnm bizimde 4,5 5 kaan hoca bize gayet iyi dedi
Klomen kullandırdı mı? İleri haraket ve ileri yavaş haraket mi %4. Başka yerlerde okuyorum da 4/5 kabul etmiyormuş ama testosteron seviyeniz iyidir belki. Bizde oda alt sınırda.%13 tü cnm omzamanda fsh aynıydı hiç değişmedi şimdi hareket %47 ama ileri hareket 4
İyi dedi canım pazartes kalbi duymayabiliriz belki erken olabilir. İnşallah duyarız amaCok sukur canim.
Insallah pazartesi de kalbini duyarsiniz.
Doktor iyi dedi mi?
Yani gecen sureye gore buyumesi guzel miymis
Cnm senin düşüklerinde kalp hiç duyulmadı mı ? Kaç düşüğün vardı ? 5 miydi ?İyi dedi canım pazartes kalbi duymayabiliriz belki erken olabilir. İnşallah duyarız ama
5 canım 2kimyasal 2si kese cok kücük göründü düstü hemen. Birinde kese büyüdü yolk sac göründü kalp alınamadı kürtaj oldum canımCnm senin düşüklerinde kalp hiç duyulmadı mı ? Kaç düşüğün vardı ? 5 miydi ?
Cnm 3 ay klomen kullandık hasar düşmedi birde menagon igne kullandık 2 ay testesteron 650.Klomen kullandırdı mı? İleri haraket ve ileri yavaş haraket mi %4. Başka yerlerde okuyorum da 4/5 kabul etmiyormuş ama testosteron seviyeniz iyidir belki. Bizde oda alt sınırda.
Fsh buna rağmen yükselmedi mi? Normalde kullandığınız şeyler fshı yükseltir. Biz de klomen kullandık 1 kutu bitti ara verdik Kaan hocaya gideceğiz ama başka hekim vermişti devam mı etsek bıraksak mo bilemedim.Cnm 3 ay klomen kullandık hasar düşmedi birde menagon igne kullandık 2 ay testesteron 650.
İleri hareket %4 yavaş hareketli %18 cnm
O psikoloji hep bende de vardı hala da var adete 1hafta kala sanki hamile gibi dolanıyorum ortalar da sonra adet olunca husranMerhaba bayanlar. Bende spordan çıktım eve geçiyorum. Spor yaparken alt karın bölgeme bir ağrı girdi ne oluyor dedim :) hemen aklıma tabiki olmayan bebişim geldi. Annelik içgüdüsel birşey galiba. Bebeğim olmadan bile adet tarihim yaklaşınca o psikolojiye bürünüyorum.tabi hemen sporu yavaşlattım ne olur ne olmaz beklemiyorum ama olur ya dualarımız kabul olur değil mi ama
Yarın düzen lab testlerimizi yaptıracağız 650 tl fiyatıymış bu bebekler çok masraflı çok
Bakalım düzende değerlerimiz bu kadar kötü mü çıkacak çok merak ediyorum.
Adet oldumO psikoloji hep bende de vardı hala da var adete 1hafta kala sanki hamile gibi dolanıyorum ortalar da sonra adet olunca husran
Canım üzülme kader bir gün gülecek hepimize inşallahAdet oldum
Yok cnm hiç yükselmedi nedenini bizdee anlamadık bize hasar için vermişti zaten hormon için deil hasar testlerinizi yaptırın öyle gidin ilaç kullanmayın benceFsh buna rağmen yükselmedi mi? Normalde kullandığınız şeyler fshı yükseltir. Biz de klomen kullandık 1 kutu bitti ara verdik Kaan hocaya gideceğiz ama başka hekim vermişti devam mı etsek bıraksak mo bilemedim.
Yarın yaptırıyoruz bütün testleri. Zaten gittiğimiz doktor klomeni direk verdi ve 3 ay boyunca kullanın dedi hormon testi yaptırın arada falan demedi hiç. Bende gün aşırı verdim eşime bir kutu bitti ara verdik martın 2sinde Dr randevumuz var hormon testi yaptırcaz ona göre Kaan hocaya gidene kadar belki 1 kutu daha kullanabiliriz.Yok cnm hiç yükselmedi nedenini bizdee anlamadık bize hasar için vermişti zaten hormon için deil hasar testlerinizi yaptırın öyle gidin ilaç kullanmayın bence
Cnm bize direk hasar için verdigini söyledi hormon tahlillerimize de ilk başta çok güzel dedi zaten sornasındada deişmedi yani biz hep hasar için kullandık kaan hoca öyle dedi cnm çünkü hasarınız düşmedigi için klOmensen igneye geçelim dediYarın yaptırıyoruz bütün testleri. Zaten gittiğimiz doktor klomeni direk verdi ve 3 ay boyunca kullanın dedi hormon testi yaptırın arada falan demedi hiç. Bende gün aşırı verdim eşime bir kutu bitti ara verdik martın 2sinde Dr randevumuz var hormon testi yaptırcaz ona göre Kaan hocaya gidene kadar belki 1 kutu daha kullanabiliriz.
Normalde hormon yükseltiyor o yüzden sordum klomen işe yaramayınca iğne tedavisine geçiyor.
Gerçekten miiii yaa canım sen süpersin. Moralin desteğin gerçekten rabbım her şeyi gönlünce etsinOoo süper haber demek ki herşey yolunda gidiyor fsh yükselince testis harakete geçiyor ve testosteron üretip spermleri harakete geçiriyor hadi inşallah DNA hasarı da düşmüştür.
Ya bin defa dedim Yok DNA hasarı düşecekmiş. Şimdi bakmanın anlamı yokmuş hay allahımHaha benimki de aksine sperm testi vermeye alıştı galiba ben bir tane yaptıralım yeter diyorum o iki tane yaptırıyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?