Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
%13 tü cnm omzamanda fsh aynıydı hiç değişmedi şimdi hareket %47 ama ileri hareket 4
Klomen kullandırdı mı? İleri haraket ve ileri yavaş haraket mi %4. Başka yerlerde okuyorum da 4/5 kabul etmiyormuş ama testosteron seviyeniz iyidir belki. Bizde oda alt sınırda.

Klomen kullandırdı mı? İleri haraket ve ileri yavaş haraket mi %4. Başka yerlerde okuyorum da 4/5 kabul etmiyormuş ama testosteron seviyeniz iyidir belki. Bizde oda alt sınırda.
Cnm 3 ay klomen kullandık hasar düşmedi birde menagon igne kullandık 2 ay testesteron 650.
İleri hareket %4 yavaş hareketli %18 cnm

Cnm 3 ay klomen kullandık hasar düşmedi birde menagon igne kullandık 2 ay testesteron 650.
İleri hareket %4 yavaş hareketli %18 cnm
Fsh buna rağmen yükselmedi mi? Normalde kullandığınız şeyler fshı yükseltir. Biz de klomen kullandık 1 kutu bitti ara verdik Kaan hocaya gideceğiz ama başka hekim vermişti devam mı etsek bıraksak mo bilemedim.

O psikoloji hep bende de vardı hala da var adete 1hafta kala sanki hamile gibi dolanıyorum ortalar da sonra adet olunca husran

Yok cnm hiç yükselmedi nedenini bizdee anlamadık bize hasar için vermişti zaten hormon için deil hasar testlerinizi yaptırın öyle gidin ilaç kullanmayın bence

Yok cnm hiç yükselmedi nedenini bizdee anlamadık bize hasar için vermişti zaten hormon için deil hasar testlerinizi yaptırın öyle gidin ilaç kullanmayın bence
Yarın yaptırıyoruz bütün testleri. Zaten gittiğimiz doktor klomeni direk verdi ve 3 ay boyunca kullanın dedi hormon testi yaptırın arada falan demedi hiç. Bende gün aşırı verdim eşime bir kutu bitti ara verdik martın 2sinde Dr randevumuz var hormon testi yaptırcaz ona göre Kaan hocaya gidene kadar belki 1 kutu daha kullanabiliriz.
Normalde hormon yükseltiyor o yüzden sordum klomen işe yaramayınca iğne tedavisine geçiyor.

Cnm bize direk hasar için verdigini söyledi hormon tahlillerimize de ilk başta çok güzel dedi zaten sornasındada deişmedi yani biz hep hasar için kullandık kaan hoca öyle dedi cnm çünkü hasarınız düşmedigi için klOmensen igneye geçelim dedi

Ooo süper haber demek ki herşey yolunda gidiyor fsh yükselince testis harakete geçiyor ve testosteron üretip spermleri harakete geçiriyor hadi inşallah DNA hasarı da düşmüştür.
Gerçekten miiii yaa canım sen süpersin. Moralin desteğin gerçekten rabbım her şeyi gönlünce etsin inşallah canım ya hayallerimiz dualarımız gerçek olur

Beth18 Canım evet tehlikeli demişler. Ama onlar Allah’ın verdiği canı ancak onları deyip devam etmişler. O yüzden inşallah rabbim izin verdiği sürece senle kalsın miniklerin. Onları en çok da hiç beklemedikleri anda doğal yolla 4 yıl sonra gelendi.

Kızlar geçmişin hepsini okuyamadım Beth18 üçüzlerin mi oluyor, doğru mu anladım, maşallah size :) Bir bebek isterken Allah üç bebek vermişinşallah herşey sağlıcakla gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…