- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Fsh kaç oldu canm suan klomenle? Anladım test yapılmamıs daha ama aralıksız sakın kullanmayın arada fsh a baktırın canm mesela bize işe yaramadı hasar o dönemde 29 dan 51 e çıktı sonra klomeni kesti iğne vericek derken ımprtly verdi çok şaşırdımFsh buna rağmen yükselmedi mi? Normalde kullandığınız şeyler fshı yükseltir. Biz de klomen kullandık 1 kutu bitti ara verdik Kaan hocaya gideceğiz ama başka hekim vermişti devam mı etsek bıraksak mo bilemedim.
Sen elazigda gidiyodun de mi canim doktora? Hangi doktor bu elazigda mi? Hayirli olsun tedavin insallah bebisini sana getirir.Kızlar dün cook güvendiğim ve çok iyi tanıdığım ve gerçekten tüp bebekte de çok iyi bir Dr a gittim alttan baktı eşim in değerlerine baktı bize göre düşük olan değerler ona çok normal geldi yumurtaliklarim in çok kaliteli olduğunu söyledi ben 3 ay daha deneyecez olmazsa sizde tüp bebek yaptırmayı istiyoruz dedim.Bana gayet rahat bir şekilde 6 ay bekleyecez eğer olmazsa gel yapalım dedi adam o kadar rahatlattı ki beni artık zerre kadar düşünmüyorum bebeği filan oluruna bıraktım. Bu tüp bebeği yapan diğer Dr bana neden tüp bebek istiyorsun diye bile sormamisti direk yaptı işte Dr arasındaki fark Allah iyi insanlarla karsilastirsin.
Tsk cevap icinM melekler-engelchen ankara canim
Tüp bebeği Elazığ'da yapmistim canım negatif oldu bu bahsettiğim Dr Malatya'da ona gittim beni çok rahatlattı yaşın daha küçük kafana takma dedi eğer derdi para olsaydı gel yapalım derdi ben 3 aya kadar olmazsa tüp yapalım dedim hayır 6 ay bekleyecez ben olacağını düşünüyorum çünkü eşinin değerleri kötü diil dedi.iste 6 ay bekleyecem olmazsa gidip orda yaptiracaminsallah .Sen elazigda gidiyodun de mi canim doktora? Hangi doktor bu elazigda mi? Hayirli olsun tedavin insallah bebisini sana getirir.
Canım sende sanki elazigdaydin eğer gitmek istersen kesinlikle tavsiye ederim Denizhan deniz Orhan hakkında çok olumsuz şeyler duydum ama malesef yaptıktan sonra onda yaptıran bı kaç kişi ile konuştum hepsi bizimle hiç ilgilenmedi bı aciklama yapmadı yüzünü zor gördük vs. Gibi şeyler söyledi ben de şikayetçi ydim çok bu konudan ama tabi tutanlar da var yaniSen elazigda gidiyodun de mi canim doktora? Hangi doktor bu elazigda mi? Hayirli olsun tedavin insallah bebisini sana getirir.
aa onlarin dogal yolla mi oldu 3uzleri canim ne guzel masallahBeth18 Canım evet tehlikeli demişler. Ama onlar Allah’ın verdiği canı ancak onları deyip devam etmişler. O yüzden inşallah rabbim izin verdiği sürece senle kalsın miniklerin. Onları en çok da hiç beklemedikleri anda doğal yolla 4 yıl sonra gelendi.
Allah nasip ederse oyle canim. Sagolasin Allah isteyen herkese nasip etsinKızlar geçmişin hepsini okuyamadımBeth18 üçüzlerin mi oluyor, doğru mu anladım, maşallah size :) Bir bebek isterken Allah üç bebek vermiş inşallah herşey sağlıcakla gider
Evet canim bende elazigdayim. Malatyada evet iyi bi doktor fakat gidip gelme problemim var. Cok yogun oldugu icin oturup konusmuyor insanla ama bayagi insanda ona gidip gebe kalabiliyor canim. Ben tekrar onda basladim baska sansim yoktu cunki. Insallah hakkimizda hayirlisi olur. Sana ilac falanda mi vermedi doktorun?Canım sende sanki elazigdaydin eğer gitmek istersen kesinlikle tavsiye ederim Denizhan deniz Orhan hakkında çok olumsuz şeyler duydum ama malesef yaptıktan sonra onda yaptıran bı kaç kişi ile konuştum hepsi bizimle hiç ilgilenmedi bı aciklama yapmadı yüzünü zor gördük vs. Gibi şeyler söyledi ben de şikayetçi ydim çok bu konudan ama tabi tutanlar da var yani
Kusura bakmazsanız bişe merak ettim bu dr.özel değilmi?nasıl cok ilgilenmiyorEvet canim bende elazigdayim. Malatyada evet iyi bi doktor fakat gidip gelme problemim var. Cok yogun oldugu icin oturup konusmuyor insanla ama bayagi insanda ona gidip gebe kalabiliyor canim. Ben tekrar onda basladim baska sansim yoktu cunki. Insallah hakkimizda hayirlisi olur. Sana ilac falanda mi vermedi doktorun?
Evet ozel ama cok yogun oldugu icin surekli kosturmaca halinde oturupta sohbet edemiyor ama merak ettiklerimizi ya yakalayip soruyoruz ya da yardimcisina soruyoruz canim.Kusura bakmazsanız bişe merak ettim bu dr.özel değilmi?nasıl cok ilgilenmiyor
Hayır canım sadece rahim filmi istedi onu burda cektirecem alttan baktı yumurtalıkların çok iyi sadece stres yapma o da çok etkiler dedi zaten benim bı sıkıntım yoktu eşim de vardı ona da çok kötü diil normal yollardan olacağına inanıyorum dedi 1 yılda 1 tup 1 aşılama klomen dedim ne kadar acele etmişsin dedi.orhana neden bu kadar kızgınım biliyor musun ben ona güvendim sorgulamadim hicbisey ama gittim dedim tüp yaptiracam adam neden diye bile sormadı böyle bişey olabilir mi ne bir açıklama ne bişey transfer yaptı güya kaç tane yapılacak kaliteleri ne biz sormadan son anda hiç bişey söylemiyor bu dediğim Dr ondan kat kat daha yoğun 1 ay öncesinden randevu aldım ben bana tedavi sırasında kuzum die hitap ediyor ne kadar güzel bişey bu Orhan in tek düşündüğü para ondan bu kadar kızgınım bunlara eşim negatif ten sonra konuşmaya gitti ben calisiyordum neden tutmamış olabilir filan die gelsin hsg çekelim demiş şimdi aklına gelmiş hsg çekmek inşallah bu defa olur seninki onlara diil Allah'a güveniyorum canım.Evet canim bende elazigdayim. Malatyada evet iyi bi doktor fakat gidip gelme problemim var. Cok yogun oldugu icin oturup konusmuyor insanla ama bayagi insanda ona gidip gebe kalabiliyor canim. Ben tekrar onda basladim baska sansim yoktu cunki. Insallah hakkimizda hayirlisi olur. Sana ilac falanda mi vermedi doktorun?
Siz hoca istediğinde yaptırın çünki şuan yaptırırsanız tam bir sonuç alamazsınız belki de değerleriniz düşmüş Yada çok yüksek çıkmıştır. Çünki tedavideyken sıfırlandığı bile oluyormuş. Hiç boşuna yaptırmayın hoca artık test verin der o zaman yaptırın.Ya bin defa dedim Yok DNA hasarı düşecekmiş. Şimdi bakmanın anlamı yokmuş hay allahım
Hmmm anladım cnm kaan aydos da oldukça yoğun bi prof ama hastasına en az 15-20 dk hatta daha fazla sorunun nedenini çözümünü anlatıyor belki de biraz kişiyle alakalı Rabbim emeklerimizi geri çevirmesinEvet ozel ama cok yogun oldugu icin surekli kosturmaca halinde oturupta sohbet edemiyor ama merak ettiklerimizi ya yakalayip soruyoruz ya da yardimcisina soruyoruz canim.
Yok yok gün aşırı verdim bir kutu bitti ara verdik. Hormon testi yaptırıp tekrar başlıcaz. Eşime dedim ki Kaan hocaya gidince onun söyledikleri üzerine kullanalım. Yok diyor Dr verdi bir bildiği vardır kullanacak. Peki madem dedim ama kontrollü gideceğiz hormon alıyorsun dedim tamam dedi. Trantal klomen promen k evicap argımac kullanıyor yarın sperm testi yaptıracak.Fsh kaç oldu canm suan klomenle? Anladım test yapılmamıs daha ama aralıksız sakın kullanmayın arada fsh a baktırın canm mesela bize işe yaramadı hasar o dönemde 29 dan 51 e çıktı sonra klomeni kesti iğne vericek derken ımprtly verdi çok şaşırdım
Haklısın canım bekliyoruz bakalım. Sence klomen inpryl dışında promen k evicap gibi bir şey vermeli miyim?Siz hoca istediğinde yaptırın çünki şuan yaptırırsanız tam bir sonuç alamazsınız belki de değerleriniz düşmüş Yada çok yüksek çıkmıştır. Çünki tedavideyken sıfırlandığı bile oluyormuş. Hiç boşuna yaptırmayın hoca artık test verin der o zaman yaptırın.
Yok canım verme hasar bir düşsün hoca klomeni kessin verdiği vitamine ekleme yaparız. Şimdilik hasarı düşürmeye odaklanın.Haklısın canım bekliyoruz bakalım. Sence klomen inpryl dışında promen k evicap gibi bir şey vermeli miyim?
Tamam canım çok teşekkür ederim. her gün sabah uzun süredir zeytinyağında beklemiş incir yiyor eşim. Prolaktin yükseltiyormuş doğru mu canım biliyor musun?Yok canım verme hasar bir düşsün hoca klomeni kessin verdiği vitamine ekleme yaparız. Şimdilik hasarı düşürmeye odaklanın.
Erkekte bu etkiyi yapıyor mu bilmiyorum ama Kaan hoca incir yesinler diyor yükseltse demez sen sabahları 1 tane ver. Ben de 2 tane veriyorum.Tamam canım çok teşekkür ederim. her gün sabah uzun süredir zeytinyağında beklemiş incir yiyor eşim. Prolaktin yükseltiyormuş doğru mu canım biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?