Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fsh kaç oldu canm suan klomenle? Anladım test yapılmamıs daha ama aralıksız sakın kullanmayın arada fsh a baktırın canm mesela bize işe yaramadı hasar o dönemde 29 dan 51 e çıktı sonra klomeni kesti iğne vericek derken ımprtly verdi çok şaşırdım

Son düzenleme:
Sen elazigda gidiyodun de mi canim doktora? Hangi doktor bu elazigda mi? Hayirli olsun tedavin insallah bebisini sana getirir.

Sen elazigda gidiyodun de mi canim doktora? Hangi doktor bu elazigda mi? Hayirli olsun tedavin insallah bebisini sana getirir.
Tüp bebeği Elazığ'da yapmistim canım negatif oldu bu bahsettiğim Dr Malatya'da ona gittim beni çok rahatlattı yaşın daha küçük kafana takma dedi eğer derdi para olsaydı gel yapalım derdi ben 3 aya kadar olmazsa tüp yapalım dedim hayır 6 ay bekleyecez ben olacağını düşünüyorum çünkü eşinin değerleri kötü diil dedi.iste 6 ay bekleyecem olmazsa gidip orda yaptiracaminsallah .

Canım sende sanki elazigdaydin eğer gitmek istersen kesinlikle tavsiye ederim Denizhan deniz Orhan hakkında çok olumsuz şeyler duydum ama malesef yaptıktan sonra onda yaptıran bı kaç kişi ile konuştum hepsi bizimle hiç ilgilenmedi bı aciklama yapmadı yüzünü zor gördük vs. Gibi şeyler söyledi ben de şikayetçi ydim çok bu konudan ama tabi tutanlar da var yani

aa onlarin dogal yolla mi oldu 3uzleri canim ne guzel masallah

Kızlar geçmişin hepsini okuyamadım Beth18 üçüzlerin mi oluyor, doğru mu anladım, maşallah size :) Bir bebek isterken Allah üç bebek vermişinşallah herşey sağlıcakla gider
Allah nasip ederse oyle canim. Sagolasin Allah isteyen herkese nasip etsin

Evet canim bende elazigdayim. Malatyada evet iyi bi doktor fakat gidip gelme problemim var. Cok yogun oldugu icin oturup konusmuyor insanla ama bayagi insanda ona gidip gebe kalabiliyor canim. Ben tekrar onda basladim baska sansim yoktu cunki. Insallah hakkimizda hayirlisi olur. Sana ilac falanda mi vermedi doktorun?

Kusura bakmazsanız bişe merak ettim bu dr.özel değilmi?nasıl cok ilgilenmiyor

Hayır canım sadece rahim filmi istedi onu burda cektirecem alttan baktı yumurtalıkların çok iyi sadece stres yapma o da çok etkiler dedi zaten benim bı sıkıntım yoktu eşim de vardı ona da çok kötü diil normal yollardan olacağına inanıyorum dedi 1 yılda 1 tup 1 aşılama klomen dedim ne kadar acele etmişsin dedi.orhana neden bu kadar kızgınım biliyor musun ben ona güvendim sorgulamadim hicbisey ama gittim dedim tüp yaptiracam adam neden diye bile sormadı böyle bişey olabilir mi ne bir açıklama ne bişey transfer yaptı güya kaç tane yapılacak kaliteleri ne biz sormadan son anda hiç bişey söylemiyor bu dediğim Dr ondan kat kat daha yoğun 1 ay öncesinden randevu aldım ben bana tedavi sırasında kuzum die hitap ediyor ne kadar güzel bişey bu Orhan in tek düşündüğü para ondan bu kadar kızgınım bunlara eşim negatif ten sonra konuşmaya gitti ben calisiyordum neden tutmamış olabilir filan die gelsin hsg çekelim demiş şimdi aklına gelmiş hsg çekmek inşallah bu defa olur seninki onlara diil Allah'a güveniyorum canım.

Ya bin defa dedim Yok DNA hasarı düşecekmiş. Şimdi bakmanın anlamı yokmuş hay allahım
Siz hoca istediğinde yaptırın çünki şuan yaptırırsanız tam bir sonuç alamazsınız belki de değerleriniz düşmüş Yada çok yüksek çıkmıştır. Çünki tedavideyken sıfırlandığı bile oluyormuş. Hiç boşuna yaptırmayın hoca artık test verin der o zaman yaptırın.

Evet ozel ama cok yogun oldugu icin surekli kosturmaca halinde oturupta sohbet edemiyor ama merak ettiklerimizi ya yakalayip soruyoruz ya da yardimcisina soruyoruz canim.
Hmmm anladım cnm kaan aydos da oldukça yoğun bi prof ama hastasına en az 15-20 dk hatta daha fazla sorunun nedenini çözümünü anlatıyor belki de biraz kişiyle alakalı Rabbim emeklerimizi geri çevirmesin

Yok yok gün aşırı verdim bir kutu bitti ara verdik. Hormon testi yaptırıp tekrar başlıcaz. Eşime dedim ki Kaan hocaya gidince onun söyledikleri üzerine kullanalım. Yok diyor Dr verdi bir bildiği vardır kullanacak. Peki madem dedim ama kontrollü gideceğiz hormon alıyorsun dedim tamam dedi. Trantal klomen promen k evicap argımac kullanıyor yarın sperm testi yaptıracak.
Klomen fsh yükseltince testosteronu da yükseltiyormuş. Spermleri haraketlendirdiğide oluyormuş fakat tabi çok Ümit bağlamıyorum bu kadar haraketsiz spermin altında yatan bir neden olmalı inşallah onu çözebilir Kaan Aydos olmadı ne yaparız bilemiyorum.

Haklısın canım bekliyoruz bakalım. Sence klomen inpryl dışında promen k evicap gibi bir şey vermeli miyim?

Yok canım verme hasar bir düşsün hoca klomeni kessin verdiği vitamine ekleme yaparız. Şimdilik hasarı düşürmeye odaklanın.
Tamam canım çok teşekkür ederim. her gün sabah uzun süredir zeytinyağında beklemiş incir yiyor eşim. Prolaktin yükseltiyormuş doğru mu canım biliyor musun?

Tamam canım çok teşekkür ederim. her gün sabah uzun süredir zeytinyağında beklemiş incir yiyor eşim. Prolaktin yükseltiyormuş doğru mu canım biliyor musun?
Erkekte bu etkiyi yapıyor mu bilmiyorum ama Kaan hoca incir yesinler diyor yükseltse demez sen sabahları 1 tane ver. Ben de 2 tane veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…