Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evt fsh ile testesteron yükseliyor cnm doğru tesbit bizim öyle olmuştu

Herkese merhaba. Biz 11 aydır evliyiz korunmadik ama cocugumuzda olmadı.doktora gittik eşimde sperm sayısı 60 milyon yüzde elli yerinde hareketli ama ileri hareket sıfır çıktı. Ultrasonda çift yönlü varikosel çıktı. Ameliyat oldu birbucuk ay önce. Keci boynuzu kürü uyguluyoruz ve preseed toz kullanıyor. Ve bol bol ceviz ve muz bende ise rahimde ve idrar yollarinda iltihap çıktı ve rahim duvarım kalınmış..bu durumları yaşayan önerebileceği bişey olan varmı. Allah isteyen herkese sağlıklı hayirli evlat nasip etsin kucaklarimizi boş bırakmasın

Evet canim ya şifa Allahtan. Dedigim gibi baska bi carem olsaydi bende denerdim. Insallah sende tez vakitte yavruna kavusursun. Rabbim kimseyi umutsuz koymasin.

selam kızlar
eşimin morfolojisi %1 di doktor sayı hız iyi derece de normal yolla çocuğunuz olur sizin tek sıkıntı morfoloji dedi ama sperm dna hasar testi filan istemedi sadece promen k yazdı ilaç olarak kullanıpta sonuç alan var mı?
bu doktora ilk gidişimiz 6 ay düzenli kullan demiş.

Allah sifa versin preseed toz derken anlamadim proxeed olabilir mi preseed i bayanlar kullaniyor jel .

Esine coban cokerten cayi yap canim morfoloji icin ve ceviz yedir.

Esine coban cokerten cayi yap canim morfoloji icin ve ceviz yedir.

tamam canım bugün alacağım söylediklerini başka hiçbir sıkıntı bulamadılar ameliyata filan da gerek yok dediler birde sen daha önce propolis polen bal demiştin oda işe yarar mı aldım çünki evde var şişe olarak hiç kullanmadık daha

Of kizlar of cok uzgunum .. Dun spermiyogram verdik sonuclarimizi paylasiyorum ..

Eklentiler

• IMG_20180227_125458.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 81
Dr asilama deniyelim 2 3 defa demisdi benim degerlerime gore ama esimin sonuclarina bakacakti asilama icin A+B nin %50 ve uzerimi olmasi gerekiyordu. Bu durumda tup bebekmi?

Ameliyattan oncesini ve yenisini yolladim
Daha çok yeni zamanla artar inşallah. Bence sizde sadece sayı biraz sorun ama o bile çok kötü değil. Değerleriniz gayet iyi sayıda artar en koşa zaman da. Ameliyattan sonra değerlerde biraz düşüş ve sonrası toparlanma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…