Evet bi tane veriyorum şimdilik tamam canım.Erkekte bu etkiyi yapıyor mu bilmiyorum ama Kaan hoca incir yesinler diyor yükseltse demez sen sabahları 1 tane ver. Ben de 2 tane veriyorum.
Evt fsh ile testesteron yükseliyor cnm doğru tesbit bizim öyle olmuştuYok yok gün aşırı verdim bir kutu bitti ara verdik. Hormon testi yaptırıp tekrar başlıcaz. Eşime dedim ki Kaan hocaya gidince onun söyledikleri üzerine kullanalım. Yok diyor Dr verdi bir bildiği vardır kullanacak. Peki madem dedim ama kontrollü gideceğiz hormon alıyorsun dedim tamam dedi. Trantal klomen promen k evicap argımac kullanıyor yarın sperm testi yaptıracak.
Klomen fsh yükseltince testosteronu da yükseltiyormuş. Spermleri haraketlendirdiğide oluyormuş fakat tabi çok Ümit bağlamıyorum bu kadar haraketsiz spermin altında yatan bir neden olmalı inşallah onu çözebilir Kaan Aydos olmadı ne yaparız bilemiyorum.
Canm hafta sonu çalısıyoruz ya merkeze gidemedikBir melek gelsin canım siz bugün test verecektiniz demi?
Canim com vitex nasil faydasini gordunuz muCNm ilaç olarak promen k ve son zamanlarda 20 gün kadar com vitex de kullandık. Hızımız iyi arttı çok şükür
Evet canim ya şifa Allahtan. Dedigim gibi baska bi carem olsaydi bende denerdim. Insallah sende tez vakitte yavruna kavusursun. Rabbim kimseyi umutsuz koymasin.Hayır canım sadece rahim filmi istedi onu burda cektirecem alttan baktı yumurtalıkların çok iyi sadece stres yapma o da çok etkiler dedi zaten benim bı sıkıntım yoktu eşim de vardı ona da çok kötü diil normal yollardan olacağına inanıyorum dedi 1 yılda 1 tup 1 aşılama klomen dedim ne kadar acele etmişsin dedi.orhana neden bu kadar kızgınım biliyor musun ben ona güvendim sorgulamadim hicbisey ama gittim dedim tüp yaptiracam adam neden diye bile sormadı böyle bişey olabilir mi ne bir açıklama ne bişey transfer yaptı güya kaç tane yapılacak kaliteleri ne biz sormadan son anda hiç bişey söylemiyor bu dediğim Dr ondan kat kat daha yoğun 1 ay öncesinden randevu aldım ben bana tedavi sırasında kuzum die hitap ediyor ne kadar güzel bişey bu Orhan in tek düşündüğü para ondan bu kadar kızgınım bunlara eşim negatif ten sonra konuşmaya gitti ben calisiyordum neden tutmamış olabilir filan die gelsin hsg çekelim demiş şimdi aklına gelmiş hsg çekmek inşallah bu defa olur seninki onlara diil Allah'a güveniyorum canım.
Allah sifa versin preseed toz derken anlamadim proxeed olabilir mi preseed i bayanlar kullaniyor jel .Herkese merhaba. Biz 11 aydır evliyiz korunmadik ama cocugumuzda olmadı.doktora gittik eşimde sperm sayısı 60 milyon yüzde elli yerinde hareketli ama ileri hareket sıfır çıktı. Ultrasonda çift yönlü varikosel çıktı. Ameliyat oldu birbucuk ay önce. Keci boynuzu kürü uyguluyoruz ve preseed toz kullanıyor. Ve bol bol ceviz ve muz bende ise rahimde ve idrar yollarinda iltihap çıktı ve rahim duvarım kalınmış..bu durumları yaşayan önerebileceği bişey olan varmı. Allah isteyen herkese sağlıklı hayirli evlat nasip etsin kucaklarimizi boş bırakmasın
Esine coban cokerten cayi yap canim morfoloji icin ve ceviz yedir.selam kızlar
eşimin morfolojisi %1 di doktor sayı hız iyi derece de normal yolla çocuğunuz olur sizin tek sıkıntı morfoloji dedi ama sperm dna hasar testi filan istemedi sadece promen k yazdı ilaç olarak kullanıpta sonuç alan var mı?
bu doktora ilk gidişimiz 6 ay düzenli kullan demiş.
Icinde kelebekler mi ucusuyor 3 taneGunaydin kizlar
Esine coban cokerten cayi yap canim morfoloji icin ve ceviz yedir.
Evet iyi geldi bize ama biz promen k yanında kullandıkCanim com vitex nasil faydasini gordunuz mu
evet canim aynen oyle.3u birden annelerini de ucuracaklarIcinde kelebekler mi ucusuyor 3 tane
Canim anladigim kadariyla sadece morfo dusuk digerleri iyiAmeliyattan oncesini ve yenisini yolladim
Daha çok yeni zamanla artar inşallah. Bence sizde sadece sayı biraz sorun ama o bile çok kötü değil. Değerleriniz gayet iyi sayıda artar en koşa zaman da. Ameliyattan sonra değerlerde biraz düşüş ve sonrası toparlanma olur.Ameliyattan oncesini ve yenisini yolladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?