- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Kadın hastalığı hakkında birşey diyemem fakat sperm hızını l karnitin, l arjinin, çinko, Q10 önemli ölçüde arttırabilir. Bunların miktarları önemli. Ek olarak eşine takviye edebilirsin. Birde kuyruk anomalisi yüksekse varsa spermlerin haraketini engelleyebilir.Herkese merhaba. Biz 11 aydır evliyiz korunmadik ama cocugumuzda olmadı.doktora gittik eşimde sperm sayısı 60 milyon yüzde elli yerinde hareketli ama ileri hareket sıfır çıktı. Ultrasonda çift yönlü varikosel çıktı. Ameliyat oldu birbucuk ay önce. Keci boynuzu kürü uyguluyoruz ve preseed toz kullanıyor. Ve bol bol ceviz ve muz bende ise rahimde ve idrar yollarinda iltihap çıktı ve rahim duvarım kalınmış..bu durumları yaşayan önerebileceği bişey olan varmı. Allah isteyen herkese sağlıklı hayirli evlat nasip etsin kucaklarimizi boş bırakmasın
Omega 3, propolis bal polen, incir, pycnogenol morfolojiye iyi gelebilir. D vitamini eksikliği varsa öğrenin Buda morfoloji sorunu yapabilir. Geçmiş olsun rabbim şifa versin.selam kızlar
eşimin morfolojisi %1 di doktor sayı hız iyi derece de normal yolla çocuğunuz olur sizin tek sıkıntı morfoloji dedi ama sperm dna hasar testi filan istemedi sadece promen k yazdı ilaç olarak kullanıpta sonuç alan var mı?
bu doktora ilk gidişimiz 6 ay düzenli kullan demiş.
Dr hic ilac vermedi gereksiz ve inanmiyorum onlara dedi zaman ve keciboynuzu ceviz cinko agirlikli dogal beslenme dedi ama biz bunlari tabiki yaptik 3 ay proxed plusda kullandik sabah aksam.Canim anladigim kadariyla sadece morfo dusuk digerleri iyi
Hangi ilaclari kullandiniz bu zaman zarfinda
Neye göre %50 olması gerekiyormuş acaba artık a ve b toplamı 32 olunca normal yolla bebek sahibi olabilirsiniz deniyor. Bence tek problem hafif sayı düşüklüğü. Kendi fikrimi söylemem gerekirse ben olsam bu işe giriyorsam yaşımda varsa bekleme gibi durumum yoksa tüp bebek yaptırırım aşılama ile uğraşmam.Dr asilama deniyelim 2 3 defa demisdi benim degerlerime gore ama esimin sonuclarina bakacakti asilama icin A+B nin %50 ve uzerimi olmasi gerekiyordu. Bu durumda tup bebekmi?
Simdi birazdan dr larla gorusecegim hem k dogumcularla hem uroloji. Sonuclarimiz dogal gebelige yetersiz bence. Asilama dusynuyordum bence o da olmayacak ..Daha çok yeni zamanla artar inşallah. Bence sizde sadece sayı biraz sorun ama o bile çok kötü değil. Değerleriniz gayet iyi sayıda artar en koşa zaman da. Ameliyattan sonra değerlerde biraz düşüş ve sonrası toparlanma olur.
Canım bence aşılama.ile hiç uğraşma yani olacağını hiç sanmıyorum ama değerler çok kötü diil eğer sende bı sıkıntı yoksa bizim de sizinkinden farklı olarak sayı fazla sizin de ileri hareketli fazla ve alanında çok iyi olan bir Dr bana normal yollardan olur dedi ben tüp istedim hayır 6 ay bekleyelim dedi sizde deneyin derim bu arada eşim ilaç da kullanıyorDr asilama deniyelim 2 3 defa demisdi benim degerlerime gore ama esimin sonuclarina bakacakti asilama icin A+B nin %50 ve uzerimi olmasi gerekiyordu. Bu durumda tup bebekmi?
bence test sonucunuz iyi. Ama sizin biraz yasiniz buyuktu o yuzden benim fikrim eger sizde de sorun yoksa asilamayla vakit kaybetmeden tup bebek denemeniz guzel olur. Tabiki sartlar istekler onemli.Dr asilama deniyelim 2 3 defa demisdi benim degerlerime gore ama esimin sonuclarina bakacakti asilama icin A+B nin %50 ve uzerimi olmasi gerekiyordu. Bu durumda tup bebekmi?
canim azda olsa bir artis var bence bu iyi. Bizim 5 aylik besin ve vitamin takviyesiyle en son 6-7 milyon olan satimiz 1.5 milyona dusmustu. Dusunebiliyor musun. Ama cokta bozmadik moralleri zaten ben subat tatilinde planliyordum tup bebegi. Sizinde ne kadar istediginize bagli hemen istiyorsaniz tup bebek yada asilama yaptirin. Benim yasim 31 ol dugu icin ben hemen olsun istemistim o yuzden tup bebek denemistik o sayilarla. Ama siz daha tedavinizin basindaysaniz biraz daha degerler duzelsin diye bekleyebilirsinizKızlar merhaba. Eşim sperm testi verdi moraller bozuk. 3 ay önceki teste göre pek bi değişiklik yok. Sayı 15 milyondan 17 milyona çıkmış. Ki bu önemli bir değişiklik değil. Hareketli sperm oranında %5 lik bir artma var.
Sonuç 17 milyon
A+B= %11+%48
Normal morfoloji %40
Doktor bu değerlerle daha fazla beklemeyin. Zaman aleyhinize işleyebilir dedi. Kadın doğumcuya git bütün kontrollerini yaptır aşılama deneyin bence dedi. Ben şuan ne yapacağımızı bilmiyorum. Aşılama konusunda kararsızım.
Kullandığımız onca şeye rağmen sayı niye hiç artmıyorSaklicennet canım combi fertil kullandık 3 ay. Sonuçları merak etmiştin. Bizde pek değişiklik yok. Ama ilaç belki benim eşime yaramamıştır bilemiyorum. Biraz daha araştır istersen.
Biz şimdi ne yapalım. Bir yol gösterin kızlar ya
Ben 29 yaşındayım eşim 33. 6 aydır takviye kullanıyoruz. Sonuçlar hemen hemen aynı. Olumlu ya da olumsuz yönde pek bi değişiklik yok. Vakit kaybediyormuşuz gibi geliyor. Önmüzdeki ay aşılama denemeyi düşünüyorum. Tüp bebeği bulunduğum şehirde yapmak istemiyorum. Kaan aydosa gitmedende tüp bebek yapmak istemiyorum açıkcası. Ama onada kasımdan önce gidemeyiz. Eşim işe yeni girdi ve senesi dolmadan izin alma durumu yok. Onu bekleyene kadar aşılama denemekte fayda var gibi bilemiyorumcanim azda olsa bir artis var bence bu iyi. Bizim 5 aylik besin ve vitamin takviyesiyle en son 6-7 milyon olan satimiz 1.5 milyona dusmustu. Dusunebiliyor musun. Ama cokta bozmadik moralleri zaten ben subat tatilinde planliyordum tup bebegi. Sizinde ne kadar istediginize bagli hemen istiyorsaniz tup bebek yada asilama yaptirin. Benim yasim 31 ol dugu icin ben hemen olsun istemistim o yuzden tup bebek denemistik o sayilarla. Ama siz daha tedavinizin basindaysaniz biraz daha degerler duzelsin diye bekleyebilirsiniz
Bizimde değerlerimiz size yakın bizde 3.tüp bebek denememizdi yapacağız aşılama da yaptık tabi herkes aynı sonucu alacak diye birşey yok ama bence de aşılama ile vakit kaybetmeyin.Simdi birazdan dr larla gorusecegim hem k dogumcularla hem uroloji. Sonuclarimiz dogal gebelige yetersiz bence. Asilama dusynuyordum bence o da olmayacak ..
Bizim sonuçlarımız çok daha kötü. Morfoloji 1,sayı ml 13,ileri hız Yok, sadece yavaş var ve o da 12. Doğal yolla beklemek hayal o zaman bizim için size böyle denildiyse. Çok umutsuz oldum şuanOf kizlar of cok uzgunum .. Dun spermiyogram verdik sonuclarimizi paylasiyorum ..
Canım bu tarz takviyeler sperm sayısını aman amannyükseltmiyor zaten. Mevcut hıza katkı sağlıyorlar a+b toplamınız ilk test de %11 sonra 48 mi oldu orayı anlamadım tam..Kızlar merhaba. Eşim sperm testi verdi moraller bozuk. 3 ay önceki teste göre pek bi değişiklik yok. Sayı 15 milyondan 17 milyona çıkmış. Ki bu önemli bir değişiklik değil. Hareketli sperm oranında %5 lik bir artma var.
Sonuç 17 milyon
A+B= %11+%48
Normal morfoloji %40
Doktor bu değerlerle daha fazla beklemeyin. Zaman aleyhinize işleyebilir dedi. Kadın doğumcuya git bütün kontrollerini yaptır aşılama deneyin bence dedi. Ben şuan ne yapacağımızı bilmiyorum. Aşılama konusunda kararsızım.
Kullandığımız onca şeye rağmen sayı niye hiç artmıyorSaklicennet canım combi fertil kullandık 3 ay. Sonuçları merak etmiştin. Bizde pek değişiklik yok. Ama ilaç belki benim eşime yaramamıştır bilemiyorum. Biraz daha araştır istersen.
Biz şimdi ne yapalım. Bir yol gösterin kızlar ya
Hızlı iler hareketli 3 ay önce % 13 idi. Yavaş ileri % 46. Yani A+B=%59 idi.Canım bu tarz takviyeler sperm sayısını aman amannyükseltmiyor zaten. Mevcut hıza katkı sağlıyorlar a+b toplamınız ilk test de %11 sonra 48 mi oldu orayı anlamadım tam..
Sperm sayısı için keçiboynuzu kürü tavsiye ederim.
Bence sağlamaz canım ama siz bilirsiniz. Bir de zeytinyağında bekletilmiş incirde sperm sayısını oldukça yükseltiyor. Kullandığınız Combi fertil iyi bir vitamin takviyesi bana kalırsa içinde likopen var bu çok faydalı. Fakat geçenlerde yabanvicı kaynaklı bir makale okudum likopeni takviye kapsül alarak fayda sağlandığı çok net gözlemlenmemiş. O yüzden muallakta da kaldım. Muhakkak eşlerinize haftada bir salça çorbası yapın ben ismine likopen çorbası diyorum. Salça un az yağ kavurup su ekliyorsun tuz ve toz biberle servis yapıyorsun likopen ihtiyacı için birebir. Likopenin ısıda miktarı yükseliyor Bilginiz olsun diye eklemek istedim. Domates ve domates püresinde oldukça zengin.Kullandığımız takviyeler sadece hıza-harekete etki etmiş. Aylar öncr verdiğimiz ilk testte hareketli sperm oranı %52ydi. Şimdi toplam % 70 olmuş. Ama sonuç yine hüsran.
Keçi boynuzu kürü değilde hünnapın keçi boynuzu pekmezini kullanıyoduk. Aynı etkiyi sağlamaz mı?Saklicennet
Bugün domates çorbası yapacaktım iyi denk geldi :) zeytinyağında beklemiş inciri 5 aydır yiyor zaten. Ama sayı artmadı hiç.Bence sağlamaz canım ama siz bilirsiniz. Bir de zeytinyağında bekletilmiş incirde sperm sayısını oldukça yükseltiyor. Kullandığınız Combi fertil iyi bir vitamin takviyesi bana kalırsa içinde likopen var bu çok faydalı. Fakat geçenlerde yabanvicı kaynaklı bir makale okudum likopeni takviye kapsül alarak fayda sağlandığı çok net gözlemlenmemiş. O yüzden muallakta da kaldım. Muhakkak eşlerinize haftada bir salça çorbası yapın ben ismine likopen çorbası diyorum. Salça un az yağ kavurup su ekliyorsun tuz ve toz biberle servis yapıyorsun likopen ihtiyacı için birebir. Likopenin ısıda miktarı yükseliyor Bilginiz olsun diye eklemek istedim. Domates ve domates püresinde oldukça zengin.
Eşine Hormon testi yaptırdınız mı?Bugün domates çorbası yapacaktım iyi denk geldi :) zeytinyağında beklemiş inciri 5 aydır yiyor zaten. Ama sayı artmadı hiç.
Benim esimde gecen yil ameliyatDaha çok yeni zamanla artar inşallah. Bence sizde sadece sayı biraz sorun ama o bile çok kötü değil. Değerleriniz gayet iyi sayıda artar en koşa zaman da. Ameliyattan sonra değerlerde biraz düşüş ve sonrası toparlanma olur.
Canim bende bisey sormak istiyorum bizde 4 yildir evliyiz malesef cocugunuz olmadi.bende bi problem yok. Esimde morfoloji ve hareket bozuklugu var gecen yil ameliyat oldu ameliyattan sonra doktor duzelir demesine ragmen hic bi degisiklik olmadi daha degerler dustu.ameliyattan sonra ilk 3 evicap 400Canım bu tarz takviyeler sperm sayısını aman amannyükseltmiyor zaten. Mevcut hıza katkı sağlıyorlar a+b toplamınız ilk test de %11 sonra 48 mi oldu orayı anlamadım tam..
Sperm sayısı için keçiboynuzu kürü tavsiye ederim.
Canım burda gittiğimiz doktor sadece sana gönderdiğim testleri yapıyor. Dna hasarı hormon testi falan yok. Bulunduğumuz şehirde bu testleri yapan lab yok. Kasımdan öncede ankaraya gitme şansımız yok. Elimiz kolumuz bağlı bekleyeceğiz artık kasımı. Aşılama denerim bi kere. Hayırlısı.Eşine Hormon testi yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?