Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ağlayan beni ağlasın lütfen. Birbuçuk senedir haraket %7ye çıktı haraketsiz %93 ama hala devam etmeye çalışıyorum biliyorum yaş faktöründen dolayı üzülüyorsunuz ama ne yalan söyleyeyim kızıyorum sizlere. Şükretmeniz gerek bence tabiki şükrediyorsunuzdur belki ama Allah beterinden korusun böyle yaptıkça değerleriniz daha çok düşer bahaneyi vitaminler de ararsınız ama belki de rabbim cezalandırıyordur. Bu hayatta herşey sebep unutmayın. Değerleri yükseltende düşürende allah kullandıklarımız sadece aracı ve sebep. Şükürler olsun her zaman değerleriniz de gayet iyi bizim haraket eden en son 1 milyon spermimiz vardı ama hamd olsun olmayanlar da var ben de sebebimi arıyorum. İnşallah bulurum. Böyle yani karalar bağlamak Yok sebebinizi arayın.

Çok geçmiş olsun. Umarım yapılan ameliyat etki göstermediyse bile başarılı olmuştur kalın damarların hepsi bulunup bağlanmıştır en azından ısı kontrol altına alınmıştır. Bizde ameliyat olduk ama hala varikosel var hemde çift taraflı drlar ameliyata gerek Yok diyorlar bu kez de drlara güvenmiyorum. İlk önce varikoselin devam edip etmediğini öğrenin. Sonra kesinlikle hormon testi yaptırın bazen tek sebep hormonlar olabiliyor. Herşey normalse takviyelere devam edin.

Teşekkür ederim cevabınız için araştırayım dediklerinizi vallahi yüzde ellisi yerinde hareket ediyormuş ama ileri gitmiyor lar tembel çıktılar :):)inşallah bakalım tekrar kontrole bir ay var umarım düzelmiş tir.

Aile hekimi yapmıyor mu? Devlet hastaneleri de yapıyor basit bir kan testi.

kızlar merhaba, yine bir hüsran yaşadım.Malesefbu ayda gebe değilim Herkes soruyo, çok sıkıldım artık 2 yıllık evliyiz neden bekliyousunuz hala soruları beni bunalttı. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Hamile kalanlar nasıl başardınız bunu neler yaptınız? benim eşimin sonuçları şu şekilde;

sayı mil/eejek: 85 milyon
sayı mil/ml: 15 milyon
pH:7,2
total molilite: 60
hızlı ileri:0
yavaş ileri:48
yerinde hareketli:12
hareketli: 40
morfoloji: normal form:2
patalojik form:98

bu sonuca neler yapmalıyım lütfeeeeen yardım ediiiiin. doğan yolla olma durumu ne? takviye yapmalı mıyım

Merhabalar bazı değerleriniz bizim ki ile aynı ileri hız bizdede 0 ama bizim sonuçlar da morfoloji falan yazmıyor acaba özel de mi yaptırdınız yoksa devlette ozellikle söyleyip bunlara bakılsın mı demek gerekiyor ?

özelde yaptırdık canım, gebeliğin uzun zamandır gerçekleşmediğini söyleyince doktor otomatik olarak bunu istedi. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz

Sayınız iyi. Morfoloji ve hızı düzeltmeniz gerekiyor. E vitamini, çakşır suyu, havuç, nohut yemeği, zeytinyağında beklemiş kuru incir, keçi boynuzu pekmezi veya kürü, ceviz badem kabak çekirdeği kaju tüketin. Bunların dışında emodex, proxted plus, combi fertil, opstravent vs içeriklerine sahip vitaminlerden birini kullanmaya başlayın. Doktor önerir vitamin. Sorun bence ona göre başlayın.

özelde yaptırdık canım, gebeliğin uzun zamandır gerçekleşmediğini söyleyince doktor otomatik olarak bunu istedi. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz
Biz 11 aydır evliyiz ama çok az korunduk genelinde korunmadik diyebilirim olmadı sonra ikimizde doktora gittik eşimin sonuçlarında ileri harekette hicbirsey yazmıyor ama doktor sonuçlar iyi sorun yok deyip yolladı bende tesadüf gene buralarda gezerken farkettim içime kurt düştü neden yok bidaha gittik meğer sifir mis başka doktor dedi nasıl sizden ultrason istemez ileri hareket 0 sonra varikosel oryaya çıktı yani aslında daha erken farkederdik ama doktor yanlış bilgi verdi neredeyse 3 aydir da uğraşıyoruz iste

canım ileri hareket 0 olunca varikosel mi oluyormuş? doktor elle muayene etmiş ve eşime yok demiş. Ultrasonda da başalngıç seviyesi demiş sorun yok demiş. benim de içime kurt düştü şimdi

Sariseven1234 siz de henüz yenisiniz canım, 1 sene garanti bekletiyor zaten doktorlar, Sonrası ise eşi doktora gitmeye ikna ile geçiyor malesef

doktor önermiş ama eşim kullanmaya yanaşmıyor. keçiboynuzu kürü yapıyorum sadece. diğerlerini de denemem lazım sanırım

doktor önermiş ama eşim kullanmaya yanaşmıyor. keçiboynuzu kürü yapıyorum sadece. diğerlerini de denemem lazım sanırım
Ne demek kullanmaya yanaşmıyor. Hey allahım. Bu erkeklerin rahatlığına hayranım. Valla bacım bu konuda tavrını sen koyacaksın kullandıracaksın bir şekilde. Bir şey sebep olacak değerler yükselecek. Bi yerden başlayın çeşitli takviyeler denemeye.

haklısın canım, ben de üzerine gidip ısrar etmedim bu konuda kendini eksik hisseder falan diye. hep bizim ince düşüncemizden işte

canım ileri hareket 0 olunca varikosel mi oluyormuş? doktor elle muayene etmiş ve eşime yok demiş. Ultrasonda da başalngıç seviyesi demiş sorun yok demiş. benim de içime kurt düştü şimdi
Yani 0 olarin hepsi varikosel değildir tabi ki ama bizde çıktı hemde çift yönlü doktor aldirmaniz gerek birinci olsa ikinci için uğraşırsıniz yada ağrı yapar dedi bizde aldırmaya karar verdik değerleri düzelir belki diye ama eşimin varikoselı dışardan muayene de bile belliymiş doktor dedi. Eşim kolay ikna oldu çünkü bizle veya bizden sonra evlenen herkes hamile kaldı öyle olunca insan bi şüpheleniyor ne var bi baktirayim diyor

haklısın canım, ben de üzerine gidip ısrar etmedim bu konuda kendini eksik hisseder falan diye. hep bizim ince düşüncemizden işte
Canım eksiklik bir şey yok. Bunu bir sağlık problemi gibi düşünün. Sağlık problemi olan insanlar eksik mi yani. Mesela mide reflün var kendini eksik hisseder misin? Bu konuyu konuşurken tabiki cümlelerini seçerek konuş erkekler bizlere göre biraz daha hassas.
Neticede çocuk sadece bayan faktörüyle ortaya gelmiyor. Ya da inşallah doğacak çocuk sadece senin çocuğun olmayacak. Allah bizleri burdan sınıyor. Bizimde görevimiz bu sınavı eşlerimizle beraber geçmek

Omega 3, propolis bal polen, incir, pycnogenol morfolojiye iyi gelebilir. D vitamini eksikliği varsa öğrenin Buda morfoloji sorunu yapabilir. Geçmiş olsun rabbim şifa versin.

amin inşallah d vitamini eksikliği tahlil sonucu ile mi öğrenebiliyoruz

ne güzel dedin canım inşaallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize. Allah isteyen herkese nasip etsin

genelde ameliyattan sonra sonuç alıyorlar canım, inşallah en yakın zamanda sonuç alırsınız. Bizi de haberdar et mutlaka aşamalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…