- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Aile hekiminize gidin o tahlil yapar.amin inşallah d vitamini eksikliği tahlil sonucu ile mi öğrenebiliyoruz
Rabbim yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah gönlündeki duaların kabul olur. Hadi bismillah...Merhaba kardeslerim. Doktorlarimizla gorustuk. Zaman kaybedecek bir durum yok artik nihai karar tup bebek tedavisine basliyacagiz. Benim tum tahlilerim hazir demirim dusuk b12 sinirda. Hem ilaclarla hem et pekmez ciger kuru uzum vb yiyerek toparliycami saniyorum.
Hakkimizda hayirlisi olsun. Dr adetimin 2. gunu gelmemi istedi. (Bu Cuma) Yazdigi ilaclar Gonal F, Menopur, Cetrotide
Toplamda 2 kavonoz aldik 1 bucugunu kullandik .tamam canım bugün alacağım söylediklerini başka hiçbir sıkıntı bulamadılar ameliyata filan da gerek yok dediler birde sen daha önce propolis polen bal demiştin oda işe yarar mı aldım çünki evde var şişe olarak hiç kullanmadık daha
Merhaba benim esimin fah 2.5 testestronda o seviyelerde ama hic bir hoca kaan hoca bile sizin düşük klomen verelim demedi. Acaba kaç olnasi lazim fsh ve testeron bilgisi olan arkadas varsa yardim edebilir mi acabaHaklısın canım bekliyoruz bakalım. Sence klomen inpryl dışında promen k evicap gibi bir şey vermeli miyim?
Tabi ki ederim inşallah sonuç iyi olur da ümit olur herkese insan başkasının güzel haberlerini aldıkça daha çok umitleniyorgenelde ameliyattan sonra sonuç alıyorlar canım, inşallah en yakın zamanda sonuç alırsınız. Bizi de haberdar et mutlaka aşamalardan
Canım ml deki rakamları yazıyorsun sanırım totalleri yaz. Birde haraket artmadı mı ameliyat sonrası.Kızlar bana bakarmısınızeşim varikosel ameliyatı oldu 6.aydayız ilk test 6 milyondu doktor tek testle kalmayalım dedi detaylı test yaptırdık 14.900 çıkama sonrası 4.684 bu rakamla ameliyat oldu 3. Ay kontrol için gittik 35.800 canlı 8.298 6.ay kontrol da İse para vermeyelım dedik devlette yaptırdık 50 milyon çıktı bi hafta sonra aşılama için test yapıldı 24.700 canlı ise 8.299 şimdi ameliyat işe yaradı evet sayıyı yükseltti evet ama canlı neden hep 8 milyon çıkıyor neden canlı oranı yukselmıyor
Evet rakamlar ml de evet toplam yazmıyor ama miktarlar 3cc fakat yıkama işlemi sonrası 8milyon dediklerım totaldeCanım ml deki rakamları yazıyorsun sanırım totalleri yaz. Birde haraket artmadı mı ameliyat sonrası.
Artı maksimum düzelme 1 sene tamamlandığında oluşur.
Merhaba İnan ben de bilmiyorum aralık ne bizimki 4.4 civarı idi şimdi klomen ile 8.8 e yükseldi.Merhaba benim esimin fah 2.5 testestronda o seviyelerde ama hic bir hoca kaan hoca bile sizin düşük klomen verelim demedi. Acaba kaç olnasi lazim fsh ve testeron bilgisi olan arkadas varsa yardim edebilir mi acaba
Merhaba cevabin icin teşekkür ederim bize klomen tedavisi vermedi doğuştan duzelmez direk tup bebek dediA anka23 testosteron çok çok düşük olduğunda fsh genelde yüksek beklenir. Total testosteron genelde 3 geçiyor ama 2.5/8.5 ng aralığını normal görüyorlar.
Fsh ise 1,5 ile 12,5 arası normal. Bu hormonlar fsh ve lh birlikte testosterona yardımcı oluyorlar. Normal aralık da olsa bile Eğer sperm değerlerinde bir anormallik varsa fshı 1/2 değer kadar yükseltince testislere bir tokat vurmuş gibi değerlerde ani değişimler oluyor iyi yönde değişimler. Çünki fsh oldu değerden 1/2 değer bile yükselse dölleme kapasitesi artıyor hatta tüp bebek öncesi erkeklerin hormon tedavisi sonucu oluşmuş spermleriyle embriyolar rahme transfer edildiğinde dölleme tutma yüzdeleri gözle görünür miktarda artıyormuş. Kaan hoca size klomen vermedi mi? Yada sizde problem yoktu gerek görmedi.
Olabilir. Maalesef bu gibi durumlarda yapacak birşey kalmıyor.Merhaba cevabin icin teşekkür ederim bize klomen tedavisi vermedi doğuştan duzelmez direk tup bebek dedi
Zaten denedigimiz cogu kür saracoglu nun bilgilerinden .Allah ondan razi olsun .Adam propolis ginseng diye bangir bangir oneriyordu .Belki o vesile oldu hamile kalmama .Bence alabilirsin .Ben bir kavanoz bal karisimina 150 TL verdiğimi biliyorum .Simdi iyi ki her seyi denemisiz diyorum .kızlar günaydın. Dün profsaracoğluna spermiyogram testini mail ortamında gönderdim. Bi kür önerdi 315 TL. Alır mıyım bilmiyorum, ama size belki yön gösterir
cok sukur iyiyim canim sagol. Sadece mide bulantim var birazda yanma var.Günaydin kizlar
Y yeserendusler bende bibara aramıştım almak için sonra vazgeçtim ama fayda görenler var deneyebilirsin.
Beth18 canım nasıl gidiyor hamilelik ve diğer güzel anne adayları @besttt Afilim92 umarim iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?