canım hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnGunaydin minnos anne adaylarim
Allah izin verirse evet canim :) kaan hocayi.da arkadaslar yazarlarda ben etkilememek icin yazmayim :)canım hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaa süper çok sevindim canım benimm çok şükür gözün aydın görünce şok oldum zaten imzandaaa harika yaa maşallah sübhanallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allah izin verirse evet canim :) kaan hocayi.da arkadaslar yazarlarda ben etkilememek icin yazmayim :)
tüp bebekmi kendiliğindenmi hamile kaldın detayları yazsana sana zahmet :)Allah izin verirse evet canim :) kaan hocayi.da arkadaslar yazarlarda ben etkilememek icin yazmayim :)
Canım saraçoğlundan almıştın o bahsetttiğin karışımı tam olarak ne vardı içinde ?Zaten denedigimiz cogu kür saracoglu nun bilgilerinden .Allah ondan razi olsun .Adam propolis ginseng diye bangir bangir oneriyordu .Belki o vesile oldu hamile kalmama .Bence alabilirsin .Ben bir kavanoz bal karisimina 150 TL verdiğimi biliyorum .Simdi iyi ki her seyi denemisiz diyorum .
Kadınlarda yumurtanın rahim zarında tutunamamasına neden olan ve çocuk sahibi olmayı zorlaştıran rahim duvarı incelmesi (rahim inceliği) tedavisi için önerilmektedir. Hamile bayanlar bu şifalı meyvenin suyunu içmelidir. Erken doğum yada düşük doğum yapma riskini azaltır.
Hayır saracoglunun videolarini izleyip balcida hazırlattim .Sperm testine bakip ona gore oranliyor ve koyacağı seyleri belirliyor .Ilkinde ari sutu propolis bal vardi. Ikinci de ginseng ,coban cokerten yagi.vs vardi.Canım saraçoğlundan almıştın o bahsetttiğin karışımı tam olarak ne vardı içinde ?
yaa süper çok sevindim canım benimm çok şükür gözün aydın görünce şok oldum zaten imzandaaa harika yaa maşallah sübhanallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kaan hocayı neden yazmıyosun etkile bence bekliyorum hadi :)
canim benim Allah razi olsun. Tup bebekle oldu canim dogal olmaz diyordu zaten dr.lar benim de yasim 31 oldu beklemek istemedim acikcasi. 3 kalp atisi duyduk ama cok riskli oldugu icin dr.um birini sonlandirmak istiyor. Ama sonlandirmakta riskliymis. Bakalim bugun kontrolum var bidiklarimi gorurum insallah.tüp bebekmi kendiliğindenmi hamile kaldın detayları yazsana sana zahmet :)
canım bebeğinin cinsiyeti erkekmi oyy maşallah tosun paşayaa. nasıl gidiyor hamişlik bakim :) herşey yolundadır inşallahHayır saracoglunun videolarini izleyip balcida hazırlattim .Sperm testine bakip ona gore oranliyor ve koyacağı seyleri belirliyor .Ilkinde ari sutu propolis bal vardi. Ikinci de ginseng ,coban cokerten yagi.vs vardi.
canim benim Allah razi olsun. Tup bebekle oldu canim dogal olmaz diyordu zaten dr.lar benim de yasim 31 oldu beklemek istemedim acikcasi. 3 kalp atisi duyduk ama cok riskli oldugu icin dr.um birini sonlandirmak istiyor. Ama sonlandirmakta riskliymis. Bakalim bugun kontrolum var bidiklarimi gorurum insallah.
Kaan hocaya da biz dna hasari var diye gittik. Yokmus biz emodex kullaniyoduk promen k kullanmaya baslayin dedi bide iste bol yesillik nohut falan herkese soyledigi. Ben cok faydasini goremedim. Ama goren arkadaslar var. Yine de sen bilirsin. Zaten ona gitmeden once de ben yesillik nohutu falan buradan okumustum belki o vesile olmustur promen ki ile bilemem tabiki. Senin icinde hakkinda hayirlisi olsun canim.
Evet erkek canim .Iyiyim cok sukur genel hamilelik agrilarim oluyor .3 haftadir gormuyorum bebegi. Daha 17 gun var randevuma .Ayrintiliya gun sayiyoruz .Organlari incelenecek insallah sorun çıkmaz. Allah bekleyen herkesi sevindirsin hep dua ediyorum.canım bebeğinin cinsiyeti erkekmi oyy maşallah tosun paşayaa. nasıl gidiyor hamişlik bakim :) herşey yolundadır inşallah
Birşey sormak istiyorum saraçoğlunun sitesinde propolis karışımlı bal var elimdeki karışım bitince ona geçmek istiyorum ama içinde ginseng yok ginsengi kapsül olarak alıyoruz. Güvenilirdir değil mi illa aktardan mı yaptırmalıyım sence???Zaten denedigimiz cogu kür saracoglu nun bilgilerinden .Allah ondan razi olsun .Adam propolis ginseng diye bangir bangir oneriyordu .Belki o vesile oldu hamile kalmama .Bence alabilirsin .Ben bir kavanoz bal karisimina 150 TL verdiğimi biliyorum .Simdi iyi ki her seyi denemisiz diyorum .
Onun sitesindekileri bilmiyorum ama alip hamile kalan cok kisi gördüm .Benim balcim guvenilirdi o yuzden gözümüzün önünde neyden ne kadar koyduğunu görüp almak daha mantikli geldi.Ama herkese guvenilmez .Tanıdığım bir yer olmasa ben de saracoglundan alirdim herhalde.Birşey sormak istiyorum saraçoğlunun sitesinde propolis karışımlı bal var elimdeki karışım bitince ona geçmek istiyorum ama içinde ginseng yok ginsengi kapsül olarak alıyoruz. Güvenilirdir değil mi illa aktardan mı yaptırmalıyım sence???
Allah razi olsun tum dualarina amin :) darisi basina ve buradaki tum arakadaslarima isteyen herkese. Neler neler ne bulduysam yedirdim kocama :) konyadan bal karisimi. Sonra aktara gittim bir suru ot toplayip balla karistirdim ayrica. sonra emodex promen k. Sonra cok saglikli beslendik hem esim hem ben. Haftada 1 balik. Esim hayatta salata yemezdi simdi koca bir salata tabagi yapiyorum yarisini o yarisini ben yiyoruz. Sebze et bakliyat. Sabah kahvalti etmiyordu esim diger tup bebek denemesi negatif olduktan sonra her sabah yumurta yemeden gitmiyor. Bjnlar bahane Allah ol demedikten sonra hicbir sey olmazdi. Yani once Allah.in takdiri.ya canım benim hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah. bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşursun inşallahhhh
inşallahhhh
inşallahhhh
inşallahhhh
siz macun gibi bişeyler kullanmışmıydınız
Teşekkür ederim. Bizim çevremizde çok aktar var ama hangisi güvenilir bilmiyorum.Onun sitesindekileri bilmiyorum ama alip hamile kalan cok kisi gördüm .Benim balcim guvenilirdi o yuzden gözümüzün önünde neyden ne kadar koyduğunu görüp almak daha mantikli geldi.Ama herkese guvenilmez .Tanıdığım bir yer olmasa ben de saracoglundan alirdim herhalde.
içini ferah tut canım hep iyiyi düşün Allahın izniyle bi sorun çıkmaz inşallahEvet erkek canim .Iyiyim cok sukur genel hamilelik agrilarim oluyor .3 haftadir gormuyorum bebegi. Daha 17 gun var randevuma .Ayrintiliya gun sayiyoruz .Organlari incelenecek insallah sorun çıkmaz. Allah bekleyen herkesi sevindirsin hep dua ediyorum.
aynen öyle canım emeklerinin karşılığını almışsın ne mutlu sana.Allah razi olsun tum dualarina amin :) darisi basina ve buradaki tum arakadaslarima isteyen herkese. Neler neler ne bulduysam yedirdim kocama :) konyadan bal karisimi. Sonra aktara gittim bir suru ot toplayip balla karistirdim ayrica. sonra emodex promen k. Sonra cok saglikli beslendik hem esim hem ben. Haftada 1 balik. Esim hayatta salata yemezdi simdi koca bir salata tabagi yapiyorum yarisini o yarisini ben yiyoruz. Sebze et bakliyat. Sabah kahvalti etmiyordu esim diger tup bebek denemesi negatif olduktan sonra her sabah yumurta yemeden gitmiyor. Bjnlar bahane Allah ol demedikten sonra hicbir sey olmazdi. Yani once Allah.in takdiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?