insallah canim insallah her dua edisimde buradaki tum arkadaslarima ardindan tum isteyenlere nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum.aynen öyle canım emeklerinin karşılığını almışsın ne mutlu sana.
Önemli olan senin ne diyeceğin kuzum rahat ol. Ne istiyorsan ona karar ver sonuçta senin kararın bizler fikrimizi söyledik.insallah canim insallah her dua edisimde buradaki tum arkadaslarima ardindan tum isteyenlere nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum.
Kizlar saat 17.00de dr. Randevum var bana dua eder misiniz. Dr. Kesin yine birini sonlandiralim diyecek eminim
Yaa hayırinsallah canim insallah her dua edisimde buradaki tum arkadaslarima ardindan tum isteyenlere nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum.
Kizlar saat 17.00de dr. Randevum var bana dua eder misiniz. Dr. Kesin yine birini sonlandiralim diyecek eminim
Balcimi ayarlıyor canım teste bakipHayır saracoglunun videolarini izleyip balcida hazırlattim .Sperm testine bakip ona gore oranliyor ve koyacağı seyleri belirliyor .Ilkinde ari sutu propolis bal vardi. Ikinci de ginseng ,coban cokerten yagi.vs vardi.
Ya o balcı nerde bana yazar musınuz kızlar?L Longway2015 afilimin balcisindan bizde almistik bir kavanoz
Darısı sana canım 4üz 5iz boy boy kızlı erkekliHemde 3uz
Ay inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah canımDarısı sana canım 4üz 5iz boy boy kızlı erkekli
Dikkat canım kendine bebeğinede.bende iyim canım önemli günleri değerlendirmeye çalışıyoruzB Beyza_2018 Gunaydin canim .Kahvalti yapip okula gidecegim .Gece 3 te bile uyaniktim hala uykum var .Uyumayinca bebek de huzursuz oldu .Sen nasilsin ?
aynen canim sagolasinÖnemli olan senin ne diyeceğin kuzum rahat ol. Ne istiyorsan ona karar ver sonuçta senin kararın bizler fikrimizi söyledik.
bence de hayirYaa hayır
insallah
Tobe tobe :)Kızlar testlere 710 tl verdik bu parayla 3 günlük bir Kapadokya tatili yapabilirdik ahhh ahhh
bizde kac 710laaaaar gittiKızlar testlere 710 tl verdik bu parayla 3 günlük bir Kapadokya tatili yapabilirdik ahhh ahhh
amin canim insallah. 2 embriyo kondu. Icerde bolunmus canimBeth18 tebrik ederim üç tane mi embriyo konulmuştu yoksa rahimde bölünme mi olmuş ? Allah üçünü de sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah
Keciboynuzu kurunun etkisini bizde 2 3haftada gorduk. Mucizevi birsey o. Hem dogal hem sperm sayisi uzerinde cok etkili. Cok gecmis olsunKizlar herkese mrb. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Benim bilenlere bir sorum olacak. Baba adayinin sperm kalitesi için aldigi vitamin kür macun vs.. kullandiktan ne kadar surede sperme bu takviyelerin yarari olur? Bazi arkadaslar keciboynuzu tukettikten 2 hafta sonra sperm sayisinda ve hizinda degisiklik oldugunu belirtmis bu bir tesadufmu yoksa 2 -3 haftalik bir beslenmede sperm kalitesi artarmi?????
canım konyadan nerden aldın bal karışımınıAllah razi olsun tum dualarina amin :) darisi basina ve buradaki tum arakadaslarima isteyen herkese. Neler neler ne bulduysam yedirdim kocama :) konyadan bal karisimi. Sonra aktara gittim bir suru ot toplayip balla karistirdim ayrica. sonra emodex promen k. Sonra cok saglikli beslendik hem esim hem ben. Haftada 1 balik. Esim hayatta salata yemezdi simdi koca bir salata tabagi yapiyorum yarisini o yarisini ben yiyoruz. Sebze et bakliyat. Sabah kahvalti etmiyordu esim diger tup bebek denemesi negatif olduktan sonra her sabah yumurta yemeden gitmiyor. Bjnlar bahane Allah ol demedikten sonra hicbir sey olmazdi. Yani once Allah.in takdiri.
Çok güzel ya demek ki kısmetin böyleymiş inşallah bize de nasip olurbizde kac 710laaaaar gitti
amin canim insallah. 2 embriyo kondu. Icerde bolunmus canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?