Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen öyle canım emeklerinin karşılığını almışsın ne mutlu sana.
insallah canim insallah her dua edisimde buradaki tum arkadaslarima ardindan tum isteyenlere nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum.

Kizlar saat 17.00de dr. Randevum var bana dua eder misiniz. Dr. Kesin yine birini sonlandiralim diyecek eminim

insallah canim insallah her dua edisimde buradaki tum arkadaslarima ardindan tum isteyenlere nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum.

Kizlar saat 17.00de dr. Randevum var bana dua eder misiniz. Dr. Kesin yine birini sonlandiralim diyecek eminim
Önemli olan senin ne diyeceğin kuzum rahat ol. Ne istiyorsan ona karar ver sonuçta senin kararın bizler fikrimizi söyledik.

B Beyza_2018 Gunaydin canim .Kahvalti yapip okula gidecegim .Gece 3 te bile uyaniktim hala uykum var .Uyumayinca bebek de huzursuz oldu .Sen nasilsin ?
Dikkat canım kendine bebeğinede.bende iyim canım önemli günleri değerlendirmeye çalışıyoruz istanbulda ara ara kat yağıyor bahar gelsin istiyorum sanki bebegimde gelecek gibi

Kizlar herkese mrb. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Benim bilenlere bir sorum olacak. Baba adayinin sperm kalitesi için aldigi vitamin kür macun vs.. kullandiktan ne kadar surede sperme bu takviyelerin yarari olur? Bazi arkadaslar keciboynuzu tukettikten 2 hafta sonra sperm sayisinda ve hizinda degisiklik oldugunu belirtmis bu bir tesadufmu yoksa 2 -3 haftalik bir beslenmede sperm kalitesi artarmi?????

Beth18 tebrik ederim üç tane mi embriyo konulmuştu yoksa rahimde bölünme mi olmuş ? Allah üçünü de sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah

Kızlar testlere 710 tl verdik bu parayla 3 günlük bir Kapadokya tatili yapabilirdik ahhh ahhh
bizde kac 710laaaaar gitti

Beth18 tebrik ederim üç tane mi embriyo konulmuştu yoksa rahimde bölünme mi olmuş ? Allah üçünü de sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah
amin canim insallah. 2 embriyo kondu. Icerde bolunmus canim

Keciboynuzu kurunun etkisini bizde 2 3haftada gorduk. Mucizevi birsey o. Hem dogal hem sperm sayisi uzerinde cok etkili. Cok gecmis olsun

canım konyadan nerden aldın bal karışımını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…