Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kardeslerim soyle bir ozet paylasimsa bulunayim. Bugun Kalamis Tip Merkezi Tekzen Camlibel icin gittim. Kendisine bir kac haftadir y disinda oldugu icin ulasamiyordum Yardimcisi olan dr bugun butun dosyamla birlikte kabul etti.

Tekzen Bey ile konferans kurarak kafamdaki tum sorulara aciklik getirdi

1. Si esimin varokosel ameliyati olmasini cok gereksiz buldular olmasada olurmus

2. Ameliyat olali 3 ay oldu acelemi ediyoruz 6 ayi bekliyelimmi artis icin dedim, tabiki olabilir ama cok bir fark olmayacak mucizevi birsey beklemeyin dedi

3. Zaten bu sayiylada dogal yoldan kalabilirsiniz ama ihtimal dusuk %7 falan dediler (kendi dr mu ve onun urulojisinin fikride o yondeydi)

4. Kendi dr um embriyolari genetige vs gondermeden bu islemi yapacagini soyledim daha garanti degilmi dedim. Hayir kesinlikle sizde bir sorun yok ilk deneme biz bunu tekrarlayan kayiplarda sebebsiz dusuklerde vs tercih ediyoruz. Dr nuz dogru yontem izliyor dedi

5. Si size asilama dusunulebilirdi 1 2 3 belki isterseniz bu tamamen size kalmis asilamada sans %10 dur garanti diyemem tekrarlarda sans artar daha dogal bir yontem vucudunuz acisindan vs ama nasil isterseniz buna biraz yakinim dedi. Tup bebekte sans %50 dedi. (Dr umda ayni seyleri soyledi)

6. Si dr umun basindan beri izledigi stratejinin uygulamalarinin tupde uygulayacagi yontemin dogru oldugunu soyledi

Sonuc, Tup bebegi dusunuyorum. Dr um hk da olumlu dusunuyordum ama yinede guvenim artti. Dr um Istanbul And Yakasinda Emsey Hospitalda Nesrin Bastug.

Sevgilerimle kardeslerim

Canım aktarlar biliyor saracolunun karışımından daha etkili karışımlar yapıyorlar ben tanıdık vasıtası ile yaptırdım 3 kavanoza 500 verdim arkadaşım başkasına 800 veriyoruz bunu dedi

Her aktara güvenilir mi? Peki!
benimki tanıdık içine herşey den bol bol koydu eşim kullanmaya başladı bakalım faydasını görecekmiyiz ben onu saracolunun önerdiği karışımı yapsındiye aramıştım arkadaşım o çok yetersiz bensana daha iyi birkarışım yapıcam dedi kullanıyoruz bekleyip göreceğiz

Esimde ameliyat oldu ben sizi takipediyordum umutsuzluğa kapildim sizin sonuclarınızla
Cok gecmis olsun. Hatirliyorum yazismistik. Hayir, bu ameliyattan fayda gorenlerde olabiliyor. Bizim belki gec kalinmislik, yas, bunye vs .. hersey etki edebilir. Birde zaman 6 ay 1 sene belki daha fazla .. beklerseniz belki sizde degisim daha fazla olur

Afilim92 balcın nerede canım. İsmi nedir?

Beth18 guzel haberlerle gel kardesim ...
canim topigimizin ablasi

canım konyadan nerden aldın bal karışımını
valla adini dahi bilmiyordum afilinin aldigi yer canim. Unutmusum yani safira bal evi. Esim gidip almisti.

Çok güzel ya demek ki kısmetin böyleymiş inşallah bize de nasip olur
Allah.a cok sukur canim. Amin insallah.

Limonun bebekler noldu acabaİnşallah hepsi sağlıklıdır. Bir an önce haber verse keşke. Beth18

Beth18 canım bende merak ediyorum seni
Bestttt nasılsın canım

Kardeslerim sagolun. 3.ude duruyor cok sukur bu sefer esimde dinledi gordu bebisleri. Ama son olusan bebisin kesesi cok kucuk dr. Yasamaz yada erken dogum olur ve digerlerini de tehdit altina sokar dedi. Yani hala sonlandirmayi dusunuyor bir suru olumsuzluktan bahsetti. Bilemiyorum kizlar... Allah.a dua ediyorum bana hayirli karar almayi nasip eder insallah. Erken dogup hepsinin ölümü %50 olasilikmis. Bekleyecegiz biraz daha...

Ah canım buda ayrı imtihan.Allah sana ve eşine o bahsettiği acıları yaşatmasin.Dogru karar aldirtsin inşallah.zor bir süreç bol dua et canım

Merhaba lar. . Benim eşimin sperm sayısı 1 milyonun altında. 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Ve doktor dediki kanal tıkanıklığı vardı açtım dedi. Yarın sperm muayenesi olacak.kızlar sizce var mı bir umut 2 yıldır bekliyoruz. Bana bir öneriniz var mı. @afilim senin içinde üzüldüm. Allah şifa versin bebeğine. İnşallah bir solukta dogurursun sağlıkla inşallah

Canm hakkında hayırlısı olsun cahilliğime ver onu sonlandırırken diğer mercimeklere zarar veririmmiş?kanama olurmuymuş?sordunmu bunları

Cnm nerde verdiniz sperm tahlili sonucunuz yarın çıkar muahkakk arayın mail atsınlar boşuna bekleyin sperm sonucunu
Eşim aslında dün verdi. Panel şeklinde 15/20 güne sonucu çıkar demiş düzen lab. Ben dedim spermiyogram sonucu çıkar diye ama eşimi zorlamıcam aramak istemiyorsa aramasın. Pek ümitli değil DNA hasarı canlılık önemli bu aşamada diyor açıkcası bende merak etmiyorum sürekli aynı sonuçları alıp duruyoruz. Labaratuvar fakat eşim örneği tuvalette vermiş çok sinirliydi o şekilde ne kadar örnek çıkabilir ki falan diyordu.

Kanal tıkanıklığında %90 sperm çıkışı oluyor inşallah hayırlı haber alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…