Tesekkurler. Peki hizda da etkisi oldumuKeciboynuzu kurunun etkisini bizde 2 3haftada gorduk. Mucizevi birsey o. Hem dogal hem sperm sayisi uzerinde cok etkili. Cok gecmis olsun
Cok cok az. Morfoloji hic degismediTesekkurler. Peki hizda da etkisi oldumu
Birşey sormak istiyorum saraçoğlunun sitesinde propolis karışımlı bal var elimdeki karışım bitince ona geçmek istiyorum ama içinde ginseng yok ginsengi kapsül olarak alıyoruz. Güvenilirdir değil mi illa aktardan mı yaptırmalıyım sence???
Her aktara güvenilir mi? Peki!Canım aktarlar biliyor saracolunun karışımından daha etkili karışımlar yapıyorlar ben tanıdık vasıtası ile yaptırdım 3 kavanoza 500 verdim arkadaşım başkasına 800 veriyoruz bunu dedi
benimki tanıdık içine herşey den bol bol koydu eşim kullanmaya başladı bakalım faydasını görecekmiyiz ben onu saracolunun önerdiği karışımı yapsındiye aramıştım arkadaşım o çok yetersiz bensana daha iyi birkarışım yapıcam dedi kullanıyoruz bekleyip göreceğizHer aktara güvenilir mi? Peki!
Esimde ameliyat oldu ben sizi takipediyordum umutsuzluğa kapildim sizin sonuclarınızlaCok cok az. Morfoloji hic degismedi
Cok gecmis olsun. Hatirliyorum yazismistik. Hayir, bu ameliyattan fayda gorenlerde olabiliyor. Bizim belki gec kalinmislik, yas, bunye vs .. hersey etki edebilir. Birde zaman 6 ay 1 sene belki daha fazla .. beklerseniz belki sizde degisim daha fazla olurEsimde ameliyat oldu ben sizi takipediyordum umutsuzluğa kapildim sizin sonuclarınızla
Cok
3 yada 4 ay bekleriz olmadı dondurulmuş spermler var ameliyat esnasında alınan onunla tüpbebek deneriz hayırlısı hepimiz icinCok gecmis olsun. Hatirliyorum yazismistik. Hayir, bu ameliyattan fayda gorenlerde olabiliyor. Bizim belki gec kalinmislik, yas, bunye vs .. hersey etki edebilir. Birde zaman 6 ay 1 sene belki daha fazla .. beklerseniz belki sizde degisim daha fazla olur
Onun sitesindekileri bilmiyorum ama alip hamile kalan cok kisi gördüm .Benim balcim guvenilirdi o yuzden gözümüzün önünde neyden ne kadar koyduğunu görüp almak daha mantikli geldi.Ama herkese guvenilmez .Tanıdığım bir yer olmasa ben de saracoglundan alirdim herhalde.
Konya Bal Evi Safira BalAfilim92 balcın nerede canım. İsmi nedir?
canim topigimizin ablasiBeth18 guzel haberlerle gel kardesim ...
valla adini dahi bilmiyordum afilinin aldigi yer canim. Unutmusum yani safira bal evi. Esim gidip almisti.canım konyadan nerden aldın bal karışımını
Allah.a cok sukur canim. Amin insallah.Çok güzel ya demek ki kısmetin böyleymiş inşallah bize de nasip olur
Cnm nerde verdiniz sperm tahlili sonucunuz yarın çıkar muahkakk arayın mail atsınlar boşuna bekleyin sperm sonucunuKızlar testlere 710 tl verdik bu parayla 3 günlük bir Kapadokya tatili yapabilirdik ahhh ahhh
Ah canım buda ayrı imtihan.Allah sana ve eşine o bahsettiği acıları yaşatmasin.Dogru karar aldirtsin inşallah.zor bir süreç bol dua et canımcanim topigimizin ablasi
valla adini dahi bilmiyordum afilinin aldigi yer canim. Unutmusum yani safira bal evi. Esim gidip almisti.
Allah.a cok sukur canim. Amin insallah.
Kardeslerim sagolun. 3.ude duruyor cok sukur bu sefer esimde dinledi gordu bebisleri. Ama son olusan bebisin kesesi cok kucukdr. Yasamaz yada erken dogum olur ve digerlerini de tehdit altina sokar dedi. Yani hala sonlandirmayi dusunuyor bir suru olumsuzluktan bahsetti. Bilemiyorum kizlar... Allah.a dua ediyorum bana hayirli karar almayi nasip eder insallah. Erken dogup hepsinin ölümü %50 olasilikmis. Bekleyecegiz biraz daha...
Canm hakkında hayırlısı olsun cahilliğime ver onu sonlandırırken diğer mercimeklere zarar veririmmiş?kanama olurmuymuş?sordunmu bunlarıcanim topigimizin ablasi
valla adini dahi bilmiyordum afilinin aldigi yer canim. Unutmusum yani safira bal evi. Esim gidip almisti.
Allah.a cok sukur canim. Amin insallah.
Kardeslerim sagolun. 3.ude duruyor cok sukur bu sefer esimde dinledi gordu bebisleri. Ama son olusan bebisin kesesi cok kucukdr. Yasamaz yada erken dogum olur ve digerlerini de tehdit altina sokar dedi. Yani hala sonlandirmayi dusunuyor bir suru olumsuzluktan bahsetti. Bilemiyorum kizlar... Allah.a dua ediyorum bana hayirli karar almayi nasip eder insallah. Erken dogup hepsinin ölümü %50 olasilikmis. Bekleyecegiz biraz daha...
Eşim aslında dün verdi. Panel şeklinde 15/20 güne sonucu çıkar demiş düzen lab. Ben dedim spermiyogram sonucu çıkar diye ama eşimi zorlamıcam aramak istemiyorsa aramasın. Pek ümitli değil DNA hasarı canlılık önemli bu aşamada diyor açıkcası bende merak etmiyorum sürekli aynı sonuçları alıp duruyoruz. Labaratuvar fakat eşim örneği tuvalette vermiş çok sinirliydi o şekilde ne kadar örnek çıkabilir ki falan diyordu.Cnm nerde verdiniz sperm tahlili sonucunuz yarın çıkar muahkakk arayın mail atsınlar boşuna bekleyin sperm sonucunu
Kanal tıkanıklığında %90 sperm çıkışı oluyor inşallah hayırlı haber alırsınız.Merhaba lar. . Benim eşimin sperm sayısı 1 milyonun altında. 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Ve doktor dediki kanal tıkanıklığı vardı açtım dedi. Yarın sperm muayenesi olacak.kızlar sizce var mı bir umut2 yıldır bekliyoruz. Bana bir öneriniz var mı. @afilim senin içinde üzüldüm. Allah şifa versin bebeğine. İnşallah bir solukta dogurursun sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?