- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım ben egricayirdan aldım cam kapsül şeklinde propolis diye yazıyor ama içeriği çok güzel doğal bal arı sütü genseng propolis ve aklıma gelmiyor onada bak istersenBirşey sormak istiyorum saraçoğlunun sitesinde propolis karışımlı bal var elimdeki karışım bitince ona geçmek istiyorum ama içinde ginseng yok ginsengi kapsül olarak alıyoruz. Güvenilirdir değil mi illa aktardan mı yaptırmalıyım sence???
Canım benim Allah yardımcın olsun.canim topigimizin ablasi
valla adini dahi bilmiyordum afilinin aldigi yer canim. Unutmusum yani safira bal evi. Esim gidip almisti.
Allah.a cok sukur canim. Amin insallah.
Kardeslerim sagolun. 3.ude duruyor cok sukur bu sefer esimde dinledi gordu bebisleri. Ama son olusan bebisin kesesi cok kucukdr. Yasamaz yada erken dogum olur ve digerlerini de tehdit altina sokar dedi. Yani hala sonlandirmayi dusunuyor bir suru olumsuzluktan bahsetti. Bilemiyorum kizlar... Allah.a dua ediyorum bana hayirli karar almayi nasip eder insallah. Erken dogup hepsinin ölümü %50 olasilikmis. Bekleyecegiz biraz daha...
Bizimde hasar düştü kesin bizede böyle bir cevap yazacak ama daha 20martta çok var.Kızlar iyi aksamlar herkese,kaan hoca cvp yazmıs.cok uzun bi cvp yaptırdıgımız paneli tek tek açıklamış sağolsun.sonuc olarak sperm acısından bi sorun kalmadı bence en az 6 ay bekleyin acele etmeyin sonra isterseniz tüp bebeğe geçin demiş.bir daha teste gerek yok koruyucu neofortil vermiş. Bizim son test 3milyon/ml hasar%7 morfoloji 0 ileri hız sınırda.
Ben bu hafta test verdircem eşime sayı ne durumda eğer artış varsa solgarlara devam Allah korusun yoksa başka vitaminleri denicem
Saklicennet canm biz kaan hocadan önceki dr la neofortil kullanmıstık 4 ay hiç fayda etmedi sayıya kaan hoca bunu bilmio ben onun yerine başka bi antioksidant kullansammı?yada ımprtl devam mı etsem en temizi
Sizin sayınız morfolojiniz kaç?kaan hoca bunları hiç önemsemi acaba morfoloji 0 ama keskin bi fark yok baş yada atıyorum kuyrukta çok gibi ondanmı ki?Bizimde hasar düştü kesin bizede böyle bir cevap yazacak ama daha 20martta çok var.
Canım sizde toplam sayı ve toplam ileri haraket kaç? Eğer DNA hasarı kalmadıysa bence promen k kullanın sizde çünki içeriği en zengin olan vitamin bana göre. Ben combi fertili de beğeniyorum aslında onu da sormak lazım. Ekstralarada yüklenin 6 ay en azından doğal olursa inşallah olur olmaz ise tüpe hazırlanmış olursunuz. Sende kendin için destek ürünler al muhakkak. Ben kendimiz için bir program yaptım sana da önerebilirim. Muhakkak ballı karışım keçiboynuzu kürü. Gün içinde promen k ve solgar male multiple l arjinin ve l karnitin omega 3 kan dolaşımı için ginko biloba. Gece yatarkende argımac 1 tane kapsül. Çok gibi görünebilir ama miktarları düşük olduğu için takviye gibi düşünebilirsin.Kızlar iyi aksamlar herkese,kaan hoca cvp yazmıs.cok uzun bi cvp yaptırdıgımız paneli tek tek açıklamış sağolsun.sonuc olarak sperm acısından bi sorun kalmadı bence en az 6 ay bekleyin acele etmeyin sonra isterseniz tüp bebeğe geçin demiş.bir daha teste gerek yok koruyucu neofortil vermiş. Bizim son test 3milyon/ml hasar%7 morfoloji 0 ileri hız sınırda.
Ben bu hafta test verdircem eşime sayı ne durumda eğer artış varsa solgarlara devam Allah korusun yoksa başka vitaminleri denicem
Saklicennet canm biz kaan hocadan önceki dr la neofortil kullanmıstık 4 ay hiç fayda etmedi sayıya kaan hoca bunu bilmio ben onun yerine başka bi antioksidant kullansammı?yada ımprtl devam mı etsem en temizi
Onu dün araştırdım biraz. Propolis cam kapsülde kırıp suya karıştırılıyor. Karışım balın içinde ama marka güvenilir mi bilemedim. Ben karışım istiyorum.Canım ben egricayirdan aldım cam kapsül şeklinde propolis diye yazıyor ama içeriği çok güzel doğal bal arı sütü genseng propolis ve aklıma gelmiyor onada bak istersen
Canım bizim %2mirfoloji sayı 32milyon hız %30 ondan olabilir canım inşallah hep birlikte güzel sonuç alirizSizin sayınız morfolojiniz kaç?kaan hoca bunları hiç önemsemi acaba morfoloji 0 ama keskin bi fark yok baş yada atıyorum kuyrukta çok gibi ondanmı ki?
Eşim aslında dün verdi. Panel şeklinde 15/20 güne sonucu çıkar demiş düzen lab. Ben dedim spermiyogram sonucu çıkar diye ama eşimi zorlamıcam aramak istemiyorsa aramasın. Pek ümitli değil DNA hasarı canlılık önemli bu aşamada diyor açıkcası bende merak etmiyorum sürekli aynı sonuçları alıp duruyoruz. Labaratuvar fakat eşim örneği tuvalette vermiş çok sinirliydi o şekilde ne kadar örnek çıkabilir ki falan diyordu.
Canimya arkadasim tupbebek yapti iki emriyo yuklendi ucuz hamile kaldi doktor birini almassak hamilelik riske girer dedi aldi birini saglıkli bebislerini doğurdu birinden vazgecmek en doğrusu yinede umarım en sağlıklı ve hayırlı kararı verirsinSagolun kizlar Allah hepinizden razi olsun.
Beni mazur gorun cevap yazacak dermanim yok. Mide bulantim cok.
Bir melek gelsin canim hepsini kaybetme ihtkmalim %5mis eger birini sonlandirmaya karar verirsem.
Amin canım amin. Benim eşim çok streslidir hep bunun cefasını çekiyoruz. Olası varsa da olmuyor yani. Sinir stres binbeşyüz abartmıyorum.Cnm sen arayıp öğrenebilirsin. Eşimde lavaboda verdim örneği diyor.yapacak birşey yok maalesef inş sonucunuz güzel çıkar
İyiyim kuzum beklemedeyim siz napıyosunuz nasılsınız
Slm bende kan pirtilasmasindan 4 aylık kızımı kaybettim tabi bunu sonra öğrendim genetik teste yeni kadın dogumcum iğne olacaksın ama çok da iyi bir şey değil dedi. Bende bugün hematoloji bölümüne gittim oda budegerlere göre bence iğneyle gerek yok dedi daha çok 3 düşük olanlara yapılıyor dedi ben bigane kaybettim çok zor bir sey deyince siz bilirsiniz dedi benimde çok kafam karıştıEvet canım kullanma dedi allah korusun bir trafik kazası geçirsen sonuçları daha ağır olur bir burun kanaması daha çok şeylere yol acar gibi bişeyler dedi.senin sonucuna göre hiç bişey yok dedi kafam karıştı ama benm gibi olupta herkes iğne almış
Cnm genetik test sonucuna bakabilir miyiz ??Slm bende kan pirtilasmasindan 4 aylık kızımı kaybettim tabi bunu sonra öğrendim genetik teste yeni kadın dogumcum iğne olacaksın ama çok da iyi bir şey değil dedi. Bende bugün hematoloji bölümüne gittim oda budegerlere göre bence iğneyle gerek yok dedi daha çok 3 düşük olanlara yapılıyor dedi ben bigane kaybettim çok zor bir sey deyince siz bilirsiniz dedi benimde çok kafam karıştı
Hangi genler de pıhtılaşma var sizde kullanmyrm ben coraspirin alıyorum sadece şuan Allah a emanet inşallah bir kayıp daha yaşamayızSlm bende kan pirtilasmasindan 4 aylık kızımı kaybettim tabi bunu sonra öğrendim genetik teste yeni kadın dogumcum iğne olacaksın ama çok da iyi bir şey değil dedi. Bende bugün hematoloji bölümüne gittim oda budegerlere göre bence iğneyle gerek yok dedi daha çok 3 düşük olanlara yapılıyor dedi ben bigane kaybettim çok zor bir sey deyince siz bilirsiniz dedi benimde çok kafam karıştı
Bizim toplam sayı 13 milyon,ileri yavaş(16) ileri hızlı (5)toplamı %21 bu 2ay önceki durumdu hafta sonu testi yenilicem kendimde iyi bi dr buldum ona gidicem ama benim şu yumurtaları beslemem gerek solgar famelaya başladım.bakalım dr ne dicek klomen verirmi ki?onu bi sorcamCanım sizde toplam sayı ve toplam ileri haraket kaç? Eğer DNA hasarı kalmadıysa bence promen k kullanın sizde çünki içeriği en zengin olan vitamin bana göre. Ben combi fertili de beğeniyorum aslında onu da sormak lazım. Ekstralarada yüklenin 6 ay en azından doğal olursa inşallah olur olmaz ise tüpe hazırlanmış olursunuz. Sende kendin için destek ürünler al muhakkak. Ben kendimiz için bir program yaptım sana da önerebilirim. Muhakkak ballı karışım keçiboynuzu kürü. Gün içinde promen k ve solgar male multiple l arjinin ve l karnitin omega 3 kan dolaşımı için ginko biloba. Gece yatarkende argımac 1 tane kapsül. Çok gibi görünebilir ama miktarları düşük olduğu için takviye gibi düşünebilirsin.
Kuzum maşallah size demesi tuaf değil de ben bize demesine şaşırdım ve açıkcası pek sanmıyorum bu degerlerleCanım bizim %2mirfoloji sayı 32milyon hız %30 ondan olabilir canım inşallah hep birlikte güzel sonuç aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?