Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ben egricayirdan aldım cam kapsül şeklinde propolis diye yazıyor ama içeriği çok güzel doğal bal arı sütü genseng propolis ve aklıma gelmiyor onada bak istersen

Kızlar iyi aksamlar herkese,kaan hoca cvp yazmıs.cok uzun bi cvp yaptırdıgımız paneli tek tek açıklamış sağolsun.sonuc olarak sperm acısından bi sorun kalmadı bence en az 6 ay bekleyin acele etmeyin sonra isterseniz tüp bebeğe geçin demiş.bir daha teste gerek yok koruyucu neofortil vermiş. Bizim son test 3milyon/ml hasar%7 morfoloji 0 ileri hız sınırda.
Ben bu hafta test verdircem eşime sayı ne durumda eğer artış varsa solgarlara devam Allah korusun yoksa başka vitaminleri denicem
Saklicennet canm biz kaan hocadan önceki dr la neofortil kullanmıstık 4 ay hiç fayda etmedi sayıya kaan hoca bunu bilmio ben onun yerine başka bi antioksidant kullansammı?yada ımprtl devam mı etsem en temizi

Beth18 rabbim hepinize Şifa versin inşallah. Benim bir tanıdığım ikiz gebelik yaşıyordu biri karnındayken öldümü düştümü tam hatırlamıyorum fakat diğeri şimdi 10 yaşında. Sen rabbine sığın tedbiride elden bırakma tabi. Kalbi atarkende karar vermek çok zordur eminim. Bir müddet daha keseyi takip edin ona göre karar verirsiniz artık diyecek birşeyde bulunmuyor bazen gerçekten.

Canım benim Allah yardımcın olsun.
Bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah .

Bizimde hasar düştü kesin bizede böyle bir cevap yazacak ama daha 20martta çok var.

Canım sizde toplam sayı ve toplam ileri haraket kaç? Eğer DNA hasarı kalmadıysa bence promen k kullanın sizde çünki içeriği en zengin olan vitamin bana göre. Ben combi fertili de beğeniyorum aslında onu da sormak lazım. Ekstralarada yüklenin 6 ay en azından doğal olursa inşallah olur olmaz ise tüpe hazırlanmış olursunuz. Sende kendin için destek ürünler al muhakkak. Ben kendimiz için bir program yaptım sana da önerebilirim. Muhakkak ballı karışım keçiboynuzu kürü. Gün içinde promen k ve solgar male multiple l arjinin ve l karnitin omega 3 kan dolaşımı için ginko biloba. Gece yatarkende argımac 1 tane kapsül. Çok gibi görünebilir ama miktarları düşük olduğu için takviye gibi düşünebilirsin.

Canım ben egricayirdan aldım cam kapsül şeklinde propolis diye yazıyor ama içeriği çok güzel doğal bal arı sütü genseng propolis ve aklıma gelmiyor onada bak istersen
Onu dün araştırdım biraz. Propolis cam kapsülde kırıp suya karıştırılıyor. Karışım balın içinde ama marka güvenilir mi bilemedim. Ben karışım istiyorum.

Sizin sayınız morfolojiniz kaç?kaan hoca bunları hiç önemsemi acaba morfoloji 0 ama keskin bi fark yok baş yada atıyorum kuyrukta çok gibi ondanmı ki?
Canım bizim %2mirfoloji sayı 32milyon hız %30 ondan olabilir canım inşallah hep birlikte güzel sonuç aliriz

Kızlar size birşey soracağım gebeliğin yüksek olduğu dönemlerde gün aşırı mi ilişki olmalı yoksa hergun mu olmalı?kafam karıştı bugün 14.gunum adetn.tavsilerinize ihtiyacim var

Cnm sen arayıp öğrenebilirsin. Eşimde lavaboda verdim örneği diyor. yapacak birşey yok maalesef inş sonucunuz güzel çıkar

Sagolun kizlar Allah hepinizden razi olsun.
Beni mazur gorun cevap yazacak dermanim yok. Mide bulantim cok.
Bir melek gelsin canim hepsini kaybetme ihtkmalim %5mis eger birini sonlandirmaya karar verirsem.
Canimya arkadasim tupbebek yapti iki emriyo yuklendi ucuz hamile kaldi doktor birini almassak hamilelik riske girer dedi aldi birini saglıkli bebislerini doğurdu birinden vazgecmek en doğrusu yinede umarım en sağlıklı ve hayırlı kararı verirsin

Cnm sen arayıp öğrenebilirsin. Eşimde lavaboda verdim örneği diyor. yapacak birşey yok maalesef inş sonucunuz güzel çıkar
Amin canım amin. Benim eşim çok streslidir hep bunun cefasını çekiyoruz. Olası varsa da olmuyor yani. Sinir stres binbeşyüz abartmıyorum.

Slm bende kan pirtilasmasindan 4 aylık kızımı kaybettim tabi bunu sonra öğrendim genetik teste yeni kadın dogumcum iğne olacaksın ama çok da iyi bir şey değil dedi. Bende bugün hematoloji bölümüne gittim oda budegerlere göre bence iğneyle gerek yok dedi daha çok 3 düşük olanlara yapılıyor dedi ben bigane kaybettim çok zor bir sey deyince siz bilirsiniz dedi benimde çok kafam karıştı

Cnm genetik test sonucuna bakabilir miyiz ??

Hangi genler de pıhtılaşma var sizde kullanmyrm ben coraspirin alıyorum sadece şuan Allah a emanet inşallah bir kayıp daha yaşamayız

Bizim toplam sayı 13 milyon,ileri yavaş(16) ileri hızlı (5)toplamı %21 bu 2ay önceki durumdu hafta sonu testi yenilicem kendimde iyi bi dr buldum ona gidicem ama benim şu yumurtaları beslemem gerek solgar famelaya başladım.bakalım dr ne dicek klomen verirmi ki?onu bi sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…