Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagolun kizlar Allah hepinizden razi olsun.
Beni mazur gorun cevap yazacak dermanim yok. Mide bulantim cok.
Bir melek gelsin canim hepsini kaybetme ihtkmalim %5mis eger birini sonlandirmaya karar verirsem.
Canm bol bol dinlen biz hep yanındayız ama Saklicennet ye katılıyorum bence bi süre keseyi takip et o zaten sana söyler ne yapman gerek bölece için rahat eder

Kuzum maşallah size demesi tuaf değil de ben bize demesine şaşırdım ve açıkcası pek sanmıyorum bu degerlerle
Canım sizin sayı az ya sende Beth18 gibi rapor cikarsana bir kaç ay beklersin olmazsa tüp bebek yaptirirsin en azından uygunda olur.(ama tabi inşallah normal olursa süper olur)

Kizlar her yazdiginiz kelime icin tesekkur ederim. Dr. Bir akadasimiz vardi onunla gorustum perinatolog bir arkadasiyla gorursecek. Ankarada devlet hastahanesinde calisiyormus ve Ankaranin en eski hastahanesi diyebilirim. Bakalim. Ne diyecek.
Simdilik keyfini cikarmak istiyorum
Cokta dusunmek istemiyorum
Allah.a biraktim
Nasil tup bebek surecindeyken Allah.a tevekkul etmistim bu durumda da aynisini yapacagim
Kalbimin sesini dinleyecegim
Kalbim sonlandir derse sonlandiracagim
Hayir derse 3uz bir sekilde devam edecegim insallah.
Su ana kadarki her kararimi ona gore verdim ve Allah utandirmadi cok sukur. Hayattaki en onemli seyin tevekkul oldugunu ogrendim

Kızlar size birşey soracağım gebeliğin yüksek olduğu dönemlerde gün aşırı mi ilişki olmalı yoksa hergun mu olmalı?kafam karıştı bugün 14.gunum adetn.tavsilerinize ihtiyacim var
Sperm sayi ve hizi dusuk olan erkeklerde bir gun arayla iliski oneriyorlar. O bi gun ara spermlerin birikmesi gucunun toplanmasi icin biliyorum. Urologlar bize oyle demislerdi.

Sperm sayi ve hizi dusuk olan erkeklerde bir gun arayla iliski oneriyorlar. O bi gun ara spermlerin birikmesi gucunun toplanmasi icin biliyorum. Urologlar bize oyle demislerdi.

Sayı ml de 32 milyon toplam hiz %40 ileri hız %30 morfoloji %2
Bilemedim hergun olsun mu olmasın mı diye.gerci nasip bir iliskiyle bile olur ya

Bilemedim hergun olsun mu olmasın mı diye.gerci nasip bir iliskiyle bile olur ya

Halsizlikte oluyormu sende canım bir ton dayak yemiş gibiyim elim Ayağım kalkmıyor midem bulanıyor kusma yok

Vala hangisi tuttu bilmem biz sabah aksam yumurtlama günü denedik heran yumurta ölebilir diye bide böyle deneyelim dedik bizde işe yaradı ki sizin değerler çok çok iyi bizden

Vala hangisi tuttu bilmem biz sabah aksam yumurtlama günü denedik heran yumurta ölebilir diye bide böyle deneyelim dedik bizde işe yaradı ki sizin değerler çok çok iyi bizden
Bu yazdığını okuyunca eşime dedim ki kalk dedim sabah akşam yapıyoruzesimde yine ne okudun öğrendin diyor

Kanal tıkanıklığında %90 sperm çıkışı oluyor inşallah hayırlı haber alırsınız.
Allah razı olsun canim.Yarın güzel haberler veririm size inşallah. Allah hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin .amin Sizin ne gibi sorununuz var .kaç yıl deniyorsunuz

Sagol canim. Dogal yolla oldu. Bakalim ınsallah guzel olur devamı da gelir.
Amin inşallah. Bir avazda sağlıkla dogurursun. Sizde ne gibi sorunlar vardı benim eşimde sperm sorunu var ameliyat ilaç kurlerle devam ediyoruz. Yarın sonucunu göreceğiz

Allah razı olsun canim.Yarın güzel haberler veririm size inşallah. Allah hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin .amin Sizin ne gibi sorununuz var .kaç yıl deniyorsunuz
Birbuçuk sene oldu deneyeli. Problemimiz hız ve morfoloji. Bizde 30 milyonla 40 milyon arası sperm var ama %93ü haraketsiz. Çift taraflı varikosel var 1 kez ameliyat olmamıza rağmen düzelmedi hala çift taraflı varikosel mevcut görünüyor. Allah yardımcımız olsun.

Canım ne kadar süredir tedavide idiniz ? Kaan hoca ile..

Beth18 canım kalbinden geçeni hayırlı kılsın rabbim ve bebeklerini sana bağışlasın. Gönlüne ferahlık, huzur versin. İnşallah her şey yolunda gitsin.

Omega 3 hız açısından iyi. Keçiboynuzu özü. Şuan ilaç kullaniyor mu eşiniz. Benim eşim klomen ve art med kullaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…