- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Canm bol bol dinlen biz hep yanındayız amaSagolun kizlar Allah hepinizden razi olsun.
Beni mazur gorun cevap yazacak dermanim yok. Mide bulantim cok.
Bir melek gelsin canim hepsini kaybetme ihtkmalim %5mis eger birini sonlandirmaya karar verirsem.
Sperm sayi ve hizi dusuk olan erkeklerde bir gun arayla iliski oneriyorlar. O bi gun ara spermlerin birikmesi gucunun toplanmasi icin biliyorum. Urologlar bize oyle demislerdi.Kızlar size birşey soracağım gebeliğin yüksek olduğu dönemlerde gün aşırı mi ilişki olmalı yoksa hergun mu olmalı?kafam karıştı bugün 14.gunum adetn.tavsilerinize ihtiyacim var
Sperm sayi ve hizi dusuk olan erkeklerde bir gun arayla iliski oneriyorlar. O bi gun ara spermlerin birikmesi gucunun toplanmasi icin biliyorum. Urologlar bize oyle demislerdi.
Sperm sayi ve hizi dusuk olan erkeklerde bir gun arayla iliski oneriyorlar. O bi gun ara spermlerin birikmesi gucunun toplanmasi icin biliyorum. Urologlar bize oyle demislerdi.
Halsizlikte oluyormu sende canım bir ton dayak yemiş gibiyim elim Ayağım kalkmıyor midem bulanıyor kusma yokKizlar her yazdiginiz kelime icin tesekkur ederim. Dr. Bir akadasimiz vardi onunla gorustum perinatolog bir arkadasiyla gorursecek. Ankarada devlet hastahanesinde calisiyormus ve Ankaranin en eski hastahanesi diyebilirim. Bakalim. Ne diyecek.
Simdilik keyfini cikarmak istiyorum
Cokta dusunmek istemiyorum
Allah.a biraktim
Nasil tup bebek surecindeyken Allah.a tevekkul etmistim bu durumda da aynisini yapacagim
Kalbimin sesini dinleyecegim
Kalbim sonlandir derse sonlandiracagim
Hayir derse 3uz bir sekilde devam edecegim insallah.
Su ana kadarki her kararimi ona gore verdim ve Allah utandirmadi cok sukur. Hayattaki en onemli seyin tevekkul oldugunu ogrendim
Vala hangisi tuttu bilmem biz sabah aksam yumurtlama günü denedik heran yumurta ölebilir diye bide böyle deneyelim dedik bizde işe yaradı ki sizin değerler çok çok iyi bizdenSayı ml de 32 milyon toplam hiz %40 ileri hız %30 morfoloji %2
Bilemedim hergun olsun mu olmasın mı diye.gerci nasip bir iliskiyle bile olur ya
Bu yazdığını okuyunca eşime dedim ki kalk dedim sabah akşam yapıyoruzVala hangisi tuttu bilmem biz sabah aksam yumurtlama günü denedik heran yumurta ölebilir diye bide böyle deneyelim dedik bizde işe yaradı ki sizin değerler çok çok iyi bizden
Allah razı olsun canim.Yarın güzel haberler veririm size inşallah. Allah hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin .amin Sizin ne gibi sorununuz var .kaç yıl deniyorsunuzKanal tıkanıklığında %90 sperm çıkışı oluyor inşallah hayırlı haber alırsınız.
Ayy ne güzel hamilesiniz. Darısı bizim başımıza artık :)Sagolun kizlar Allah hepinizden razi olsun.
Beni mazur gorun cevap yazacak dermanim yok. Mide bulantim cok.
Bir melek gelsin canim hepsini kaybetme ihtkmalim %5mis eger birini sonlandirmaya karar verirsem.
Canım hayırlı olsun bebeğin. Doğal yolla mi hamile kaldın yada tüple miİyiyim kuzum beklemedeyim siz napıyosunuz nasılsınız
Sagol canim. Dogal yolla oldu. Bakalim ınsallah guzel olur devamı da gelir.Canım hayırlı olsun bebeğin. Doğal yolla mi hamile kaldın yada tüple mi
Amin inşallah. Bir avazda sağlıkla dogurursun. Sizde ne gibi sorunlar vardı benim eşimde sperm sorunu var ameliyat ilaç kurlerle devam ediyoruz. Yarın sonucunu göreceğizSagol canim. Dogal yolla oldu. Bakalim ınsallah guzel olur devamı da gelir.
Teşekkür ederimKonya Bal Evi Safira Bal
Birbuçuk sene oldu deneyeli. Problemimiz hız ve morfoloji. Bizde 30 milyonla 40 milyon arası sperm var ama %93ü haraketsiz. Çift taraflı varikosel var 1 kez ameliyat olmamıza rağmen düzelmedi hala çift taraflı varikosel mevcut görünüyor. Allah yardımcımız olsun.Allah razı olsun canim.Yarın güzel haberler veririm size inşallah. Allah hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin .amin Sizin ne gibi sorununuz var .kaç yıl deniyorsunuz
Canım ne kadar süredir tedavide idiniz ? Kaan hoca ile..Kızlar iyi aksamlar herkese,kaan hoca cvp yazmıs.cok uzun bi cvp yaptırdıgımız paneli tek tek açıklamış sağolsun.sonuc olarak sperm acısından bi sorun kalmadı bence en az 6 ay bekleyin acele etmeyin sonra isterseniz tüp bebeğe geçin demiş.bir daha teste gerek yok koruyucu neofortil vermiş. Bizim son test 3milyon/ml hasar%7 morfoloji 0 ileri hız sınırda.
Ben bu hafta test verdircem eşime sayı ne durumda eğer artış varsa solgarlara devam Allah korusun yoksa başka vitaminleri denicem
Saklicennet canm biz kaan hocadan önceki dr la neofortil kullanmıstık 4 ay hiç fayda etmedi sayıya kaan hoca bunu bilmio ben onun yerine başka bi antioksidant kullansammı?yada ımprtl devam mı etsem en temizi
Omega 3 hız açısından iyi. Keçiboynuzu özü. Şuan ilaç kullaniyor mu eşiniz. Benim eşim klomen ve art med kullaniyorBirbuçuk sene oldu deneyeli. Problemimiz hız ve morfoloji. Bizde 30 milyonla 40 milyon arası sperm var ama %93ü haraketsiz. Çift taraflı varikosel var 1 kez ameliyat olmamıza rağmen düzelmedi hala çift taraflı varikosel mevcut görünüyor. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?