- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Sağol canım. Evet kullanıyoruz. Klomen trantal promen k e vitamini argımac ekstra polen tarçın karanfil çörek otu bal karışımı kuruyemiş ceviz incir falan.Omega 3 hız açısından iyi. Keçiboynuzu özü. Şuan ilaç kullaniyor mu eşiniz. Benim eşim klomen ve art med kullaniyor
Kuzum Sende mi çıktı eşinde mi?Kızlar biz bi vitaminlere baktırmıştık. D vitamini eksiğimiz çıktı baya. Takviye verdi doktor. Belki başka şeylere de vesile olur. Ne bileyim çare aramaktan başka yaptığımız bir şey yok.
Bebislerimiz gelene kadar devam edelim. Bizde bir gün anne olacağız. Allah büyük. Yeterli istemeyi ve sabretmeyi bilelimSağol canım. Evet kullanıyoruz. Klomen trantal promen k e vitamini argımac ekstra polen tarçın karanfil çörek otu bal karışımı kuruyemiş ceviz incir falan.
Insallah 3 ile devam edersin sorunsuz bir sekilde ve cektigin acilarin telafisi olur insallah canim .Kizlar her yazdiginiz kelime icin tesekkur ederim. Dr. Bir akadasimiz vardi onunla gorustum perinatolog bir arkadasiyla gorursecek. Ankarada devlet hastahanesinde calisiyormus ve Ankaranin en eski hastahanesi diyebilirim. Bakalim. Ne diyecek.
Simdilik keyfini cikarmak istiyorum
Cokta dusunmek istemiyorum
Allah.a biraktim
Nasil tup bebek surecindeyken Allah.a tevekkul etmistim bu durumda da aynisini yapacagim
Kalbimin sesini dinleyecegim
Kalbim sonlandir derse sonlandiracagim
Hayir derse 3uz bir sekilde devam edecegim insallah.
Su ana kadarki her kararimi ona gore verdim ve Allah utandirmadi cok sukur. Hayattaki en onemli seyin tevekkul oldugunu ogrendim
Eşimde canım benimKuzum Sende mi çıktı eşinde mi?
Evet cnm bnm eşimde tuvalette verdi bizede 20 gün diyorlardı 10. Gün aradık yolladılar tahlil sonucunu yoksa bekliycekler yani hayırlısı olsn cnmEşim aslında dün verdi. Panel şeklinde 15/20 güne sonucu çıkar demiş düzen lab. Ben dedim spermiyogram sonucu çıkar diye ama eşimi zorlamıcam aramak istemiyorsa aramasın. Pek ümitli değil DNA hasarı canlılık önemli bu aşamada diyor açıkcası bende merak etmiyorum sürekli aynı sonuçları alıp duruyoruz. Labaratuvar fakat eşim örneği tuvalette vermiş çok sinirliydi o şekilde ne kadar örnek çıkabilir ki falan diyordu.
Nasıl tuvalette o kadar para alıyorlar WC de nasıl alırlar.eşim TV li odada verdi afedersnz.yanında tuvalet varmış öyle bir yer değilmi eşinizin verdiği yer.Düzen lab ankarada kızılay şubesinden bahsediyorsak egerEvet cnm bnm eşimde tuvalette verdi bizede 20 gün diyorlardı 10. Gün aradık yolladılar tahlil sonucunu yoksa bekliycekler yani hayırlısı olsn cnm
Hemen takviye almalı spermin baş kısmı için çok gerekli vitamin başının %90nın oluşumunda rol oynuyor diyebilirim. :)Eşimde canım benim
Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tekrarlayan düsükler ve sperm dna hasarı vardı.Amin inşallah. Bir avazda sağlıkla dogurursun. Sizde ne gibi sorunlar vardı benim eşimde sperm sorunu var ameliyat ilaç kurlerle devam ediyoruz. Yarın sonucunu göreceğiz
Canm ben rapor çıkarsan bile tüp bebeği yaptıramam bulundugum yerde merkez yok çalıstığım içinde gidemiyorum şuan tayin beklemem gerek olsa bile riskli gebelik olucak dr bile yok burdaCanım sizin sayı az ya sendeBeth18 gibi rapor cikarsana bir kaç ay beklersin olmazsa tüp bebek yaptirirsin en azından uygunda olur.(ama tabi inşallah normal olursa süper olur)
Agustosta başladık ama bizim ilk 3 ay hasar tersine arttı 29dan 51 e cıktı sonraki 3 ay 51 den 7 ye düştü 2 ayda cvp için bekledik işte bu günlere geldikCanım ne kadar süredir tedavide idiniz ? Kaan hoca ile..
Bunu iyi dedin. Doktor d vit verdi. Bi tüp kullandı 15 günde bir iki tane dedi ama. Eczacı sprey olanları önerdi dil altına sıkılanları ben de onu mu alsak diyorum.Hemen takviye almalı spermin baş kısmı için çok gerekli vitamin başının %90nın oluşumunda rol oynuyor diyebilirim. :)
Anladım canım. Biz daha yeni başladık. Cevaplar zaten geç geliyor o kesin. Çok şükür ki düşmüş. Şimdi napmayı düşünüyorsun doğal yolla bekleyecek msiisn ?Agustosta başladık ama bizim ilk 3 ay hasar tersine arttı 29dan 51 e cıktı sonraki 3 ay 51 den 7 ye düştü 2 ayda cvp için bekledik işte bu günlere geldik
Beklemek zorundayım tüp bebek tedavisi yaptıramam çünkü yaşadığım yerde yok,bırak merkezi yaptırıp gelsem ultrason takibi yapıcak dr yokAnladım canım. Biz daha yeni başladık. Cevaplar zaten geç geliyor o kesin. Çok şükür ki düşmüş. Şimdi napmayı düşünüyorsun doğal yolla bekleyecek msiisn ?
Rabbim inşallah nasip etsin sana. Emeklerimiz boşa gitmesin. Hiç gerek kalmasın onlara inşallah. Dua edelim canım. Solgarlar inşallah fayda ediyordur kullanıyoruz. Bir şeyden şifa olur sebep olur umarımBeklemek zorundayım tüp bebek tedavisi yaptıramam çünkü yaşadığım yerde yok,bırak merkezi yaptırıp gelsem ultrason takibi yapıcak dr yok
Eczacılar genelde bu konularda daha bilgili bence.Bunu iyi dedin. Doktor d vit verdi. Bi tüp kullandı 15 günde bir iki tane dedi ama. Eczacı sprey olanları önerdi dil altına sıkılanları ben de onu mu alsak diyorum.
İncir ve havuç suyu olabilir. Hız için çinko l arjinin l karnitin Q10 da etkilidir.Hanımlar merhaba. Eşimin sperm leri en son 60 milyon %50 si yerinde hareketli ileri hareket 0 çıktı varikosel ameliyati oldu yeni. Ameliyattan önce küre başlamıştım. Keci boynuzu kürü ama ondada 3 ay dolmak üzere 3 ay kullanın diyorlar o bitince başka küre geçmek istiyorum. İncir kürü nasıl hıza etki edermi başka onerisı olan varmı ot şeklinde değilde böyle yenen şeylerin kürü önerecek olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?