Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar biz bi vitaminlere baktırmıştık. D vitamini eksiğimiz çıktı baya. Takviye verdi doktor. Belki başka şeylere de vesile olur. Ne bileyim çare aramaktan başka yaptığımız bir şey yok.

Omega 3 hız açısından iyi. Keçiboynuzu özü. Şuan ilaç kullaniyor mu eşiniz. Benim eşim klomen ve art med kullaniyor
Sağol canım. Evet kullanıyoruz. Klomen trantal promen k e vitamini argımac ekstra polen tarçın karanfil çörek otu bal karışımı kuruyemiş ceviz incir falan.

Sağol canım. Evet kullanıyoruz. Klomen trantal promen k e vitamini argımac ekstra polen tarçın karanfil çörek otu bal karışımı kuruyemiş ceviz incir falan.
Bebislerimiz gelene kadar devam edelim. Bizde bir gün anne olacağız. Allah büyük. Yeterli istemeyi ve sabretmeyi bilelim

Insallah 3 ile devam edersin sorunsuz bir sekilde ve cektigin acilarin telafisi olur insallah canim .

Evet cnm bnm eşimde tuvalette verdi bizede 20 gün diyorlardı 10. Gün aradık yolladılar tahlil sonucunu yoksa bekliycekler yani hayırlısı olsn cnm

Evet cnm bnm eşimde tuvalette verdi bizede 20 gün diyorlardı 10. Gün aradık yolladılar tahlil sonucunu yoksa bekliycekler yani hayırlısı olsn cnm
Nasıl tuvalette o kadar para alıyorlar WC de nasıl alırlar.eşim TV li odada verdi afedersnz.yanında tuvalet varmış öyle bir yer değilmi eşinizin verdiği yer.Düzen lab ankarada kızılay şubesinden bahsediyorsak eger

Amin inşallah. Bir avazda sağlıkla dogurursun. Sizde ne gibi sorunlar vardı benim eşimde sperm sorunu var ameliyat ilaç kurlerle devam ediyoruz. Yarın sonucunu göreceğiz
Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tekrarlayan düsükler ve sperm dna hasarı vardı.

Canım sizin sayı az ya sende Beth18 gibi rapor cikarsana bir kaç ay beklersin olmazsa tüp bebek yaptirirsin en azından uygunda olur.(ama tabi inşallah normal olursa süper olur)
Canm ben rapor çıkarsan bile tüp bebeği yaptıramam bulundugum yerde merkez yok çalıstığım içinde gidemiyorum şuan tayin beklemem gerek olsa bile riskli gebelik olucak dr bile yok burda

Hemen takviye almalı spermin baş kısmı için çok gerekli vitamin başının %90nın oluşumunda rol oynuyor diyebilirim. :)
Bunu iyi dedin. Doktor d vit verdi. Bi tüp kullandı 15 günde bir iki tane dedi ama. Eczacı sprey olanları önerdi dil altına sıkılanları ben de onu mu alsak diyorum.

Agustosta başladık ama bizim ilk 3 ay hasar tersine arttı 29dan 51 e cıktı sonraki 3 ay 51 den 7 ye düştü 2 ayda cvp için bekledik işte bu günlere geldik
Anladım canım. Biz daha yeni başladık. Cevaplar zaten geç geliyor o kesin. Çok şükür ki düşmüş. Şimdi napmayı düşünüyorsun doğal yolla bekleyecek msiisn ?

Anladım canım. Biz daha yeni başladık. Cevaplar zaten geç geliyor o kesin. Çok şükür ki düşmüş. Şimdi napmayı düşünüyorsun doğal yolla bekleyecek msiisn ?
Beklemek zorundayım tüp bebek tedavisi yaptıramam çünkü yaşadığım yerde yok,bırak merkezi yaptırıp gelsem ultrason takibi yapıcak dr yok

Beklemek zorundayım tüp bebek tedavisi yaptıramam çünkü yaşadığım yerde yok,bırak merkezi yaptırıp gelsem ultrason takibi yapıcak dr yok
Rabbim inşallah nasip etsin sana. Emeklerimiz boşa gitmesin. Hiç gerek kalmasın onlara inşallah. Dua edelim canım. Solgarlar inşallah fayda ediyordur kullanıyoruz. Bir şeyden şifa olur sebep olur umarım

Hanımlar merhaba. Eşimin sperm leri en son 60 milyon %50 si yerinde hareketli ileri hareket 0 çıktı varikosel ameliyati oldu yeni. Ameliyattan önce küre başlamıştım. Keci boynuzu kürü ama ondada 3 ay dolmak üzere 3 ay kullanın diyorlar o bitince başka küre geçmek istiyorum. İncir kürü nasıl hıza etki edermi başka onerisı olan varmı ot şeklinde değilde böyle yenen şeylerin kürü önerecek olan varmı

İncir ve havuç suyu olabilir. Hız için çinko l arjinin l karnitin Q10 da etkilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…