Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Halsizlikte oluyormu sende canım bir ton dayak yemiş gibiyim elim Ayağım kalkmıyor midem bulanıyor kusma yok
evet aksam hep yatiyorum. Gunduzde cocuklara bir sey anlatacak dermanim kalmiyor. Zaten mide bulantisi halsizlik yaparmis. Dr.a soyledim zencefil kaynat ic dedi. Ama ben hayatimda zencefil icmedim alayimda iceyim sende deneyebilirsin. Birde dr mide bulantisi iyi bisey bebeklerin saglikla ilerledigini gosterir dedi.

Ayy ne güzel hamilesiniz. Darısı bizim başımıza artık :)
amiiinnn insallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin insallah

Beth18 canım kalbinden geçeni hayırlı kılsın rabbim ve bebeklerini sana bağışlasın. Gönlüne ferahlık, huzur versin. İnşallah her şey yolunda gitsin.
Amin canim sagolasin insallah Allah sizlere de nasip etsin
Insallah 3 ile devam edersin sorunsuz bir sekilde ve cektigin acilarin telafisi olur insallah canim .
insallah canim bakalim Allah nasil uygun gorecek.

Günaydın bugün daha iyisındir umarım
sagolasin canim. Sabah kalktigim anda mide bulantim basliyor ama kalkmam lazim cunku aile hekimligine kan vermeye falan gidicem birde toksoplazma testi icin devlet hastahanesine gidicem. Bosuna para vermek istemiyorum ozelde yapiyolarsa yaptircam. Yapmiyorlarsa esimin isyeriyle anlasmali duzen laborativari oraya gidicem test icin.

Valla hangi sehirdesin bilmiyorum ama istanbulda hava buzgibi dikkat et istanbuldaysan

Bestttt nasilsin canim dr. Randevun ne zamandi?
@Mfsg nasilsin? Hic bozma moralini insallah her sey yoluna girecek canim
Suskun Ceylan belli oldu mu canim bir seyler?
İyiyim kuzum randevuyu bekliyorum. Dr pazartesi çağırdı çarşamba gidicem ama. Belki kalp atısı icin erken olur duyulmazsa stres olmayayım dedim. Hayırlısı olsun... Sen nasılsın?

Canım aile hekimligi yapıyor toksoplazmayı gitmişken ver istersen

Valla hangi sehirdesin bilmiyorum ama istanbulda hava buzgibi dikkat et istanbuldaysan
Ankara canim burasi gunesli ama tabi soguktur disarisi
İyiyim kuzum randevuyu bekliyorum. Dr pazartesi çağırdı çarşamba gidicem ama. Belki kalp atısı icin erken olur duyulmazsa stres olmayayım dedim. Hayırlısı olsun... Sen nasılsın?
Bulantiliyim haberlerini bekliyoruz
Canım aile hekimligi yapıyor toksoplazmayı gitmişken ver istersen
aaa iyiymis ben orada yaptirayim

Rabbim inşallah nasip etsin sana. Emeklerimiz boşa gitmesin. Hiç gerek kalmasın onlara inşallah. Dua edelim canım. Solgarlar inşallah fayda ediyordur kullanıyoruz. Bir şeyden şifa olur sebep olur umarım
Amin sonuna kadar elimden geleni yapıcam tayin olana kadar,Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bnm eşim kavaklıdere de verdi birde hrs de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…