Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benimkinde yaptirmadi baska bir yerdeki aile hekimine gonderdi oraya verdjm kan bakalim canim hakkimizda hayirlisi
guzel haberlerini bekliyoruz canim
Maalesef negatif bizim durum sebepsiz infertiliteymis bazen iki tarafdada sorun olmaz ama gebelikte olmaz dedi yaşın 20li yaşlarda olsaydı bekle derdim ama 33 yaşıma gircem diye beklemen taraftarı değilim dedi bekledin 1 sene daha olmadı mesela zaman kaybı olcak yasimdan dolayı öle dedi bakalım biraz ara verip 4-5 ay sonra tüp bebek dusunebilirim hayırlısı olsun inşallah

Hayirlisi olsun canim uzulme limon gibi senin de nasibin tup bebektedir belki .Vücudunu toparla kendini tüp bebege hazirla .Hamilelige sağlam vücutla basla insallah.

Allah hayirlisini sagliklisini versin canim. Eger tup bebek dusunuyorsan simdiden hem esine hem kendine dogal beslenme uygula canim.

Okula gitcem hazirlaniyorum canim .Hic bilmiyorum dun gunese aldanıp spor yelekle ciktim dondum resmen .Sen nasilsin ?
Bende iyiyim.Şimdi doktora gideceğim ama zamanım dar mecburen farabiye gidicem yakın olduğu için. Bu tarafa doğru geliyor soğuklar dikkat etmek lazım dışarı çıkarken.

ayllllliiiin35 öyle demişler eşime canım 10/15 gün sonra çıkacakmış. Zaten Kaan hocaya da Nisan başı gibi gideceğiz ama henüz geri dönüş olmadı kadın sizi arayıp haber vericem demiş.
Beth18 eskisi gibi üzülmüyorum nedense. kendimi tedaviye yeni başlamış gibi hissediyorum inşallah hayırlısı olur Kaan hoca bize iyi gelir inşallah. Yarına başka bir hekime randevu aldım yine dayanamadım bakalım o ne diyecek.
Suskun Ceylan canım benim şakın üzülme aşılama normal gebelikten farksız şansı da düşük zaten. Ben 26 yaşımda olmama rağmen Eğer tedavilerimiz başarılı olmazsa direk tüp tedavisiyle başlarım aşılamayla uğraşmam. Seni etkilememek için birşey dememiştim ama aşılama sadece zaman kaybı çok çok az insanda başarı sağlanabiliyor. Eşine takviyeleri bıraktırma sende devam et inşallah nasibin seni bulacaktır.

Beth18 kardesim bu ara senin tecrubelerine ve fikirlerine cok ihtiyacim olabilir
estagfurullah ablacim ne demek. Benimkiler sadece oneri olabilir. Ne isterseniz sorun bildiklerimi paylasirim.

Hı yaz bana mesela ne sen nerde yapmıştın tüp bebeği inşallah izmirdir
yok malesef canm ankarada bizim. Ilk deneme negatif oldu. Beta degerim az artiyordu ama kese gorunmustu. Dr ilaclarima devam ettiriyordu ama ben umidi kesmis gibiydim kurban bayramiydi zehir oldu bana. Neyse kotu gunlerdi. Ben o bayram bir suru sey okudum kaan hocayi buldum esime bir suru kür uygulayacaktim eve gidince. Neyse iste haftada 1 nohut( zaten 1 yapinca en az iki gunluk yiyorsun) her sofraya buyuk kase salata hazirladim. Daha hic dr.a gitmeden emodex ve evicap aldim sonra bir macun gibi bisey var onu aktardan alip evde hazirladim. Baya bi kullandik bunlari. Kendime ve esime her gun balli sut ceviz findik badem iste kuruyemisciye gidip kavrulmamis butun kuruyemislerden aliyordum aylik 150-200 kuruyenisciye gidiyordu. Bol meyve, yemeklerde bakliyat balik sebze et yemekleri. Zaten gida muhendisiyim kendim paketli gidanin ne kadar zararli oldugunu bildigim icin paketli urunler, marketteki tavuk, yumurta almadim hic. Bir sutcum vardi hep ondan sut yumurta ve tavuk aldim. Kendi yetistiriyordu. Her sabah mutlaka kahvalti etmeden gitmiyordu esim. Bende tabiki. Bol bol su iciyordum bobrek rahatsizligim var benim buda bence etkili. Gunluk 3 litreye yakin iciyorum. Simdide icmeye calisiyorum ama midem bulaniyo o kadar icemiyorum. Aklima gelenler bunlar canim. Birde afilim balcidan bahsetti ya esim isi geregi konyaya gitmisti oraya gitti aldi oda bitmek uzere bir kavonoz bitti yani

Cok mu uzattim acaba?

insallah canim. Zaten uzulmeye gerek yok bu sinavi hayirlisiyla birlikte atlaticaz ve kucaklarimiz bebislerle dolacak insallah

insallah canim. Zaten uzulmeye gerek yok bu sinavi hayirlisiyla birlikte atlaticaz ve kucaklarimiz bebislerle dolacak insallah
Bazen üzülüyorum herkes hamile kalıp gidecek ben burada yapayalnız kalacağım.
Aranızda durumu en vahim ben görünüyorum.
Rabbime sığındım.

Bazen üzülüyorum herkes hamile kalıp gidecek ben burada yapayalnız kalacağım.
Aranızda durumu en vahim ben görünüyorum.
Rabbime sığındım.
Icimden bir ses oyle demiyor. Bu yilin ortalarinda seninle bunlari konusuruz tekrar cnm. Ben sana semt olarakda yakinim her zaman neye ihtiyacin olursa yaninda olurum tecrube doktor vs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…