Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepimizin öyle canım bana İzmir’de önerebileceginiz tüp bebek merkezi varsa araştırmak istiyorum
Smyrna ve irenbede yaptırdım memnun kalmadım,Ege Üniversitesi topiğin var herkez çok memnun bi araştır istersen,özel istiyorum dersen ege Üniversitesi profesörü erol tavmergen hastane açtı bi araştır derim.smyrna irenbe ticarethane gibi çalışıyor ve hep aynı yöntemleri uyguluyorlar.

Yok yok aklına gelenleri yaz canım bunlar lazım bana

Bazen üzülüyorum herkes hamile kalıp gidecek ben burada yapayalnız kalacağım.
Aranızda durumu en vahim ben görünüyorum.
Rabbime sığındım.
Rabbim.in nasil ne yapacagi biliniyor mu canim. En hayirlisini iste. Bizim sonumuz belli mi? Neler duyuyorum. 6. Ayinda 9. Ayinda kalbi duranlar falan. Allah gostermesin saglikla kucagimiza alabilelim insallah. Sende oyle dusunme . Allahtan en hayirlisini iste. Allahim hepinize nasip etsin

Rabbime sığındım.
Canım arkadaşım ben ne güne duruyorum acabaaaa Allah ol derse olur sanki 5 çocuğum var bak olmuyor işte nasip nasıp

Icimden bir ses oyle demiyor. Bu yilin ortalarinda seninle bunlari konusuruz tekrar cnm. Ben sana semt olarakda yakinim her zaman neye ihtiyacin olursa yaninda olurum tecrube doktor vs ..
Canım benim allah razı olsun. Ne bileyim endişeleniyorum bazen böyle düşünüp. Bir tek sizlerle konuşabiliyorum birbirimizi anlıyoruz. Aynı dilden konuşuyoruz. İnşallah inşallah bebişim olur inşallah hepimizin yumuş yumuş bebişleri olur.

Canım üzülme hayırlısı vakti zamanı var demek.sen kendini 4 5 sonra tüp bebek yaptıracağım die odakla o ara kafan rahat olur ama tabi kendine ve eşine de takviyeleri kullanmaya devam ettirecek bakmışsın sürpriz olmuş (inşallah)
Allah'tan ümit kesilmez

Yok yok aklına gelenleri yaz canım bunlar lazım bana
birde z.yaginda bekletilmis incir yedirdim. Sabahlari ac karnina. Birde her aksam havuc suyu. Sonralari azalttim 2 3 gunde bir. En sonunda da meyve sikacagini yikamadaktan bunaldim gunluk 2 3 havuc yemeye devam etti. Kaan hocaya gittik promen k baslayin dedi. Zaten hasarda yoktu. Bende onu yalniz birakmiim diye evde ne meyve varsa yanina da havuc tabi ekleyip sikıp iciyordum

Hepinizden allah razı olsun kızlar rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Tabiki rabbim yoktan var eden ol derse herşey olur.
Ben biraz teorik olarak konuştum istatiksel olarak sizlerin benden şansı daha yüksek görünüyor. Ama tabiki herşey nasip bunuda biliyorum.

Ben İstanbul düzenden bahşediyorum canım. Eşimde çok sinirlendi birde o kadar para veriyoruz gerçekten hizmet sıfır.
Canım duruyorsun ben olsam hemen arar spetmisperm sonucunu isterdim 2hafta klomen kullandınız faydası vardır.seni meraktayim inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Canım biz 1milyon 200bin sperm gördük biz hız morfoloji yerlerde .hiç umudunu kaybetme yeterki nasip olsub

Canım duruyorsun ben olsam hemen arar spetmisperm sonucunu isterdim 2hafta klomen kullandınız faydası vardır.seni meraktayim inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Ben hiç umutlu değilim. Hatta eşim ödeme yapmadan önce bekletmişler. Donöre bakmamız gerek demişler. Eşimde neden böyle yaptılar diye bana anlattı sperm sayımız acaba sıfıra düşmüşmüdür diye düşünüyordum öyle olunca, oh oh iyi dedim spermin incelenecek kadar varmış diye sevindim.

Sizin için en güzeli tüp bebek canım kestirme yol

Rabbime sığındım.
Yalnız değilsin benle senle kalıcam birlikte takılırız canm eskilerden kim var bi sen bi ben deriz

Çünkü morfoloji talep ettiyseniz sayı yetermı die bakmıslardır bizde 2 kez morfoloji tahlil parası alıp sayı yetersiz incelenmedi dediler ank düzen

Aynı şeyleri ben de hissediyorum. Herkes gidip ben kalacakmışım gibi.. zaten çevremde çocuksuz bi ben kaldım gibi bir şey..@Mfsg bazen umut dolu oluyorum bazen de ne bileyim işte.. rabbim büyük dualarımız birbirimiz için olsun. Gönlü güzel kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…