- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Smyrna ve irenbede yaptırdım memnun kalmadım,Ege Üniversitesi topiğin var herkez çok memnun bi araştır istersen,özel istiyorum dersen ege Üniversitesi profesörü erol tavmergen hastane açtı bi araştır derim.smyrna irenbe ticarethane gibi çalışıyor ve hep aynı yöntemleri uyguluyorlar.Hepimizin öyle canım bana İzmir’de önerebileceginiz tüp bebek merkezi varsa araştırmak istiyorum
Yok yok aklına gelenleri yaz canım bunlar lazım banaestagfurullah ablacim ne demek. Benimkiler sadece oneri olabilir. Ne isterseniz sorun bildiklerimi paylasirim.
yok malesef canm ankarada bizim. Ilk deneme negatif oldu. Beta degerim az artiyordu ama kese gorunmustu. Dr ilaclarima devam ettiriyordu ama ben umidi kesmis gibiydim kurban bayramiydi zehir oldu bana. Neyse kotu gunlerdi. Ben o bayram bir suru sey okudum kaan hocayi buldum esime bir suru kür uygulayacaktim eve gidince. Neyse iste haftada 1 nohut( zaten 1 yapinca en az iki gunluk yiyorsun) her sofraya buyuk kase salata hazirladim. Daha hic dr.a gitmeden emodex ve evicap aldim sonra bir macun gibi bisey var onu aktardan alip evde hazirladim. Baya bi kullandik bunlari. Kendime ve esime her gun balli sut ceviz findik badem iste kuruyemisciye gidip kavrulmamis butun kuruyemislerden aliyordum aylik 150-200 kuruyenisciye gidiyordu. Bol meyve, yemeklerde bakliyat balik sebze et yemekleri. Zaten gida muhendisiyim kendim paketli gidanin ne kadar zararli oldugunu bildigim icin paketli urunler, marketteki tavuk, yumurta almadim hic. Bir sutcum vardi hep ondan sut yumurta ve tavuk aldim. Kendi yetistiriyordu. Her sabah mutlaka kahvalti etmeden gitmiyordu esim. Bende tabiki. Bol bol su iciyordum bobrek rahatsizligim var benim buda bence etkili. Gunluk 3 litreye yakin iciyorum. Simdide icmeye calisiyorum ama midem bulaniyo o kadar icemiyorum. Aklima gelenler bunlar canim. Birde afilim balcidan bahsetti ya esim isi geregi konyaya gitmisti oraya gitti aldi oda bitmek uzere bir kavonoz bitti yani
Cok mu uzattim acaba?
Rabbim.in nasil ne yapacagi biliniyor mu canim. En hayirlisini iste. Bizim sonumuz belli mi? Neler duyuyorum. 6. Ayinda 9. Ayinda kalbi duranlar falan. Allah gostermesin saglikla kucagimiza alabilelim insallah. Sende oyle dusunme . Allahtan en hayirlisini iste. Allahim hepinize nasip etsinBazen üzülüyorum herkes hamile kalıp gidecek ben burada yapayalnız kalacağım.
Aranızda durumu en vahim ben görünüyorum.
Rabbime sığındım.
Canım arkadaşım ben ne güne duruyorum acabaaaa Allah ol derse olur sanki 5 çocuğum var bak olmuyor işte nasip nasıpBazen üzülüyorum herkes hamile kalıp gidecek ben burada yapayalnız kalacağım.
Rabbime sığındım.
Canım benim allah razı olsun. Ne bileyim endişeleniyorum bazen böyle düşünüp. Bir tek sizlerle konuşabiliyorum birbirimizi anlıyoruz. Aynı dilden konuşuyoruz. İnşallah inşallah bebişim olur inşallah hepimizin yumuş yumuş bebişleri olur.Icimden bir ses oyle demiyor. Bu yilin ortalarinda seninle bunlari konusuruz tekrar cnm. Ben sana semt olarakda yakinim her zaman neye ihtiyacin olursa yaninda olurum tecrube doktor vs ..
Öyle düşünme nasip kısmet işi bunlar.Bazen üzülüyorum herkes hamile kalıp gidecek ben burada yapayalnız kalacağım.
Rabbime sığındım.
Canım üzülme hayırlısı vakti zamanı var demek.sen kendini 4 5 sonra tüp bebek yaptıracağım die odakla o ara kafan rahat olur ama tabi kendine ve eşine de takviyeleri kullanmaya devam ettirecek bakmışsın sürpriz olmuş (inşallah)Maalesef negatif bizim durum sebepsiz infertiliteymis bazen iki tarafdada sorun olmaz ama gebelikte olmaz dedi yaşın 20li yaşlarda olsaydı bekle derdim ama 33 yaşıma gircem diye beklemen taraftarı değilim dedi bekledin 1 sene daha olmadı mesela zaman kaybı olcak yasimdan dolayı öle dedi bakalım biraz ara verip 4-5 ay sonra tüp bebek dusunebilirim hayırlısı olsun inşallah
birde z.yaginda bekletilmis incir yedirdim. Sabahlari ac karnina. Birde her aksam havuc suyu. Sonralari azalttim 2 3 gunde bir. En sonunda da meyve sikacagini yikamadaktan bunaldim gunluk 2 3 havuc yemeye devam etti. Kaan hocaya gittik promen k baslayin dedi. Zaten hasarda yoktu. Bende onu yalniz birakmiim diye evde ne meyve varsa yanina da havuc tabi ekleyip sikıp iciyordumYok yok aklına gelenleri yaz canım bunlar lazım bana
Canım duruyorsun ben olsam hemen arar spetmisperm sonucunu isterdim 2hafta klomen kullandınız faydası vardır.seni meraktayim inşallah güzel sonuçlar alırsın canımBen İstanbul düzenden bahşediyorum canım. Eşimde çok sinirlendi birde o kadar para veriyoruz gerçekten hizmet sıfır.
Canım biz 1milyon 200bin sperm gördük biz hız morfoloji yerlerde .hiç umudunu kaybetme yeterki nasip olsubHepinizden allah razı olsun kızlar rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Tabiki rabbim yoktan var eden ol derse herşey olur.
Ben biraz teorik olarak konuştum istatiksel olarak sizlerin benden şansı daha yüksek görünüyor.Ama tabiki herşey nasip bunuda biliyorum.
Ben hiç umutlu değilim. Hatta eşim ödeme yapmadan önce bekletmişler. Donöre bakmamız gerek demişler. Eşimde neden böyle yaptılar diye bana anlattı sperm sayımız acaba sıfıra düşmüşmüdür diye düşünüyordum öyle olunca, oh oh iyi dedim spermin incelenecek kadar varmış diye sevindim.Canım duruyorsun ben olsam hemen arar spetmisperm sonucunu isterdim 2hafta klomen kullandınız faydası vardır.seni meraktayim inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Ne yapıtınızda yükselttiniz?Canım biz 1milyon 200bin sperm gördük biz hız morfoloji yerlerde .hiç umudunu kaybetme yeterki nasip olsub
Ameliyat oldu varikosel ve takviyeler ileNe yapıtınızda yükselttiniz?
Sizin için en güzeli tüp bebek canım kestirme yolBen hiç umutlu değilim. Hatta eşim ödeme yapmadan önce bekletmişler. Donöre bakmamız gerek demişler. Eşimde neden böyle yaptılar diye bana anlattı sperm sayımız acaba sıfıra düşmüşmüdür diye düşünüyordum öyle olunca, oh oh iyi dedim spermin incelenecek kadar varmış diye sevindim.
Yalnız değilsin benle senle kalıcam birlikte takılırız canm eskilerden kim var bi sen bi ben derizBazen üzülüyorum herkes hamile kalıp gidecek ben burada yapayalnız kalacağım.
Rabbime sığındım.
Çünkü morfoloji talep ettiyseniz sayı yetermı die bakmıslardır bizde 2 kez morfoloji tahlil parası alıp sayı yetersiz incelenmedi dediler ank düzenBen hiç umutlu değilim. Hatta eşim ödeme yapmadan önce bekletmişler. Donöre bakmamız gerek demişler. Eşimde neden böyle yaptılar diye bana anlattı sperm sayımız acaba sıfıra düşmüşmüdür diye düşünüyordum öyle olunca, oh oh iyi dedim spermin incelenecek kadar varmış diye sevindim.
HahaaaYalnız değilsin benle senle kalıcam birlikte takılırız canm eskilerden kim var bi sen bi ben deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?