- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ben hep ilk önce sizlere ve mümin kardeşlerime sonra kendime dua ediyorum hepiniz dualarımdasınız.Aynı şeyleri ben de hissediyorum. Herkes gidip ben kalacakmışım gibi.. zaten çevremde çocuksuz bi ben kaldım gibi bir şey..@Mfsg bazen umut dolu oluyorum bazen de ne bileyim işte.. rabbim büyük dualarımız birbirimiz için olsun. Gönlü güzel kardeşim.
Evet canım morfoloji de istedik herşeyi istedik genetik hariç. Elimizde olsun hocayla konuşurken diye düşündüm.Çünkü morfoloji talep ettiyseniz sayı yetermı die bakmıslardır bizde 2 kez morfoloji tahlil parası alıp sayı yetersiz incelenmedi dediler ank düzen
Yok yokSizin için en güzeli tüp bebek canım kestirme yol
Ben hatırlayamadım çok mu eskilerdensin. Yada yeini geldin hoşgeldin.ay bende varim ya bi de ben kaldım :))
yok yeni gelmedim de eski de sayilmam.bu topiğe yazmadim pek ondan :)Ben hatırlayamadım çok mu eskilerdensin. Yada yeini geldin hoşgeldin.
Az önce ürologdan geldik canım artık benlik bişe kalmadı dedi değerleriniz normala döndü dedi progeny m ye devam etsin dedi pekmezi falan sordum pek takmadilar verdiğim vitaminde hepsi var gerek yok dedi iki defa aşılama deneyip tüp bebeğe geçebilirsiniz dedi böyle işte artık gelmenize gerek yok dedi işte böylebirde z.yaginda bekletilmis incir yedirdim. Sabahlari ac karnina. Birde her aksam havuc suyu. Sonralari azalttim 2 3 gunde bir. En sonunda da meyve sikacagini yikamadaktan bunaldim gunluk 2 3 havuc yemeye devam etti. Kaan hocaya gittik promen k baslayin dedi. Zaten hasarda yoktu. Bende onu yalniz birakmiim diye evde ne meyve varsa yanina da havuc tabi ekleyip sikıp iciyordum
Ne dedi dr canim ?Bende iyiyim.Şimdi doktora gideceğim ama zamanım dar mecburen farabiye gidicem yakın olduğu için. Bu tarafa doğru geliyor soğuklar dikkat etmek lazım dışarı çıkarken.
kaan hocada bize keciboynuzu pekmezini icmene gerek yok demisti. Esimde oyle deyince yaptigim karisimi birakmisti. Ama ben arada yine yediriyodum. Sana bi sey anlaticam. Gecen sen bir otobus yolculugunda bir kadinla karsilasmistim cok gormus gecurmis bi kadindi. Yanimda oturuyodu. Adanaliymis. Cocuktan konu acilmisti bizim yok olmuyor dr.lar tup bebek deneyin diyorlar demistim. Onlar oyle soylerler dedi. Bizimde olmadi ben bir suru sey yedirip icirdim esime dedi. Beslenmene bakacaksin kizim dedi. Et sut balik eksik etmeyeceksin dedi. Cocuk olmaz olmaz dediler oldu bizim cocugumuz dedi. Hatta onun dugunun alisverisinden geliyormus istanbuldan adaya gidiyormus.Tabi benim o zaman bunlar bi kulagimdan girip digerinden cikmisti cjnku ben direk tup bebek denicem olcak nasilsa diyodum. Sonradan kadinin dedikleri aklima geldi ilk tup bebek denemem negatif olunca. Bunlari buraya yazmamin nedeni belki goren okuyan olursa umutsuzluga kapilmasin diye neler cektigimizi bir biz bir Allah bilir. Sen dr.lar oyle desin takviyelere devam et. Bak zaten ilacta vermis. Onuda kullanirsiniz.Az önce ürologdan geldik canım artık benlik bişe kalmadı dedi değerleriniz normala döndü dedi progeny m ye devam etsin dedi pekmezi falan sordum pek takmadilar verdiğim vitaminde hepsi var gerek yok dedi iki defa aşılama deneyip tüp bebeğe geçebilirsiniz dedi böyle işte artık gelmenize gerek yok dedi işte böyle
Pco yok dedi. Herşey normal hormonlar da normal dedi. 3 tane yumurtam varmış şuan bri 14 biri 16 biri 22 mm miş çatlamaya hazır bu akşam hamile kalabilirsin dedi. Enfeksiyonda yokmuş arada kaşınma oluyor ama mantardaki kadar yoğun değil dedim onu pek önemsemedi. Yine de bir fitil yazdı vajinanın ph ını dengelesin diye. Kendini rahat bırak hayatının merkezine bebeği koyma başka şeyler koy dedi. Sürekli buna yoğunlaşıp stres yaparsan tüp bile tutmayabilir dedi. Yumurtalarıma şaşırdı bir ilaç filan mı kullandın dedi. Hayır dedim. E o zaman kendikiğinden bu kadar büyümüş 3 yumurtan varken ben sana pco sun dersem hakkına girerim günahtır dedi. Böyle işte. Çok şükür.Ne dedi dr canim ?
Iyi bari cok sevindim insallah olur .Preseed jel deneyebilirsin hemen eczaneden alipPco yok dedi. Herşey normal hormonlar da normal dedi. 3 tane yumurtam varmış şuan bri 14 biri 16 biri 22 mm miş çatlamaya hazır bu akşam hamile kalabilirsin dedi. Enfeksiyonda yokmuş arada kaşınma oluyor ama mantardaki kadar yoğun değil dedim onu pek önemsemedi. Yine de bir fitil yazdı vajinanın ph ını dengelesin diye. Kendini rahat bırak hayatının merkezine bebeği koyma başka şeyler koy dedi. Sürekli buna yoğunlaşıp stres yaparsan tüp bile tutmayabilir dedi. Yumurtalarıma şaşırdı bir ilaç filan mı kullandın dedi. Hayır dedim. E o zaman kendikiğinden bu kadar büyümüş 3 yumurtan varken ben sana pco sun dersem hakkına girerim günahtır dedi. Böyle işte. Çok şükür.
Hiç onu düşünemedim. Fiyatı ne kadar biliyor musun?Iyi bari cok sevindim insallah olur .Preseed jel deneyebilirsin hemen eczaneden alip
Aaa çok şaşırdım 3 tane mıPco yok dedi. Herşey normal hormonlar da normal dedi. 3 tane yumurtam varmış şuan bri 14 biri 16 biri 22 mm miş çatlamaya hazır bu akşam hamile kalabilirsin dedi. Enfeksiyonda yokmuş arada kaşınma oluyor ama mantardaki kadar yoğun değil dedim onu pek önemsemedi. Yine de bir fitil yazdı vajinanın ph ını dengelesin diye. Kendini rahat bırak hayatının merkezine bebeği koyma başka şeyler koy dedi. Sürekli buna yoğunlaşıp stres yaparsan tüp bile tutmayabilir dedi. Yumurtalarıma şaşırdı bir ilaç filan mı kullandın dedi. Hayır dedim. E o zaman kendikiğinden bu kadar büyümüş 3 yumurtan varken ben sana pco sun dersem hakkına girerim günahtır dedi. Böyle işte. Çok şükür.
100 filandi sanirim .Sperm hizlandirici .Hiç onu düşünemedim. Fiyatı ne kadar biliyor musun?
Sağol canım benim inşallahYa arkadaşım neden bu kadar içli konusuyorsunuz evet günümüzde bebek olması zorlaşıyor ama Rabbim öyle dermanlar doktorlara ilim vermişki sıfır spermli olanlardan bile sperm bulup yapabiliyor kar doktor yaptı diyemeyiz Allah lütfetti o ilmi onlar kullandı. Sizin o kadar sperm var tüp bebek var sonuçta umutsuz olmayın lütfenBeth18 dediği gibi bizim ne olacağı belli değil sabr biraz daha lütfen üzülmesiyn elde değil biliyorum en çok birbirimizi biz anlıyoruz ama Rabbim bekletiyorsa güzelliklerle gönderecektir inşallah Saklicennet B Beyza_2018 Suskun Ceylan
İnşallah canımYa arkadaşım neden bu kadar içli konusuyorsunuz evet günümüzde bebek olması zorlaşıyor ama Rabbim öyle dermanlar doktorlara ilim vermişki sıfır spermli olanlardan bile sperm bulup yapabiliyor kar doktor yaptı diyemeyiz Allah lütfetti o ilmi onlar kullandı. Sizin o kadar sperm var tüp bebek var sonuçta umutsuz olmayın lütfenBeth18 dediği gibi bizim ne olacağı belli değil sabr biraz daha lütfen üzülmesiyn elde değil biliyorum en çok birbirimizi biz anlıyoruz ama Rabbim bekletiyorsa güzelliklerle gönderecektir inşallah Saklicennet B Beyza_2018 Suskun Ceylan
Bizi en iyi anlayandan birisin sen teşekkür ediyorum fakat dediğin gibi elde değil. Senin ileri hızınız biraz düşünce ne kadar çok üzülmüştün ve o ay hamile olduğunu öğrendin. Böyle birşey işte rabbim bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlerde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.Ya arkadaşım neden bu kadar içli konusuyorsunuz evet günümüzde bebek olması zorlaşıyor ama Rabbim öyle dermanlar doktorlara ilim vermişki sıfır spermli olanlardan bile sperm bulup yapabiliyor kar doktor yaptı diyemeyiz Allah lütfetti o ilmi onlar kullandı. Sizin o kadar sperm var tüp bebek var sonuçta umutsuz olmayın lütfenBeth18 dediği gibi bizim ne olacağı belli değil sabr biraz daha lütfen üzülmesiyn elde değil biliyorum en çok birbirimizi biz anlıyoruz ama Rabbim bekletiyorsa güzelliklerle gönderecektir inşallah Saklicennet B Beyza_2018 Suskun Ceylan
Hasar sıkıntı on baktirin muhakkak çünkü gebelik olmuyor olsada düşük olabiliyor tedavisi kolay antioksidanlarla duzeliyorKizlar belki benimde sesimi duyarsiniz dna hasar tespitinde neoluyorki? Esimden daha onu istemediler ben 2.5 sneelik evliyim bebek icin cabaliyoruz klomen catlatma sonra asilama oldum ama gayet ilgisiz bir merkezdi snra 6 ay ara verdik yine olmadi sogan kuru incir kuru keske ara vermeseydm cok pismanim siz siz olun ara vermeyin snra esimde sperm sayisi azligi cikti bana hic duymadigm ADENOMYOSIS dedi onlara benziyor dedi 2 gun agladim smdi sonuclara bakck ne cikicak blmiyorm cok umutlym
canim dna hasari olunca bebek olmayabiliyor. O yuzden baktirmanizda yarar var. Evet insan aglamadan edemiyor. Agla agla bir gun iki gun ama ucuncu gun ayaga kalkip esin istemese bile yedir icir. Bikmadan. Eger biz ugrasmazsak onlar hicbisey yapmiyorlar olmazsa olmasin modundalar. Yani en azindan benim esim oyle. Birde sana tavsiyem daha ilgili bir merkeze git dr.lar ve ekipleri tedaviyi bence cok etkiliyorKizlar belki benimde sesimi duyarsiniz dna hasar tespitinde neoluyorki? Esimden daha onu istemediler ben 2.5 sneelik evliyim bebek icin cabaliyoruz klomen catlatma sonra asilama oldum ama gayet ilgisiz bir merkezdi snra 6 ay ara verdik yine olmadi sogan kuru incir kuru keske ara vermeseydm cok pismanim siz siz olun ara vermeyin snra esimde sperm sayisi azligi cikti bana hic duymadigm ADENOMYOSIS dedi onlara benziyor dedi 2 gun agladim smdi sonuclara bakck ne cikicak blmiyorm cok umutlym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?