Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sen ne yedirdin mjsal evrt erkekle lr rahat ya

Ari sutu bal poleni kullanan vrmi arjdslar ? Adenoymis dediler etkili olrmu bide guvenilir site nerden alcaz

Ilk deneme negatif oldu. Beta degerim az artiyordu ama kese gorunmustu. Dr ilaclarima devam ettiriyordu ama ben umidi kesmis gibiydim kurban bayramiydi zehir oldu bana. Neyse kotu gunlerdi. Ben o bayram bir suru sey okudum kaan hocayi buldum esime bir suru kür uygulayacaktim eve gidince. Neyse iste haftada 1 nohut( zaten 1 yapinca en az iki gunluk yiyorsun) her sofraya buyuk kase salata hazirladim. Daha hic dr.a gitmeden emodex ve evicap aldim sonra bir macun gibi bisey var onu aktardan alip evde hazirladim. Baya bi kullandik bunlari. Kendime ve esime her gun balli sut ceviz findik badem iste kuruyemisciye gidip kavrulmamis butun kuruyemislerden aliyordum aylik 150-200 kuruyenisciye gidiyordu. Bol meyve, yemeklerde bakliyat balik sebze et yemekleri. Zaten gida muhendisiyim kendim paketli gidanin ne kadar zararli oldugunu bildigim icin paketli urunler, marketteki tavuk, yumurta almadim hic. Bir sutcum vardi hep ondan sut yumurta ve tavuk aldim. Kendi yetistiriyordu. Her sabah mutlaka kahvalti etmeden gitmiyordu esim. Bende tabiki. Bol bol su iciyordum bobrek rahatsizligim var benim buda bence etkili. Gunluk 3 litreye yakin iciyorum. Simdide icmeye calisiyorum ama midem bulaniyo o kadar icemiyorum. Aklima gelenler bunlar canim. Birde afilim balcidan bahsetti ya esim isi geregi konyaya gitmisti oraya gitti aldi oda bitmek uzere bir kavonoz bitti yani

birde z.yaginda bekletilmis incir yedirdim. Sabahlari ac karnina. Birde her aksam havuc suyu. Sonralari azalttim 2 3 gunde bir. En sonunda da meyve sikacagini yikamadaktan bunaldim gunluk 2 3 havuc yemeye devam etti. Kaan hocaya gittik promen k baslayin dedi. Zaten hasarda yoktu. Bende onu yalniz birakmiim diye evde ne meyve varsa yanina da havuc tabi ekleyip sikıp iciyordum
P pembehayaler

Canım hemen değerlendir bu ayı ben geçen günlerde kürler kullanmama. Rağmen Dr 1 tane oluşmuş dedi evet o infolic yapmış olabilir şansın yüksek.

Kızlar şimdi okudum infolic üremeye yardımcı oluyormuş hamile kalamayan kadınlar kullansın diyor kesin bundan oldu senin o 3 tane yumurta hangisini kullandın canım bı de günde iki defa mı 2 mi

Hamile kalamamakta çok üzücü sabırsızlanacagımz bir durum ama inan kaybetmek çok daha acı nazlanıyor bizimkiler inşallah onlar gökyüzüne gönderdiğimz öyle güzel dualarımız çarkı bak birbirimizi tanımıyoruz ama bebeklerimiz için dualar biriktiriyoruz bu çok güzel hepinizi seviyorum olacak inşallah olacak

Saklicennet cnm eşim hacamat yaptırdı. İnş faydalı olur. Hem bel fıtığı vardı onun için yaptırmış oldu hemde sperm sağlığı için yaptırdı.
Bizde pazartesi yaptıracağız canım inşallah faydası olur. Hangi bölgelere yaptırdınız? Birde sünnet günleri var yeme içme yasakları var onlara uydunuz mu?

Bizde pazartesi yaptıracağız canım inşallah faydası olur. Hangi bölgelere yaptırdınız? Birde sünnet günleri var yeme içme yasakları var onlara uydunuz mu?
Sırtına yaptırdı. Et ve süt ürünleri yasak 2 gün boyunca. O kadar dedi. Başkada birşey dememiş.

Bize de 10-15 gün sonra cevap gelecek. İnşallah güzel sonuçlarla karşılaşırız.

Canım hemen değerlendir bu ayı ben geçen günlerde kürler kullanmama. Rağmen Dr 1 tane oluşmuş dedi evet o infolic yapmış olabilir şansın yüksek.
Ben de inofolic etkili oldu diye hissediyorum. Çok düzenlide kullanamamıştım halbuki. Sabah akşam 1 poşet kullanıyordum ama bazen sabah unutuyordum bazen akşam. Unutunca 1 sonrakinde 2 poşet içiyordum. Etkili oldu demek. İnşallah tembel spermler biraz koşabilir ve Rabbim hayırlısıysa ol derde boşa gitmez yumurtalar.

Kızlar şimdi okudum infolic üremeye yardımcı oluyormuş hamile kalamayan kadınlar kullansın diyor kesin bundan oldu senin o 3 tane yumurta hangisini kullandın canım bı de günde iki defa mı 2 mi
İnofolic şase sabah akşam 1 poşet suya karıştırıp içtim. Pek düzenli yapamadım ama.

Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tekrarlayan düsükler ve sperm dna hasarı vardı.
Anladım canım. Büyük bir başarıya
Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tekrarlayan düsükler ve sperm dna hasarı vardı.
Anladım canım. Yani büyük bir başarıya ulastiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin.bişey sorulan eşimin sperm sayısı 100.000 hareketlilik %80 sizce tüp bebek şansımız var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…