- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Adoneymss mi tedavisi kolay yani hasarli cikiyor cogu sperm bunumu ogreniyorsnHasar sıkıntı on baktirin muhakkak çünkü gebelik olmuyor olsada düşük olabiliyor tedavisi kolay antioksidanlarla duzeliyor
Sen ne yedirdin mjsal evrt erkekle lr rahat yacanim dna hasari olunca bebek olmayabiliyor. O yuzden baktirmanizda yarar var. Evet insan aglamadan edemiyor. Agla agla bir gun iki gun ama ucuncu gun ayaga kalkip esin istemese bile yedir icir. Bikmadan. Eger biz ugrasmazsak onlar hicbisey yapmiyorlar olmazsa olmasin modundalar. Yani en azindan benim esim oyle. Birde sana tavsiyem daha ilgili bir merkeze git dr.lar ve ekipleri tedaviyi bence cok etkiliyor
bir arkadasima yazdim onalri kopyaliimSen ne yedirdin mjsal evrt erkekle lr rahat ya
Valla öyle dedi ilaç mı kullandın dedi hayır dedim. İnofolic kullanmıştım o mu etkili oldu böyle bilmiyorum.Aaa çok şaşırdım 3 tane mı
Canim okudum büyük ihtimalle infolic ten oldu o hangisini kullanıyorsun sebValla öyle dedi ilaç mı kullandın dedi hayır dedim. İnofolic kullanmıştım o mu etkili oldu böyle bilmiyorum.
Hamile kalamamakta çok üzücü sabırsızlanacagımz bir durum ama inan kaybetmek çok daha acı nazlanıyor bizimkiler inşallah onlar gökyüzüne gönderdiğimz öyle güzel dualarımız çarkı bak birbirimizi tanımıyoruz ama bebeklerimiz için dualar biriktiriyoruz bu çok güzel hepinizi seviyorum olacak inşallah olacakBizi en iyi anlayandan birisin sen teşekkür ediyorum fakat dediğin gibi elde değil. Senin ileri hızınız biraz düşünce ne kadar çok üzülmüştün ve o ay hamile olduğunu öğrendin. Böyle birşey işte rabbim bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlerde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.
Bizde pazartesi yaptıracağız canım inşallah faydası olur. Hangi bölgelere yaptırdınız? Birde sünnet günleri var yeme içme yasakları var onlara uydunuz mu?Saklicennet cnm eşim hacamat yaptırdı. İnş faydalı olur. Hem bel fıtığı vardı onun için yaptırmış oldu hemde sperm sağlığı için yaptırdı.
Sırtına yaptırdı. Et ve süt ürünleri yasak 2 gün boyunca. O kadar dedi. Başkada birşey dememiş.Bizde pazartesi yaptıracağız canım inşallah faydası olur. Hangi bölgelere yaptırdınız? Birde sünnet günleri var yeme içme yasakları var onlara uydunuz mu?
Tamam canım rabbim şifasını verecek inşallah ben inanıyorum altarnetif tıbba.Sırtına yaptırdı. Et ve süt ürünleri yasak 2 gün boyunca. O kadar dedi. Başkada birşey dememiş.
Bize de 10-15 gün sonra cevap gelecek. İnşallah güzel sonuçlarla karşılaşırız.ayllllliiiin35 öyle demişler eşime canım 10/15 gün sonra çıkacakmış. Zaten Kaan hocaya da Nisan başı gibi gideceğiz ama henüz geri dönüş olmadı kadın sizi arayıp haber vericem demiş.
Beth18 eskisi gibi üzülmüyorum nedense. kendimi tedaviye yeni başlamış gibi hissediyorum inşallah hayırlısı olur Kaan hoca bize iyi gelir inşallah. Yarına başka bir hekime randevu aldım yine dayanamadım bakalım o ne diyecek.
@Suskun Ceylan canım benim şakın üzülme aşılama normal gebelikten farksız şansı da düşük zaten. Ben 26 yaşımda olmama rağmen Eğer tedavilerimiz başarılı olmazsa direk tüp tedavisiyle başlarım aşılamayla uğraşmam. Seni etkilememek için birşey dememiştim ama aşılama sadece zaman kaybı çok çok az insanda başarı sağlanabiliyor. Eşine takviyeleri bıraktırma sende devam et inşallah nasibin seni bulacaktır.
Ben de inofolic etkili oldu diye hissediyorum. Çok düzenlide kullanamamıştım halbuki. Sabah akşam 1 poşet kullanıyordum ama bazen sabah unutuyordum bazen akşam. Unutunca 1 sonrakinde 2 poşet içiyordum. Etkili oldu demek. İnşallah tembel spermler biraz koşabilir ve Rabbim hayırlısıysa ol derde boşa gitmez yumurtalar.Canım hemen değerlendir bu ayı ben geçen günlerde kürler kullanmama. Rağmen Dr 1 tane oluşmuş dedi evet o infolic yapmış olabilir şansın yüksek.
İnofolic şase sabah akşam 1 poşet suya karıştırıp içtim. Pek düzenli yapamadım ama.Kızlar şimdi okudum infolic üremeye yardımcı oluyormuş hamile kalamayan kadınlar kullansın diyor kesin bundan oldu senin o 3 tane yumurta hangisini kullandın canım bı de günde iki defa mı 2 mi
Anladım canım. Büyük bir başarıyaAminn. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tekrarlayan düsükler ve sperm dna hasarı vardı.
Anladım canım. Yani büyük bir başarıya ulastiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin.bişey sorulan eşimin sperm sayısı 100.000 hareketlilik %80 sizce tüp bebek şansımız var mı.Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tekrarlayan düsükler ve sperm dna hasarı vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?