Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İçini ferah tut beence PCO yook sende 5 aşırı yüksek değil ki 8 9 kar olunca PCO dan bahsedilir hayırlı haberler le dön canım

Bazı arkadaşlar yok demiş canım sende içini ferah tut belki ben yanlış biliyorumdur.bende daha yeni yaptırdım istememişlerdi hiç,

Merhaba kızlar. Biz bugün devlet hastanesinde bir hekime gittik. Felaketti hiç birşey anlamadı ameliyat olduk dedik değerleri dobleri gösterdik sperm testine bakmadı elle muayene etmedi. Doblerde baktı tekrar dobler istedi sinirlendim en sonunda eşim dedi ki klomen kullanıyoruz hormon testi yaptırmak istiyoruz hormonları yükseltiyormuş dedik. Kim diyor bunları biri denize taş atıyor diğerleri peşine gidiyor gibi saçmaladı ilaç tedavilik birşey Yok gibi birşey dedi çok ciddi bir infertilite problemi dedi. Ameliyat olduğunuz yere gidin. Yumurtlama takibi yapın falan dedi. Böyle saçma bir Dr yorum görmedim sinirlendik çektik kapıyı çıktık. Eşimin arkadaşı vardı onu aracı koyduk Dr giriş yaptı falan hormon testi verdik zar zor.
Klomen yazdıramadık reçetesiz vermiyorlar nasıl alacağız bilmiyorum. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı çok yazık gerçekten. Herkesin imkanı olmayabilir özele gitmeye çok iyi hekimlere muayene olmaya. Devlet hastanesinde bu muameleler çok yanlış. İnsanlar bu yüzden sürekli üst üste tüp bebek denemeleri yapıyorlar başarısız oluyorlar. Araştırma Yok sıfır. Yazık çok yazık.

Ahhh bu tarz doktorlara sinirr oluyorummm yaaaaa.

Selam kızlar eşimin sperm testini yorumlayacak  biri arıyorum bı el atsanız Google baktım hiçbir şey anlamadım ya morfoloji hangisi oluyor kaç milyon sperm i var vs 7 aydır bebiş bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20180301-WA0001-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 123
Selam kızlar eşimin sperm testini yorumlayacak  biri arıyorum bı el atsanız Google baktım hiçbir şey anlamadım ya morfoloji hangisi oluyor kaç milyon sperm i var vs 7 aydır bebiş bekliyorum
Toplam sperm 54 milyon %28 ileri haraketiniz varmış. Spermlerin yarısı düzgün yapıdaymış. Sonucunuz kötü değil normal değerlere çok yakın olmakla birlikte çok az vitamin takviyesi yapılabilir %25lik yerinde hareketli spermler haraketlenir şansınız da artar. Keçiboynuzu kürü de yapabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

Ahhh bu tarz doktorlara sinirr oluyorummm yaaaaa.
Ahhh aahhh eşim çok sinirlendi çok. Daha devlet hastanesine gitmem diyor. Sadece istanbuldakiler mi böyle bilmiyorum. Ne kadar çok kalabalık olursa ilgi o kadar azalıyor sanki. Nefret ettirdiler. Bi çare dönüp duruyoruz. Bari tahlilleri devlette yaptıralım. Sonuçta fabrikatör falan değiliz. Bir yere kadar. Takviyeler ilaçlar muayeneler özel testler hiç sorun değil yaptırıyoruz ama hormon testi yazsan eline mi yapışır para kendi cebinden çıkacak sanki... şöyle düzgün bir doktora denk gelemedik nasipten Yok anlamadım.

Canm kaçıncı gününde gittin yumurtalarını gördü cok sevindim ne güzel hersey yolunda

Bence sonuçlarınız gayet iyi. Siz kontrollerinizi yaptırdınız mı?

Bende devlet hastanesine gittim tahlillerim vardı bana dedi ki bunlar pahalı testler bizim hastanemizde tüp bebek yaptırıyor olsanız yaparız dediler ve yapmadılar sinir oldum gittim aile hekimim hepsini yaptı.aile hekimlerine de yaptırabilirsiniz, hangi testler yapılacaktı

Ya kesinlikle katılıyorum bugün mecbur 3.gün kan tahlili vermem gerekti istetene kadar neler çektim alt tarafı hormon değerlerine bakcam kendi dr uma göstericem.neyseki hallettim.bu arada ben klomeni kendi eczacınızdan recetesiz almıstım belki dr e devlete yazdı anlamadım ama aldın direk

Canım bende pkolu olduğumu 10 sene sonra anladım bir dr söylemişti kilo alma şuan ki kilonu koru ilaç vermiycem ileri derecede değil demişti 10 sene boyunca adet düzensizliği için gitmediğim dr kalmadı hiçbiri bilgi vermedi maalesef doktorlar açıklama yapmıyor

Canım sakın ol benim amh 8 ama pko yok amh her yüksek olana pko denmiyor adetin 3. Günü vajinal ultrasonda bakılıp pko görüntüsü yoksa sorun yok

Yani hiç bir doktor pko var demedi. Adetin 3. Günü hep muayene oldum ama hiç pco var denilmedi inş çıkmaz bi de onla uğraşmayalım. Herşey problem olmaya başladı.

bize de devletteki ayni muameleyi yapti. Elle muayene zaten etmiyolarki zaten varikosel elle tespit edilirse dobleer istenirmis. Ama boyleler camim sıkma canini

zeynepppppppp sonuc aldin mi dr.dan canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…