- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Canım benim eşim in abisi nin 250 bin di ikiz bebekleri oldu tüp bebekle hiç sperm olmayanlarda bile yapıyorlar olur inşallah seninde.Anladım canım. Büyük bir başarıya
Anladım canım. Yani büyük bir başarıya ulastiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin.bişey sorulan eşimin sperm sayısı 100.000 hareketlilik %80 sizce tüp bebek şansımız var mı.
Ayy çok sevindim.beni umutlandirdinya allah senden razı olsun. İnşallah bir an önce sende anne olursunCanım benim eşim in abisi nin 250 bin di ikiz bebekleri oldu tüp bebekle hiç sperm olmayanlarda bile yapıyorlar olur inşallah seninde.
Evt biz kullandik sperm hasarina etkisi olurmu bilmiyorum. Sayi ve hiz sorunumuz vardi ginsengli kullandik biz. Esim kendini performans olarak iyi hissediyordu, bize moral etkisi bile oldu bu anlamdaAri sutu bal poleni kullanan vrmi arjdslar ? Adenoymis dediler etkili olrmu bide guvenilir site nerden alcaz
Bu iyi bir sonuç canım yani çok bilgim yok ama öyle okumustumKızlar homosistein test sonucum da 7.56 çıktı.
Evet bende araştırdım cnm normal çıktı sonuç. TeşekkürlerBu iyi bir sonuç canım yani çok bilgim yok ama öyle okumustum
Canım saraçoğlundan mı aldınız ginsengli olanı ?Evt biz kullandik sperm hasarina etkisi olurmu bilmiyorum. Sayi ve hiz sorunumuz vardi ginsengli kullandik biz. Esim kendini performans olarak iyi hissediyordu, bize moral etkisi bile oldu bu anlamda
İnşallah canım buradaki herkes olur insallahAyy çok sevindim.beni umutlandirdinya allah senden razı olsun. İnşallah bir an önce sende anne olursun
Hayir aktardan Aksu Vital diye bir marka ama yeni serisi, yeni serisinin balı daha kaliteliymis fiyattan anlarsin zaten cnm. 35 lira falanCanım saraçoğlundan mı aldınız ginsengli olanı ?
Ginseng mi rahatlatti ? Sayisinda sikntı var dediler . . Ginsengl macunmu wla ben yemek istiyorm ama bidenkist var dediler buyutmesin dieEvt biz kullandik sperm hasarina etkisi olurmu bilmiyorum. Sayi ve hiz sorunumuz vardi ginsengli kullandik biz. Esim kendini performans olarak iyi hissediyordu, bize moral etkisi bile oldu bu anlamda
Pko var sanırım sende cnm,Eki Görüntüle 2117922 Kızlar amh testime yorum yapar mısınız ??? Yüksek mi çıkmış ya
Cidden mi ??? Ama bana hiç bundan bahsetmediler. 3 senedir gidip geliyorum doktorlara.Pko var sanırım sende cnm,
Bence PCO olsa çok dahayüksek çıkardı yumurta kapasiten iyi demekki var daha yılların. Ama doktoruna yorumlatırsn yineEki Görüntüle 2117922 Kızlar amh testime yorum yapar mısınız ??? Yüksek mi çıkmış ya
Adetlerin düzenli mi, 4ün üzerine pko deniyor tabii doktorun daha iyi bilir.Cidden mi ??? Ama bana hiç bundan bahsetmediler. 3 senedir gidip geliyorum doktorlara.
Evet. 29. Gün adet olurum her zamanAdetlerin düzenli mi, 4ün üzerine pko deniyor tabii doktorun daha iyi bilir.
Adetinin 21. Günü progesteron testi yaptır cnm bide adetliyken muayene olursan belki folikül sayınla amh değerin de uyumsuzluk vardır.düzenli adet olup pkolu olanlarda var araştırmakta fayda var.Evet. 29. Gün adet olurum her zaman
Adetinin 21. Günü progesteron testi yaptır cnm bide adetliyken muayene olursan belki folikül sayınla amh değerin de uyumsuzluk vardır.düzenli adet olup pkolu olanlarda var araştırmakta fayda var.
Evt ginsengli kullandik sanirim erkegin testestoronlari uzerine olumlu etkisi oldu. Guc performans uzun suren iliski vs. etkisi gorduk bizGinseng mi rahatlatti ? Sayisinda sikntı var dediler . . Ginsengl macunmu wla ben yemek istiyorm ama bidenkist var dediler buyutmesin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?