Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim eşim in abisi nin 250 bin di ikiz bebekleri oldu tüp bebekle hiç sperm olmayanlarda bile yapıyorlar olur inşallah seninde.

Evt biz kullandik sperm hasarina etkisi olurmu bilmiyorum. Sayi ve hiz sorunumuz vardi ginsengli kullandik biz. Esim kendini performans olarak iyi hissediyordu, bize moral etkisi bile oldu bu anlamda
Canım saraçoğlundan mı aldınız ginsengli olanı ?

Iyi aksamlar kizlar bir arkadasi ziyarete gittik.Ikizleri var bir kiz bir oglan ikisi de cok yaramaz .Kac kere ustume zipladilar kendimi kasmaktan agrilar girdi karnima . Beth18 aklima sen geldin .Gülümsedim

Evt biz kullandik sperm hasarina etkisi olurmu bilmiyorum. Sayi ve hiz sorunumuz vardi ginsengli kullandik biz. Esim kendini performans olarak iyi hissediyordu, bize moral etkisi bile oldu bu anlamda
Ginseng mi rahatlatti ? Sayisinda sikntı var dediler . . Ginsengl macunmu wla ben yemek istiyorm ama bidenkist var dediler buyutmesin die

Adetinin 21. Günü progesteron testi yaptır cnm bide adetliyken muayene olursan belki folikül sayınla amh değerin de uyumsuzluk vardır.düzenli adet olup pkolu olanlarda var araştırmakta fayda var.

Doktora gidiyorum şimdi. Eğer pkolu isem ve 3 senedir doktor doktor geziyorum kimse bunu anlamadıysa hakkımı helal etmiycem gittiğim doktorlara. Bu nasıl bi iştir ya. Neden bu testi benden istemediler bu kadar süredir?? Bu nasıl bi iştir yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…