Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Benim adetler düzenli 29. Gün adet olurum her zaman. Bilmiyorum artık nasipte ne varsa onu yaşayacağız galiba. Rabbim büyük elbet yardım eder.

Adetimin 2.gunu bugun ultrasonla muayenemi oldum ilk ignelerimi vuruldum geldim kizlar. Cuma bize ve hepimize ugurlu gelsin insallah ..

Yumurtalik gelisimi ve kalitesi icin bu surede n yememi n yapmami tavsiye edersiniz?
Bende tüp bebek hazırlık sürecindeyim, hergün hurma incir badem fındık yemeye çalışıyorum, hergün portakal greyfurt nar sıkıp içiyorum, yumurta yiyorum hergün ev yoğurdu sebze, arı sütü kapsül alıyorum,propolis kapsül, multivitamin, folik asit,demir düşüktü demir hapı alıyorum bol su içiyorum benim yaptıklarım bunlar.

Tüpte sayı önemli değil hızınız çok iyiymiş olur Allah’ın izniyle

Selam kızlar eşimin sperm testini yorumlayacak  biri arıyorum bı el atsanız Google baktım hiçbir şey anlamadım ya morfoloji hangisi oluyor kaç milyon sperm i var vs 7 aydır bebiş bekliyorum
Gayet iyi sonuçları lökosit biraz yüksek çıkmış galiba ama morfoloji sayı ileri hız iyi bence sende bı baktır herseyine esinde bişey yok gibi.

Canım ne yapptın gösterebildin mi sonuçlarını merak ettim zeynepppppppp . Beth18 canım perinatologa 3 çüzlerini konuşmak içinmi gideceksin merakla bekliyoruz neler konusacaksın doktorla

Teşekkür ederim canım benim. Biz bugün sadece eşime hormon testi istedik. Benim için sağlık ocağında hangi testler yapılabilir?

Teşekkür ederim canım benim. Biz bugün sadece eşime hormon testi istedik. Benim için sağlık ocağında hangi testler yapılabilir?
Hormon testleri progesteron Lh,fsh,testosteron,vitamin D,kan tam sayım,anti TP, TSH, serbest T3 t2,Eliza testleri, eşimle aile hekimliğinde yaptırdık

Adetimin 2.gunu bugun ultrasonla muayenemi oldum ilk ignelerimi vuruldum geldim kizlar. Cuma bize ve hepimize ugurlu gelsin insallah ..

Yumurtalik gelisimi ve kalitesi icin bu surede n yememi n yapmami tavsiye edersiniz?
Canım hadi hayırlı olsun güzel sonuç al.canim arı sütü bal polen yumurtayı çok iyiymiş birde omepa Q10de iyi geliyormuş tüp bebekte veriyorlar

Beth18 , Selvi25 kızlar doktordan geliyorum. Kesinlikle pcolu değilsin dedi. Yumurtaların şahane görünüyor dedi.gebe kalabiliyorsan pco olmaz dedi. Verdiği ilaçları kullanıyorum. Adetime 10 gün kala clexane 0.4 iğne günde bir defa kullanıcam. Gebelik testi yap dedi adetin geçince Pozitifi görünce de sabah akşam kullanıcaksın iğneyi eğer negatif ise de test iğneyi kes dedi. İlaçlara devam et. Bu döngü 3 ay sürecek böyle. Senin gibi olan hastalarda %99 hamilelik elde ettik dedi. Bakalım inş bize de nasip olur. 3 ay içinde gebelik olur inş dedi olmazsa da bağışıklıkla ilgili soruna yöneliriz dedi kortizon falan kullanabilirsin dedi. İnş gerek kalmaz kortizona.

Bu iğne ne iğnesi? Yumurtlamadan sonra kullanacaksın ne işe yarıyor acaba..

Sevindim senin adına cnm, inşallah gebe kalırsın kısa zamanda.

Ben sana dedim rahat ol diye canım herşey çok iyi gözüküyor sende problem yok hiçbir testinde.tedbir aldın takdir Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…