Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok tek istanbuldakiler öyle değil her yerde var bunlardan. Halden anlamak diye birşey var birçok insanın beceremediği ve malesef okumakla ilgili birşeyde değil bu. Biz zaten kafamızda kırk senaryo yazıp bir ton stres ile gidiyoruz oraya abuk sabuk şeylere tahlil yazanlar varken eline mi yapışır yazsa. Allah ım hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah.

Bana hormon testi yapıldı kan vs doktor bir kaç gün yumurta takibi yaptı sonra ki günler gidemedim kötü birşey yok dedi iki ay daha dene rahim filmi cektir dedi geçen ay bazı sebeplerden ara verdik bu ayda olmazsa rahim filmi cektircem
Bence sonuçlarınız gayet iyi. Siz kontrollerinizi yaptırdınız mı?

Çok sağolun bilgiler için eşim bir ay kür yaptı şimdi sadece pekmez iciyor o zaman tekrar başlasın

Lökosit engel midir sizce bende de kötü birşey çıkmadı ama ne var bilmiyorum rahim filmi cektircem bu ay da olmazsa
Gayet iyi sonuçları lökosit biraz yüksek çıkmış galiba ama morfoloji sayı ileri hız iyi bence sende bı baktır herseyine esinde bişey yok gibi.

Lökosit engel midir sizce bende de kötü birşey çıkmadı ama ne var bilmiyorum rahim filmi cektircem bu ay da olmazsa
Düşürülebilir tedavi ile evet hsg çektirin bende çektircem ama eşinizin değerleri bizimkinden çok daha iyi Dr bize bile normal yollardan olur dedi inşallah bir an önce anne oluruz hepimiz

İnş cnm. Senin doktor görüşmen ne oldu ??

Beth18 güzel haberlerle gel inşallah canım.

zeynepppppppp canim insallah 3 ay sonunda muradina erersin .Sure su an uzun gelebilir ama başlayınca bitiyor .
Beth18 guzel seyler duyarsin insallah .
kizlar Allah razi olsun sizden :)

Ya bu perinatolog cok pahali ama gittigime degdi. Tup bebek dr.u kendini riske atmak istememistir dedi. Tabiki zor bir surec ve ben sana hic bir sey icin soz veremem dedi. Ama senin gibi takip ettigim 3uzlerim var dedi. Ve dogumlarini da yaptirdim dedi. Ilerleyen haftalarda durumlarina bakicaz dedi. Suanda her sey iyi dedi.
2 kesem 7+1
1 kesem 6+6ymis
Cok sukur beni anlayan birini buldum sanirim.
Sonraki kontrolum 3 hafta sonraya :)

Tek duam bebeklerimin saglikla dogmasi ve sizlerinde en kisa zamanda saglikla bebek sahibi olabilmeniz canlarim

Selvi25 sanirim birde zeynepppppppp sizler sormustunuz di mi canlar yoksa Bestttt mi sormustu? Pai genini?
Pai geni bakilmasina gerek olmayan ve pihtilasmada etkili olmayan bir genmis.

Benim pihtilasma genlerimden birinde homozigot mutasyon vardi. Bu perinatolog ve kendi tup bebek dr.um kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi

Cok sevindim canim bir tanesi 2 gun geride o da fark sayilmiyor .Insallah hep saglikli olurlar ve sana annelik duygusunu yasatirlar .Sen 12.haftayi bekle o zaman bebek seklini almis olcaklar ve belki ellerini ayaklarini oynattiklarini goreceksin .O zaman icinde can taşıdığını anlayacaksin .Simdi dr dan cikinca ruya gibi geliyor.O zaman suretleri hafizana kazinacak ve safak sayacaksin bir sonraki randevuya. Ozleme duygusunu en derinden hissedeceksin

Yuppiiii işte bu gelsin bebişler

Ayyy canım Allah razı olsun unutmadım beni evet bendim paı genini soran çok memnun oldum.rabbim 3 ünüde sana bağışlasın

Yaaa o zaman sekilleri olusyor mu? Bilmiyorum bunlari okumam lazim ayy dua et bana olur mu canim. Dr. Senin 3uz oldugu icin riskli tup bebek oldugu icin daha da riskli dedi. Allahim insallah guzel gunler goruruz...
Yuppiiii işte bu gelsin bebişler
Allah razi olsun canim. Darisi basina ha gayret senden bu sene bitmeden bir bebis bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…