- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Sevindim senin adına cnm, inşallah gebe kalırsın kısa zamanda.
Ben sana dedim rahat ol diye canım herşey çok iyi gözüküyor sende problem yok hiçbir testinde.tedbir aldın takdir Allah tan
sonucuna cok sevindim canim insallah 3 ay icinde senden de gebelik haberi alirizKesinlikle selvicim. Allahım nasip ettiyse olacaktır inş. 3 ay böyle devam edicez.
sonucuna cok sevindim canim insallah 3 ay icinde senden de gebelik haberi aliriz
Yok tek istanbuldakiler öyle değil her yerde var bunlardan. Halden anlamak diye birşey var birçok insanın beceremediği ve malesef okumakla ilgili birşeyde değil bu. Biz zaten kafamızda kırk senaryo yazıp bir ton stres ile gidiyoruz oraya abuk sabuk şeylere tahlil yazanlar varken eline mi yapışır yazsa. Allah ım hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah.Ahhh aahhh eşim çok sinirlendi çok. Daha devlet hastanesine gitmem diyor. Sadece istanbuldakiler mi böyle bilmiyorum. Ne kadar çok kalabalık olursa ilgi o kadar azalıyor sanki. Nefret ettirdiler. Bi çare dönüp duruyoruz. Bari tahlilleri devlette yaptıralım. Sonuçta fabrikatör falan değiliz. Bir yere kadar. Takviyeler ilaçlar muayeneler özel testler hiç sorun değil yaptırıyoruz ama hormon testi yazsan eline mi yapışır para kendi cebinden çıkacak sanki... şöyle düzgün bir doktora denk gelemedik nasipten Yok anlamadım.
14. Günümde gittim canım. Çok şükür. İnşallah işe yararlar.Canm kaçıncı gününde gittin yumurtalarını gördü cok sevindim ne güzel hersey yolunda
Bence sonuçlarınız gayet iyi. Siz kontrollerinizi yaptırdınız mı?
Toplam sperm 54 milyon %28 ileri haraketiniz varmış. Spermlerin yarısı düzgün yapıdaymış. Sonucunuz kötü değil normal değerlere çok yakın olmakla birlikte çok az vitamin takviyesi yapılabilir %25lik yerinde hareketli spermler haraketlenir şansınız da artar. Keçiboynuzu kürü de yapabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
Gayet iyi sonuçları lökosit biraz yüksek çıkmış galiba ama morfoloji sayı ileri hız iyi bence sende bı baktır herseyine esinde bişey yok gibi.
Rabbim en kısa zamanda yavruna kavuştursun inşallah.Cnm ben iki düşük yaptım ya onun için bu iğneyi verdi. Görünmeyen tıkanıklıkları önlemek için.
Amin cnm inş hepimizi kavuşturur.Rabbim en kısa zamanda yavruna kavuştursun inşallah.
sonucuna cok sevindim canim insallah 3 ay icinde senden de gebelik haberi aliriz
Düşürülebilir tedavi ile evet hsg çektirin bende çektircem ama eşinizin değerleri bizimkinden çok daha iyi Dr bize bile normal yollardan olur dedi inşallah bir an önce anne oluruz hepimizLökosit engel midir sizce bende de kötü birşey çıkmadı ama ne var bilmiyorum rahim filmi cektircem bu ay da olmazsa
İnş cnm. Senin doktor görüşmen ne oldu ??
Beth18 güzel haberlerle gel inşallah canım.
kizlar Allah razi olsun sizden :)zeynepppppppp canim insallah 3 ay sonunda muradina erersin .Sure su an uzun gelebilir ama başlayınca bitiyor .
Beth18 guzel seyler duyarsin insallah .
Cok sevindim canim bir tanesi 2 gun geride o da fark sayilmiyor .Insallah hep saglikli olurlar ve sana annelik duygusunu yasatirlar .Sen 12.haftayi bekle o zaman bebek seklini almis olcaklar ve belki ellerini ayaklarini oynattiklarini goreceksin .O zaman icinde can taşıdığını anlayacaksin .Simdi dr dan cikinca ruya gibi geliyor.O zaman suretleri hafizana kazinacak ve safak sayacaksin bir sonraki randevuya. Ozleme duygusunu en derinden hissedeceksinkizlar Allah razi olsun sizden :)
Ya bu perinatolog cok pahali ama gittigime degdi. Tup bebek dr.u kendini riske atmak istememistir dedi. Tabiki zor bir surec ve ben sana hic bir sey icin soz veremem dedi. Ama senin gibi takip ettigim 3uzlerim var dedi. Ve dogumlarini da yaptirdim dedi. Ilerleyen haftalarda durumlarina bakicaz dedi. Suanda her sey iyi dedi.
2 kesem 7+1
1 kesem 6+6ymis
Cok sukur beni anlayan birini buldum sanirim.
Sonraki kontrolum 3 hafta sonraya :)
Tek duam bebeklerimin saglikla dogmasi ve sizlerinde en kisa zamanda saglikla bebek sahibi olabilmeniz canlarim
Yuppiiii işte bukizlar Allah razi olsun sizden :)
Ya bu perinatolog cok pahali ama gittigime degdi. Tup bebek dr.u kendini riske atmak istememistir dedi. Tabiki zor bir surec ve ben sana hic bir sey icin soz veremem dedi. Ama senin gibi takip ettigim 3uzlerim var dedi. Ve dogumlarini da yaptirdim dedi. Ilerleyen haftalarda durumlarina bakicaz dedi. Suanda her sey iyi dedi.
2 kesem 7+1
1 kesem 6+6ymis
Cok sukur beni anlayan birini buldum sanirim.
Sonraki kontrolum 3 hafta sonraya :)
Tek duam bebeklerimin saglikla dogmasi ve sizlerinde en kisa zamanda saglikla bebek sahibi olabilmeniz canlarim
Ayyy canım Allah razı olsun unutmadım beni evet bendim paı genini soran çok memnun oldum.rabbim 3 ünüde sana bağışlasınSelvi25 sanirim birde zeynepppppppp sizler sormustunuz di mi canlar yoksa Bestttt mi sormustu? Pai genini?
Pai geni bakilmasina gerek olmayan ve pihtilasmada etkili olmayan bir genmis.
Benim pihtilasma genlerimden birinde homozigot mutasyon vardi. Bu perinatolog ve kendi tup bebek dr.um kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi
Yaaa o zaman sekilleri olusyor mu? Bilmiyorum bunlari okumam lazimCok sevindim canim bir tanesi 2 gun geride o da fark sayilmiyor .Insallah hep saglikli olurlar ve sana annelik duygusunu yasatirlar .Sen 12.haftayi bekle o zaman bebek seklini almis olcaklar ve belki ellerini ayaklarini oynattiklarini goreceksin .O zaman icinde can taşıdığını anlayacaksin .Simdi dr dan cikinca ruya gibi geliyor.O zaman suretleri hafizana kazinacak ve safak sayacaksin bir sonraki randevuya. Ozleme duygusunu en derinden hissedeceksin
Allah razi olsun canim. Darisi basina ha gayret senden bu sene bitmeden bir bebis bekliyorumYuppiiii işte bugelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?