Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
R ruyagokk ne yaptin minnos hamiş
Teşekkür ederim güzel anne çok şükür iyiyiz şimdilik son adet tarihine göre 5+5 olduk :))
Kalp atışını da duyarsam rahatlıcam canım
Sizide takip ediyorum:)))
İnşallah üçüzlerini sağlıklı şekilde kucağına alırsın canm doktor güzel konuşmuş ben inanıyorum hiç birşey olmicak inşallah

Beth18 tabii ki oluşuyor uyanık olurlarsa salinim harekerlerini izleyebilirsin .Kafasi burnu agzi ,hatta agzini balik gibi açıp kapatiyordu benim oglusum.Cok cok kucuk fasulyeden az buyuk ama cihaz iyiyse her ayrintisiyla gosteriyor.

Kızlar sperm tahlili atsam yorumlayacak bilen arkadaş olur mu moralim çok bozuk sonuçlar çok mu kötü

Eklentiler

• B7549AD1-A08D-4B24-8436-9C518D899246.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar nolur bilen varsa yorum yapabilir mi lütfen çok moralim bozuk sonuçlar açıcı değil sanırım

6 da duyarsın insallah cok beklemeden duyunca benim gibi salya sumuk aglama kahkaha at .Gerci ben once kahkaha atip sonra ağlamıştım duygu yogunlugundan

Kızlar sperm tahlili atsam yorumlayacak bilen arkadaş olur mu moralim çok bozuk sonuçlar çok mu kötü
Canim ben sorun goremedim. Ml deki sperm iyi ,morfoloji 5 cok iyi ,hareket de iyi sadece bir tik yukseltilebilir .Bu da basit bir sey .Gozumden kacan baska bir sey var mi bilmiyorum .

6 da duyarsın insallah cok beklemeden duyunca benim gibi salya sumuk aglama kahkaha at .Gerci ben once kahkaha atip sonra ağlamıştım duygu yogunlugundan
Şuan bile heyecan basıyor canım orda nasıl olurum hiç bilmiyorum .inşallah gittiğimiz gibi duyarız bebişimizin pit pit kalp sesini:)))

Canim ben sorun goremedim. Ml deki sperm iyi ,morfoloji 5 cok iyi ,hareket de iyi sadece bir tik yukseltilebilir .Bu da basit bir sey .Gozumden kacan baska bir sey var mi bilmiyorum .
Doktora gösteremedik ama netten bakıyorum morfoloji yüzde 20 ve üstü normal kabul ediliyor ama bizde yüzde 5 çok moralim bozuldu

Doktora gösteremedik ama netten bakıyorum morfoloji yüzde 20 ve üstü normal kabul ediliyor ama bizde yüzde 5 çok moralim bozuldu
O baska kriter
Sizinki krugere bakilmis krugerde 4 ve ustu normal hatta 3 bile iyi kabul ediliyor .

Şuan bile heyecan basıyor canım orda nasıl olurum hiç bilmiyorum .inşallah gittiğimiz gibi duyarız bebişimizin pit pit kalp sesini:)))
Karindan duyamazsan vajinal baktir .Benim vajinalde de duyulmamisti bir hafta daha beklemiştik.

O baska kriter
Sizinki krugere bakilmis krugerde 4 ve ustu normal hatta 3 bile iyi kabul ediliyor .
Aaaaa gerçekten mi çok moralim bozuktu çok teşekkürler canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin birde bişey aklıma takıldı kasım 2017 verdiği testle bu çok farklı resmen uçurum var böyle birşey mümkün mü

Bu mesela kasım 2017 bu iyi olan önceki attığım yarı yarıya düşmüş

Eklentiler

• 0E819AD7-96BA-4A8F-8570-A2C91280148F.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 70
amin canim hadi insallah bende senin guzel haberlerini bekliyorum canim benim

Beth18 canım çok sevindim içini ferah tut canim
sagolasin icim cok rahat Allah.ima emanet

minik fasulyeler mi gorecegim ayy inanamiyorum ya

Beth18 ah canım ağzından baş damlıyor resmen. Amin amin amin inşallah rabbim nasip etsin. Çok istiyorum herkes gibi bende.
cunku sen de bal gibi tatlisinda o yuzden agzimdan bal damliyo

Testler değişiklik gösterebilir. O an ki stres kullanilan bir agri kesici vs vs .Bugun 20 milyon cikar yarin 35 borsa gibi düşün

amin canim hadi insallah bende senin guzel haberlerini bekliyorum canim benim

sagolasin icim cok rahat Allah.ima emanet

minik fasulyeler mi gorecegim ayy inanamiyorum ya

cunku sen de bal gibi tatlisinda o yuzden agzimdan bal damliyo
3 hafta sonra cok bir sey bekleme ama 12 .haftada suret olusacak 16 da kafasi insan seklini almis olcak gozleri gittikce birbirine yaklasacak .Su an kulak hizasinda düşün :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…