icin rahat olsun canim bakilmiyormus bileAyyy canım Allah razı olsun unutmadım beni evet bendim paı genini soran çok memnun oldum.rabbim 3 ünüde sana bağışlasın
Teşekkür ederim güzel anne çok şükür iyiyiz şimdilik son adet tarihine göre 5+5 olduk :))
6 da duyarsın insallah cok beklemeden duyunca benim gibi salya sumuk aglama kahkaha at .Gerci ben once kahkaha atip sonra ağlamıştım duygu yogunlugundanTeşekkür ederim güzel anne çok şükür iyiyiz şimdilik son adet tarihine göre 5+5 olduk :))
Kalp atışını da duyarsam rahatlıcam canım
Sizide takip ediyorum:)))
İnşallah üçüzlerini sağlıklı şekilde kucağına alırsın canm doktor güzel konuşmuş ben inanıyorum hiç birşey olmicak inşallah
Canim ben sorun goremedim. Ml deki sperm iyi ,morfoloji 5 cok iyi ,hareket de iyi sadece bir tik yukseltilebilir .Bu da basit bir sey .Gozumden kacan baska bir sey var mi bilmiyorum .Kızlar sperm tahlili atsam yorumlayacak bilen arkadaş olur mu moralim çok bozuk sonuçlar çok mu kötü
Şuan bile heyecan basıyor canım orda nasıl olurum hiç bilmiyorum .inşallah gittiğimiz gibi duyarız bebişimizin pit pit kalp sesini:)))6 da duyarsın insallah cok beklemeden duyunca benim gibi salya sumuk aglama kahkaha at .Gerci ben once kahkaha atip sonra ağlamıştım duygu yogunlugundan
Doktora gösteremedik ama netten bakıyorum morfoloji yüzde 20 ve üstü normal kabul ediliyor ama bizde yüzde 5 çok moralim bozulduCanim ben sorun goremedim. Ml deki sperm iyi ,morfoloji 5 cok iyi ,hareket de iyi sadece bir tik yukseltilebilir .Bu da basit bir sey .Gozumden kacan baska bir sey var mi bilmiyorum .
O baska kriterDoktora gösteremedik ama netten bakıyorum morfoloji yüzde 20 ve üstü normal kabul ediliyor ama bizde yüzde 5 çok moralim bozuldu
Karindan duyamazsan vajinal baktir .Benim vajinalde de duyulmamisti bir hafta daha beklemiştik.Şuan bile heyecan basıyor canım orda nasıl olurum hiç bilmiyorum .inşallah gittiğimiz gibi duyarız bebişimizin pit pit kalp sesini:)))
Aaaaa gerçekten mi çok moralim bozuktu çok teşekkürler canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin birde bişey aklıma takıldı kasım 2017 verdiği testle bu çok farklı resmen uçurum var böyle birşey mümkün müO baska kriter
Sizinki krugere bakilmis krugerde 4 ve ustu normal hatta 3 bile iyi kabul ediliyor .
amin canim hadi insallah bende senin guzel haberlerini bekliyorum canim benimTeşekkür ederim güzel anne çok şükür iyiyiz şimdilik son adet tarihine göre 5+5 olduk :))
Kalp atışını da duyarsam rahatlıcam canım
Sizide takip ediyorum:)))
İnşallah üçüzlerini sağlıklı şekilde kucağına alırsın canm doktor güzel konuşmuş ben inanıyorum hiç birşey olmicak inşallah
sagolasin icim cok rahat Allah.ima emanetBeth18 canım çok sevindim içini ferah tut canim
minik fasulyeler mi gorecegim ayy inanamiyorum yaBeth18 tabii ki oluşuyor uyanık olurlarsa salinim harekerlerini izleyebilirsin .Kafasi burnu agzi ,hatta agzini balik gibi açıp kapatiyordu benim oglusum.Cok cok kucuk fasulyeden az buyuk ama cihaz iyiyse her ayrintisiyla gosteriyor.
cunku sen de bal gibi tatlisinda o yuzden agzimdan bal damliyoBeth18 ah canım ağzından baş damlıyor resmen. Amin amin amin inşallah rabbim nasip etsin. Çok istiyorum herkes gibi bende.
Testler değişiklik gösterebilir. O an ki stres kullanilan bir agri kesici vs vs .Bugun 20 milyon cikar yarin 35 borsa gibi düşünAaaaa gerçekten mi çok moralim bozuktu çok teşekkürler canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin birde bişey aklıma takıldı kasım 2017 verdiği testle bu çok farklı resmen uçurum var böyle birşey mümkün mü
3 hafta sonra cok bir sey bekleme ama 12 .haftada suret olusacak 16 da kafasi insan seklini almis olcak gozleri gittikce birbirine yaklasacak .Su an kulak hizasinda düşün :)))amin canim hadi insallah bende senin guzel haberlerini bekliyorum canim benim
sagolasin icim cok rahat Allah.ima emanet
minik fasulyeler mi gorecegim ayy inanamiyorum ya
cunku sen de bal gibi tatlisinda o yuzden agzimdan bal damliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?